Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(AlfIndraja @ 2009 05 12, 15:51)
Per daug jau tu testuku "sugadinau" per pusmeti, kazkaip nenoriu vel nusivilt, jei cia tik koks skrandinis sutrikimas... Bandysiu laukti iki mmm...  blush2.gif  ax.gif , nebent tas pykinimas kartosis ir ryt ir poryt...  blush2.gif

drinks_cheers.gif manau, kad dar palauk, nes jei jau bus wub.gif , tai NT II ryskesnes juosteles parodys 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2009 05 12, 08:20)
atsiprasau, kad kisuosi gal ne i savo reikalus, cia visko neskaitineju, bet idomu, ar taip greitai galima pastoti, kai taip neseniai praradote vaikuti? kiek esu girdejusi, tai bent puse metu rekomenduojama pertrauka padaryti 4u.gif

Nieko tokio galiu atsakyti,visiskai nesunku. Sausio 18 d man buvo atlikta cezario operacija. Antra dieno po jos jau vaziavau namucio ir gydytojas pasake,planuokite kad ir siandiena organizmas pilnai pasiruoses, jokiu infekciju pas mane nerado ir t.t
Prisiskaiciau ir as lb daug visko neva reikia planuoti tik po pusmecio, neva gali plysti pjuvis jeigu per greitai pastosi ir t.t. Taigi vel lekeme i konsultacija pas ginekologa. Mano gyd senas zmogus daug praktikos turejes ir toks nemegstantis kalbeti tusciai.
I visus klausimus jis atsakinejo tik teigiamai, ir islydedamas pridure tikiuosi greitu laiku pasimatysime.
Beje vienas jo rekomendavimas buvo gerti Bvitamino ir folines rugsties kompleksa tokius vitaminus, viskas. Visas veiksmas vyksta Švedijoje.
Papildyta:
QUOTE(AlfIndraja @ 2009 05 12, 14:46)
O mane antra diena pykina...  blush2.gif
kazi ar tai galetu ka nors reiksti? Kai laukiaus pirmo vaikiuko, tai pykino tik nuo kavos kvapo (!)  blink.gif o siaip, jauciaus labai gerai.
Dabar galvoju kas cia man daros, gal nuo vitaminu? Bet kad visa menesi tuos pacius geriu, o pykino tik vakar ir siandien  g.gif  Bet manau bet kokiu atveju reikia laukti mmm, tik tada testa darytis. Bent mano gine taip sake, kad jei anksciau darysiuos - tai nerodys ir tiek.
Laukykites visos, nepasiduokit, pasivoliokit, truputi ant pilvuko, truputi ant nugaros, ir "atskris tie gandarai" smile.gif  wub.gif

Nu gal dar pa;auk keleta dienukiu. Mane praita savaite nuo ramuneliu arbatos taippykino kad net apsivemdavau.
O man su pirmaja tai buvo toks atvejis. Planavom planavom ir sumasciau pasidaryti testa(nepamenu kokia situacija su mmm buvo). PAsidariau manodidziam nusivylimui I, po penkiu dienu pakartojai nes buvau skaiciusi, kad organizmas pradeda gaminti hormona, ir ka jus manot mano dideliam dziaugsmui II.
Tai dar ir tavo Nt gali keisti parodymus, tik reikia palaukti. bus arba arba...
Papildyta:
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 12, 13:21)
as tai pat, bet vis bandau vyti tas mintis kuo toliau, kad nebutu nusivylimu.Nes ziuriu, kad jau per daznai byra asaros pamacius ir pagalvojus apie vaikuti. O dar MB darbo neteks. tai sakau turbut siemet nebus mums lialou, nes ruosiasi vazineti su didele masina  doh.gif  Gerai, kad jis optimistiskesnis, tai sake kad turesim arba tikrai pastosim per siemet  mirksiukas.gif

Jeigu MB sako tai taip ir bus, tik nepasiduodam mirksiukas.gif Ikpeviam dar viena gaivaus oro gurksni ir pirmyn mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mabi @ 2009 05 12, 16:53)
nezinau kaip is tikruju yra, bet man tai atrodo, kad gali nors ir ant galvos stoveti, bet jei tau nelemta pastoti, tai niekas nepades. kitos isvis nieko nedaro, o nespeja gimdyti ar abortu darytis. mes irgi labai norime antro, bet vis save raminu, kad jei nelemta, tai dabar jo ir neturesim

Pritariu 100 procentu, kai bus lemta taip ir uzkibs zirniukas, jau sito tai neikas man nenugincys schmoll.gif
Mes labai norejom leliaus, planavom susiplanavom, laukem labai labai... nestumas ne is lengvuju vemimas kelis kartus i diena nuo anktyvo ryto, gimdos spazmai ir t.t jau kai viskas atrodo susitvarke ipusejo nestumas 25sav, staiga tik ciauks ir kraujavimas, operacija, mirtis... Tai tik yrodymas,kad zmogus planuoja o D juokiasi vat taip... Todel ir db sventai tikiu, kad bus tada kada reiks.
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2009 05 12, 16:24)
neskaiciau nuo pradziu, gal kas gali pasakyti, kodel ant pilvo gultis? 4u.gif
mes jau antra men planuojam savo antra leliu, kazin kaip ji greiciau prisisaukti g.gif

Ant pilvo siulo gultis toms kuriu gimdos kaklelis yra uzsisukes i apacia. Cia is tikruju nieko baisaus, tiesiog gulint ant nugaros spermiukai sunkiau papuola i gimdos kakleli, todel siulo po lytinio akto atsigulti ant pilvo.

