Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

Labas rytas merginos 4u.gif .

Papildyta:
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 12, 08:20)
Labas rytas, mergaites smile.gif  4u.gif
na, turbut nepabegsiu ir gal patapsiu senbuve.. smile.gif esu siandien keistai nusiteikusi..kazkaip nieko nebesuprantu...savaitgali mano OT rode nors mazus vaiduokliukud, o vakar nieko  schmoll.gif , o siandien BT jau 36.9... ech...

Tikimes, kad nepabegsi blush2.gif 4u.gif .
Istikruju sunku suprasti visus tuos dalykus kas ir kaip doh.gif manau, kad galima tik nuspeti ax.gif .
Atsakyti
niu as irgi tikiuosi:)
tikrai...cia viskas taip sukta...ir nepaprasta... g.gif smile.gif
Atsakyti
O kiek laiko jus jau planuojate g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 12, 10:08)
O kiek laiko jus jau planuojate  g.gif ?

na mes dar visai naujokai... blush2.gif dar tik nuo balandzio...
na mano vyrui tai ne pirmas "planas" biggrin.gif pirmasis jo buvo daugiau nei pries 20 metu...tada iskart pavyko tai mane, kad ir dabar bus tas pats...tai truputi nusodinau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 12, 11:06)
na mes dar visai naujokai...  blush2.gif  dar tik nuo balandzio...
na mano vyrui tai ne pirmas "planas" biggrin.gif pirmasis jo buvo daugiau nei pries 20 metu...tada iskart pavyko tai mane, kad ir dabar bus tas pats...tai truputi nusodinau... smile.gif

Teisingai, tai buvo senai mirksiukas.gif . Bet kokiu atveju norisi tiketi, kad greitu laiku susiplanuosite wub.gif , nors daznai, tai nepriklauso nuo musu noru 4u.gif .
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(Maran @ 2009 05 11, 19:01)
thumbup.gif norisi tiketi, kad tai efektyvu  smile.gif .

jo tikekim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 05 11, 20:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  neisizeisk, bet tas Onute ir Jonukas tai cia jau dazniausiai pavyzdinis, bet tai sutapimas thumbup.gif
rasausi ir tave ant balto lapo, neliudek nu tikekimes, kad kitas menuo bus tavo console.gif

kaip sako kad tavo zodziai tiesiai dievuliui i ausi, ir as to tikiuosi   4u.gif

oj as tikrai neisizedziau, tik nustembi kai varda skaitai savo ir galvoju ka cia raso apie mane doh.gif jau pripratau, vaikystej pyktis imdavo o dabar tai vienodai sviecia
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 05 11, 20:28)
Zinai vakar su MB juokemes, baigem reikala sako gulk gulk ant nugaros, sakau kad jau merginos rase ant pilvo reikia gult biggrin.gif  maciau, kad liko nieko nesuprates lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia tai geras.

Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 05 11, 20:32)
as jau irgi pradedu ziuriu psichuoti del leliaus, gal pavasaris veikia. nu jau taip noriu , kad sakes...

as tai pat, bet vis bandau vyti tas mintis kuo toliau, kad nebutu nusivylimu.Nes ziuriu, kad jau per daznai byra asaros pamacius ir pagalvojus apie vaikuti. O dar MB darbo neteks. tai sakau turbut siemet nebus mums lialou, nes ruosiasi vazineti su didele masina doh.gif Gerai, kad jis optimistiskesnis, tai sake kad turesim arba tikrai pastosim per siemet mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialia:): 12 gegužės 2009 - 12:22
O mane antra diena pykina... blush2.gif
kazi ar tai galetu ka nors reiksti? Kai laukiaus pirmo vaikiuko, tai pykino tik nuo kavos kvapo (!) blink.gif o siaip, jauciaus labai gerai.
Dabar galvoju kas cia man daros, gal nuo vitaminu? Bet kad visa menesi tuos pacius geriu, o pykino tik vakar ir siandien g.gif Bet manau bet kokiu atveju reikia laukti mmm, tik tada testa darytis. Bent mano gine taip sake, kad jei anksciau darysiuos - tai nerodys ir tiek.
Laukykites visos, nepasiduokit, pasivoliokit, truputi ant pilvuko, truputi ant nugaros, ir "atskris tie gandarai" smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AlfIndraja @ 2009 05 12, 14:46)
O mane antra diena pykina...  blush2.gif
kazi ar tai galetu ka nors reiksti? Kai laukiaus pirmo vaikiuko, tai pykino tik nuo kavos kvapo (!)  blink.gif o siaip, jauciaus labai gerai.
Dabar galvoju kas cia man daros, gal nuo vitaminu? Bet kad visa menesi tuos pacius geriu, o pykino tik vakar ir siandien  g.gif  Bet manau bet kokiu atveju reikia laukti mmm, tik tada testa darytis. Bent mano gine taip sake, kad jei anksciau darysiuos - tai nerodys ir tiek.
Laukykites visos, nepasiduokit, pasivoliokit, truputi ant pilvuko, truputi ant nugaros, ir "atskris tie gandarai" smile.gif  wub.gif

o gal dabar padarytas testukas kartais parodis II ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialia:): 12 gegužės 2009 - 14:39
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 12, 15:39)
o gal dabar padarytas testukas kartais parodis II4u.gif

Per daug jau tu testuku "sugadinau" per pusmeti, kazkaip nenoriu vel nusivilt, jei cia tik koks skrandinis sutrikimas... Bandysiu laukti iki mmm... blush2.gif ax.gif , nebent tas pykinimas kartosis ir ryt ir poryt... blush2.gif
Atsakyti
neskaiciau nuo pradziu, gal kas gali pasakyti, kodel ant pilvo gultis? 4u.gif
mes jau antra men planuojam savo antra leliu, kazin kaip ji greiciau prisisaukti g.gif
Atsakyti
Na as cia parasiau, kad mano gine taip sake pries menesi, kad taip geriau zuviukai patenka ten kur reikia... Bet teko girdeti, kad ir ant nugaros gerai pagulet, pasikisus pagalve po uzpakaliu ax.gif tai nezinau nei kuo tiket...
dabar as paskutiniu metu ant pilvo bandau gulet po to blush2.gif
Atsakyti
nezinau kaip is tikruju yra, bet man tai atrodo, kad gali nors ir ant galvos stoveti, bet jei tau nelemta pastoti, tai niekas nepades. kitos isvis nieko nedaro, o nespeja gimdyti ar abortu darytis. mes irgi labai norime antro, bet vis save raminu, kad jei nelemta, tai dabar jo ir neturesim
Atsakyti