Įkraunama...
Įkraunama...

*****Regitra*****

QUOTE(Tikneta @ 2009 05 25, 17:56)
O kiek jau kartų laikei? smile.gif

dar ne karto smile.gif ...bet liko tik sesios pamokos doh.gif ...nespesiu garantuotai doh.gif ypac kai sekasi tik kas antra diena lotuliukas.gif ...viena diena nesiseka visiskai,atrodo,kad pirma karta vairuoju....kita diena sekasi puikiai,darau smulkias klaideles...kita diena nuejus,vel tas pats...rodos nebuvus uz vairo nei viena syki... g.gif nu kazkoks kiaulystes desnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 25, 18:02)
dar ne karto smile.gif ...bet liko tik sesios pamokos doh.gif ...nespesiu garantuotai  doh.gif ypac kai sekasi tik kas antra diena lotuliukas.gif ...viena diena nesiseka visiskai,atrodo,kad pirma karta vairuoju....kita diena sekasi puikiai,darau smulkias klaideles...kita diena nuejus,vel tas pats...rodos nebuvus uz vairo nei viena syki... g.gif nu kazkoks kiaulystes desnis  blush2.gif

Tai dar tau tu pamoku sociai, ir papildomu galesi pasiimt, ir gal is pirmo karto issilaikysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 05 25, 18:55)
Tai dar tau tu pamoku sociai, ir papildomu galesi pasiimt, ir gal is pirmo karto issilaikysi smile.gif

manot ,kad uzteks 6 pamoku,kada kas antra is 14 nesiseke blink.gif butu stebuklas thumbup.gif

o uz palaikyma ir padrasinima didelis didelis ACIU 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 25, 18:59)
manot ,kad uzteks 6 pamoku,kada kas antra is 14 nesiseke  blink.gif butu stebuklas  thumbup.gif

o uz palaikyma ir padrasinima didelis didelis ACIU  4u.gif  mirksiukas.gif

Niekada negali zinot.. Gal regitroj pasitaikys tas kartas, kai viskas seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 05 25, 19:15)
Niekada negali zinot.. Gal regitroj pasitaikys tas kartas, kai viskas seksis smile.gif

va to ir as viliuosi... ax.gif reiks paskaiciuot,kad kaip tik tas kartas ir butu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 25, 18:59)
manot ,kad uzteks 6 pamoku,kada kas antra is 14 nesiseke  blink.gif butu stebuklas  thumbup.gif

o uz palaikyma ir padrasinima didelis didelis ACIU  4u.gif  mirksiukas.gif

o aš manau, kad užteks 4u.gif
nes aš prieš savo pamokas nebuvau sėdėjus normaliai už vairo, kelis kartus aikštelėj su draugu pasimokiau. o dar ir pamokų vidury (po 6 pamokų) turėjau dviejų su puse mėnesių pertrauką, tai grįžus gavau naują instruktorių ir tada tik dar geriau ėjosi. bet jis paskutinio važiavimo metu pasakė "Nu manau, kad su tokiu važiavimu turėtum išlaikyt egzaminą" ir taip neužtikrintai, tai labai supykdė mane biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o tada jau padėjo praktikta su tėčiu ir M-eistro raide ax.gif 4u.gif
o šiaip tai daugiau optimizmo, tada viskas kitaip sektis pradeda 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif o kaip yra ten su tom nuotraukom? pussesere stresuoja kad ja visa raudonio ismusta iskart fotkins teisem biggrin.gif ar galima savo atsinest?
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2009 05 25, 20:48)
Sveikos mergaites  4u.gif  o kaip yra ten su tom nuotraukom? pussesere stresuoja kad ja visa raudonio ismusta iskart fotkins teisem  biggrin.gif  ar galima savo atsinest?

Kitu rupesciu(del vairavimo, pvz) pussere neturi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2009 05 25, 20:48)
Sveikos mergaites  4u.gif  o kaip yra ten su tom nuotraukom? pussesere stresuoja kad ja visa raudonio ismusta iskart fotkins teisem  biggrin.gif  ar galima savo atsinest?

nepriima savo. vietoj nusifotkint turi smile.gif
Atsakyti
Kiek zinau ten vietoje fotkina,savu neprireiks.Ale tikrai mane tas maziausiai jaudintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikneta @ 2009 05 25, 17:49)
Taip,pakartojus jau galilaikyt  kad ir dvidešimt kartų,ko aišku nelinkiu  mirksiukas.gif
Bet nieko tas Kęstutis..visai normaliai..šiaip ten daug instruktorių vaikščioja...ko labiausiai nenorėjau tai Kiaunės..prieš mane jis kitą mergina paėmė,ir tada mane Kęstutis pakvietė tai atsidūsau,kad nors ne Kiaune..
Šiaip Daniuša geras..Saulius kiek esu girdėjus:}

smile.gif
as senokai skaitau sias temeles, ir man visada kildavo klausimas- is kur kai kurios mergaites zino egzaminatoriu vardus/ pavardes? Prisistato?Oficialiai ar siaip? mirksiukas.gif Gal cia kai kuriu padaliniu ypatybe... nes Vln tai neprisistato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 05 25, 21:01)
Kiek zinau ten vietoje fotkina,savu neprireiks.Ale tikrai mane tas maziausiai jaudintu  biggrin.gif

manau,kai islaikai,tuomet jau apima ir grozio klausimas doh.gif ...o kaip iseisi ant to pazymejimo? ax.gif gerai,kad jis tik 2 metus galios smile.gif paskui keist reiks...o tada tikrai nebebus nei raudonio...nei dar ko nors lotuliukas.gif

mane ir maziausiai jaudintu,bet tik iki to laiko kol egza issilaikyciau,o paskui zinoma,kad butu ir toks rupestis....mane taip pat raudonis ismeto...bet kiek zinau tai nuotraukas daro nespalvotas,ir to raudonio tikrai nesimatys mirksiukas.gif

o gal klystu g.gif
Atsakyti