Bet jei gimdos kaklelis yra tiesus, geriausia atsigulti ant nugaros ir pasikisti pagalve po uzpakaliu, kad uzpakalis butu virsuje o dubuo apacioje. Arba atsistoti i zvakes pazicija biggrin.gif

Sekmes visoms 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 05 12, 22:08)
Ant pilvo siulo gultis toms kuriu gimdos kaklelis yra uzsisukes i apacia. Cia is tikruju nieko baisaus, tiesiog gulint ant nugaros spermiukai sunkiau papuola i gimdos kakleli, todel siulo po lytinio akto atsigulti ant pilvo.

Bet jei gimdos kaklelis yra tiesus, geriausia atsigulti ant nugaros ir pasikisti pagalve po uzpakaliu, kad uzpakalis butu virsuje o dubuo apacioje. Arba atsistoti i zvakes pazicija  biggrin.gif
Sekmes visoms  4u.gif  4u.gif

va dabar tai viskas aisku, reiktu tik suzinoti kokia ta gimdos kaklelio padetis g.gif
Atsakyti
Sveikos...
Na mano situacija yra tokia... kai susituokiau su vyru planavome kudikeli ir bandziau pastoti bet nepastojau... dabar kazkai nebandome schmoll.gif na bet yra viena probleme man yra skudliauke... bet kai lankiausi pas endokrinologa sake kad zidiniai tai israse vaistuku 'tyroksina' tai dabar vartoju... tas pats daktaras liepe pasitikrinti ir pas ginekologe.. apsilankiusi ten ginekologe pasake kuo greiciau pastoti nes veliau bus sunku pastoti... na po tokiu ziniu buvau tikrai issigandusi... unsure.gif verysad.gif bet kai vel apsilankiau pas endokrinologa man pasake kad galesi pastoti... viskas bus tvarkoje... tai net nezinau kuo dabar cia tiketi g.gif kaip jus manote? gal esate kuri nors susidurusi su tokia pat situacija? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Noreciau ir as prisijungti prie jusu ax.gif Planuojame leliuka,balandzio menesi buvau nusipirkus ovuliacijos testuka,pagavau savo vaisinga dienele ji buvo kazkodel tik viena,kaip testas rode,bet nieko,sulaukiau mmm doh.gif Vakar buvo paskutine mmm diena,si menesi bandysim vel.Praeita menesi mmm atkeliavo 12d si menesi 6d,tai ciklas nereguliarus,nzn kaip mums pavyks g.gif
Atsakyti
Labuka mergaites 4u.gif
Noriu i sarasiuka blush2.gif
Akiv0414 planuoja nuo 2008 06 mmm nelaukia geguzes 22
kazi ar taip supratau g.gif blush2.gif
dariaus ir aas testuka,dar karteli,nes buvo pykinti pradeje,bet buvo tik vienas bruksniukas verysad.gif ,gal taip buvau apsinuodijusi vaisiais doh.gif
Atsakyti
merginos... sakykite ar yra skirtumas tarp vaisiaus isvalymo ir aborto verysad.gif

jei buvo darytas valymas (vaisius 2 sav.), ar tai labai kenkia organzimui, itakai veliau pastoti.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 13 gegužės 2009 - 15:37
QUOTE(astulka1 @ 2009 05 13, 16:37)
merginos... sakykite ar yra skirtumas tarp vaisiaus isvalymo ir aborto  verysad.gif

jei buvo darytas valymas (vaisius 2 sav.), ar tai labai kenkia organzimui, itakai veliau pastoti.... unsure.gif

na gerio tikrai neprideda,bet kiekvienai indvidualiai,kenkia ir abortas ir isvalymas ir persileidimas,bet pastoti poto galima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 13, 15:24)
Labuka mergaites  4u.gif
Noriu i sarasiuka  blush2.gif
Akiv0414 planuoja nuo 2008 06 mmm nelaukia geguzes 22
kazi ar taip supratau g.gif  blush2.gif
dariaus ir aas testuka,dar karteli,nes buvo pykinti pradeje,bet buvo tik vienas bruksniukas verysad.gif ,gal taip buvau apsinuodijusi vaisiais doh.gif

gerai uzsirasau ir tave, viskas teisingai suprasta thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif .

Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 05 13, 22:02)
gerai uzsirasau ir tave, viskas teisingai suprasta  thumbup.gif

thumbup.gif sarasiukas ilgeja smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 13, 12:16)
Noreciau ir as prisijungti prie jusu ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 13, 21:11)

Sveika prisijungus  4u.gif.

Aciu 4u.gif
Atsakyti