Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

Sveikos 4u.gif

QUOTE(astulka1 @ 2009 05 13, 16:37)
merginos... sakykite ar yra skirtumas tarp vaisiaus isvalymo ir aborto  verysad.gif

jei buvo darytas valymas (vaisius 2 sav.), ar tai labai kenkia organzimui, itakai veliau pastoti.... unsure.gif

realiai, veiksmas toks pat, tik skirtumas yra toks, kad valymą daro tada, kai vaisius nesivysto, arba pastojimas ne vietoje, o abortą daro, moteriai besilaukiančiai sveiko besivystančio kūdikėlio, tačiau ji nenori jo gimdyti verysad.gif prieš savaitėlę man atliko valymą, nes mano mažiukai vaikiukai nesivystė, palatoje atsidūriau su jauna panele, kuri jau laukėsi 12sav ir gimdyti nenorėjo, tad jai darė nėštumo nutraukimą o man abraziją veiksmas toks pat, tik psichologiškai viskas kitaip, man skaudėjo širdelę, o ji džiaugėsi pagaliau atsikračiusi tuo rūpesčiu verysad.gif

Šiaip daktarai yra linkę sakyti, kad pastoti galima tik po 6 mėn., tačiau tai labai priklauso nuo moters, nes jei psichologiškai jautiesi stabiliai ir nedepresuoji dėl atlikto valymo, gali bandyti po kelių mmm, nežinau merginos po abrazijos sako, kad po to lengviau pastoji, kiek tame tiesos nežinau ax.gif
Atsakyti
labas rytas, mergaites smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
taigis...man BT 36.9 trecia diena...tai matyt OT nusigrybavo ir man O jau buvo:)
ziesim kas cia gausis si menesiuka... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 14, 08:24)
labas rytas, mergaites smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
taigis...man BT 36.9 trecia diena...tai matyt OT nusigrybavo ir man O jau buvo:)
ziesim kas cia gausis si menesiuka...  ax.gif

thumbup.gif dabar BT tegul laikosi ir nekrinta 4u.gif .
Sunku suprasti tuos OT doh.gif .
Atsakyti
Sveikos,

taip pat sveikos ir naujokes, bus idomiau bedrauti, kai pas mus daugiau merginu tenkasi ir planuoja savo user posted image

Atsakyti
Labukas:)
galiu paklaust? o kada tampama nebe naujokemis? wink.gif siaip smalsu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maran @ 2009 05 14, 08:46)
thumbup.gif dabar BT tegul laikosi ir nekrinta  4u.gif .
Sunku suprasti tuos OT  doh.gif .

taip...bandysim issilaikyt ir dar pakilt... jei tik nuo manes priklausytu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 14, 09:09)
galiu paklaust? o kada tampama nebe naujokemis? wink.gif siaip smalsu biggrin.gif

Ai, net nezinau blush-anim-cl.gif , bet reikia kuri laika pabendrauti ir tada, jei apsilankai ir pasisakai temukeje, tada jau nebenaujoke 4u.gif , bent as taip suprantu biggrin.gif .
Atsakyti
as valyma dariausi, nes buvau 18 (dabar jau pries 11 metu), pastojau po atsitiktinio sekso verysad.gif
po valymo neturejau finansu nueiti pas ta pacia gydytoja pasitikrinti dar - pasisakyti namiskiams taip pat negalejau, turejau uzdegima po to, nes istino visas kaklas (galvojo, kad vadinamoji "kiaulyte"gydytojai ir mama skesciojo rankom - nuo ko?) - o zinojau as tik viena verysad.gif
tai dabar galvoju ar jau atsigavo mano kunas.... ar viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 14 gegužės 2009 - 09:14
merginos kaip jus pasielgumet tokioj situacijo. kai nori abi seimos puses lialiuko. Tampa abu bedrabiais ir neprognozuojama ateitis. Ar laukt geresniu laiku, nors su kiekvienai metais vis sunkiau pastoti ir isnesioti ( cia keliu gydytoju prognozes).
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2009 05 14, 10:14)
as valyma dariausi, nes buvau 18 (dabar jau pries 11 metu), pastojau po atsitiktinio sekso  verysad.gif
po valymo neturejau finansu nueiti pas ta pacia gydytoja pasitikrinti dar - pasisakyti namiskiams taip pat negalejau, turejau uzdegima po to, nes istino visas kaklas (galvojo, kad vadinamoji "kiaulyte"gydytojai ir mama skesciojo rankom - nuo ko?) - o zinojau as tik viena  verysad.gif
tai dabar galvoju ar jau atsigavo mano kunas.... ar viskas bus gerai unsure.gif

viskas bus gerai manau user posted image
Atsakyti
ziauri situacija buti bedarbiu - dar abiem, o taip noreti leliuko....
bet gal jusu abieju tevai siek tiek dar gali jums padeti, tai visdelto vertetu bandyti leliuka -jei dar ir daktarai sako, kad paskui neaisku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 14, 08:46)
Labas rytas  4u.gif .
Papildyta:

thumbup.gif dabar BT tegul laikosi ir nekrinta  4u.gif .
Sunku suprasti tuos OT  doh.gif .

Labas 4u.gif
man is praktikos OT nebuvo tikslus...
jei ir rodydavo, tai labai miglotai. O stai BT negrybavo, ir tolesne echoskopija rodo BT naudai, tai yra BT pagalva buvo galima labai tiksliai apsiskaiciuoti ovuliacija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiskute1: 14 gegužės 2009 - 11:19
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 14, 10:24)
merginos kaip jus pasielgumet tokioj situacijo. kai nori abi seimos puses lialiuko. Tampa abu bedrabiais ir neprognozuojama ateitis. Ar laukt geresniu laiku, nors su kiekvienai metais vis sunkiau pastoti ir isnesioti ( cia keliu gydytoju prognozes).
Papildyta:
viskas bus gerai manau user posted image

L.gerai tave suprantu, pas mus panasi situacija, mes darbus kaip ir turim dar bet pinigeliu negaunam, nes sedim nemokamosi. Ir turim bedu su MB spermiukais, o dabar kaip tik pagerejo, tai sakiau kai taip sunku su pinigais tai pastosiu, bet saugotis tai butu gi absurdas.
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 05 14, 12:18)
L.gerai tave suprantu, pas mus panasi situacija, mes darbus kaip ir turim dar bet pinigeliu negaunam, nes sedim nemokamosi. Ir turim bedu su MB spermiukais, o dabar kaip tik pagerejo, tai sakiau kai taip sunku su pinigais tai pastosiu, bet saugotis tai butu gi absurdas.

va kaip sakai apsurdas butu saugotis. gristi vienur tai visi saukia va jau vaiku reikia, metai jau kaip vede, turbut kazkas negerai. nes kas man yra zino patys artimiausi zmones uosvija nezino. cia grisyti pasikalbi su kitais tai tie neskubekit laukit pagerejimo, o tas pagerijimas rodo ne po puses metu sulauksim. o metus ir daugiau. Na dar turim viltieks kad MB isidarbins ir as kaip nors susirasiu darbuka. vienu zodziu net nezinau kaip daryti, tikriausiai reiks atsiduoti likimui i rankas. mirksiukas.gif
Atsakyti