Maran, o tu is kur ir kiek tau meteliu?
na, gal kada nors ir as patapsiu ja
(nenaujoke)
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 14, 13:32)
va kaip sakai apsurdas butu saugotis. gristi vienur tai visi saukia va jau vaiku reikia, metai jau kaip vede, turbut kazkas negerai. nes kas man yra zino patys artimiausi zmones uosvija nezino. cia grisyti pasikalbi su kitais tai tie neskubekit laukit pagerejimo, o tas pagerijimas rodo ne po puses metu sulauksim. o metus ir daugiau. Na dar turim viltieks kad MB isidarbins ir as kaip nors susirasiu darbuka. vienu zodziu net nezinau kaip daryti, tikriausiai reiks atsiduoti likimui i rankas. 
Sveikutes, prisijungsiu prie planuojanciu burio
Mano nuomone tokia - niekada nezinai kas bus po metu ar dveju... As manau kad tik jus turite nuspresti ka norite daryti, ar dar palaukti ar jau vaikuciu susilaukti
Sveika prisijungus,
tai manau bet kuri mergina kuri jau svajoja ir ramiai nepraeina pro vaikucius yra pasiruosusi savo vaikucio susilaukti. aciu
tai manau bet kuri mergina kuri jau svajoja ir ramiai nepraeina pro vaikucius yra pasiruosusi savo vaikucio susilaukti. aciu
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 14, 12:32)
va kaip sakai apsurdas butu saugotis. gristi vienur tai visi saukia va jau vaiku reikia, metai jau kaip vede, turbut kazkas negerai. nes kas man yra zino patys artimiausi zmones uosvija nezino. cia grisyti pasikalbi su kitais tai tie neskubekit laukit pagerejimo, o tas pagerijimas rodo ne po puses metu sulauksim. o metus ir daugiau. Na dar turim viltieks kad MB isidarbins ir as kaip nors susirasiu darbuka. vienu zodziu net nezinau kaip daryti, tikriausiai reiks atsiduoti likimui i rankas. 
Manau kad taip geriausia butu, viskas gi issprendziama. kaip yra sakoma nera to blogo kas neiseitu i gera
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 11, 15:37)
9 patarimai, kaip pradėti kūdikį
1. Nustokite naudotis kontraceptinėmis priemonėmis. Tai atrodo savaime suprantama, bet kai kurios medžiagos turi ilgalaikį poveikį organizmui. Jeigu moteris vartoja geriamąsias kontraceptines tabletes, gydytojai rekomenduoja nustojus jas vartoti palaukti mėnesį arba daugiau (verta pasikonsultuoti su savo ginekologu).
2. Lėtinės ligos. Aukštas kraujo spaudimas, nutukimas, diabetas ir daugelis kitų faktorių (jau nekalbant apie lytiniu keliu plintančias ligas) turi įtakos jūsų galimybėms pastoti ir pagimdyti sveiką kūdikį. Tačiau tai nereiškia, kad jūs negalite to padaryti. Tereikia tinkamai įvertinti problemas ir pasikonsultuoti su gydytoju.
3. Sveikai maitinkitės. Dieta turi būti subalansuota, joje turi pakakti baltymų, vaisių, daržovių, neskaldytų grūdų produktų, turi būti minimalus riebalų ir saldumynų kiekis. Taip maitinkitės ne tik nėštumo metu, bet ir prieš pastodama.
4. Gerkite folinę rūgštį. Ji užkerta kelią rimtiems vaisiaus smegenų ir nervų sistemos (formuojasi tuoj po apvaisinimo) vystymosi sutrikimams. Todėl svarbu pradėti gerti folinę rūgštį dar iki pastojimo.
5. Meskite kenksmingus įpročius: nikotinas, alkoholis ir narkotikai sukelia negrįžtamus pokyčius tik užsimezgusiame organizme.
6. Apskaičiuokite dieną. Jeigu ciklas trunka 28 dienas, palankiausias metas pastoti yra 14 diena (skaičiuojant nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos). Jeigu ciklas trunka 30 dienų, palankiausia 16 diena. Jeigu ciklas trunka 32 dienas, palankiausia 18 diena.
7. Atkreipkite dėmesį į išskyras. Kai vyksta ovuliacija, organizmas išskiria skystas, tąsias gleives, kurios padeda judėti spermatozoidams. Jei save stebėsite kiekvieną dieną, pastebėsite šias į kiaušinio baltymą panašias gleives, kurios pasirodo tomis dienomis, kai tikimybė pastoti yra didžiausia.
8. Vyriški apatiniai. Kai sėklidės glaudėse suspaustos ir perkaista, spermatozoidų kiekis ženkliai sumažėja. Jeigu planuojate pradėti kūdikį, jūsų vyras turi vengti saunos, karštos vonios, fizinio pervargimo, taip pat turi nešioti laisvas apatines kelnaites.
9. Sekso pozos, padedančios pastoti. Geriausiai tiks "misionieriaus", "šuniukų", "šonas prie šono" pozos. Venkite pozų, kai moteris būna viršuje, stovi arba pasilenkia.
Aciu uz patarimus!
Stengsimes
Sveikutes
,
Vakar buvau pas savo gine, padusavau, kad jau puse metu bandom ir dar nieko nesigauna. Tai ji sake, kad "didelio cia daikto", va jei metus bandant nepavyktu, tada reiktu susirupinti ir t.t.
Aisku, is vienos puses, tai gal ir gerai ji sako, bet man tai jau dabar beda, jei kokiu pazistamu maza vaikiuka sutinku, tai kaip suvaikejus pasidarau...
ir pakalbint reikia ir pakibint
, ir jei kokia mamyte pavargsta, tai jau tuoj ir ant ranku panesiot griebiu ir t.t. pan.
tikrai jau geda, kai pagalvoju, kaip is salies atrodau
o kai su vyru apie lialius pradedam kalbet, tai ir apsizliumbiu
Kaip is jusu patirties, ar gydytojos ka nors daugiau patardavo, apart pagulejimo ant pivo ar nugaros, ir po kiek laiko tusciu bandymu patardavo? Viena pazistama pasakojo apie vit. E, kad jai rekomendavo, tai po 2 menesiu vartojimo - pastojo. Kitom sako, kazkokius vaistus skatinancius skiria... Bet realiai, kada jau gydytojai pataria imtis kokiu papildomu priemoniu? Po keleto menesiu, po puses metu, po metu?
Vakar buvau pas savo gine, padusavau, kad jau puse metu bandom ir dar nieko nesigauna. Tai ji sake, kad "didelio cia daikto", va jei metus bandant nepavyktu, tada reiktu susirupinti ir t.t.
Aisku, is vienos puses, tai gal ir gerai ji sako, bet man tai jau dabar beda, jei kokiu pazistamu maza vaikiuka sutinku, tai kaip suvaikejus pasidarau...
o kai su vyru apie lialius pradedam kalbet, tai ir apsizliumbiu
Kaip is jusu patirties, ar gydytojos ka nors daugiau patardavo, apart pagulejimo ant pivo ar nugaros, ir po kiek laiko tusciu bandymu patardavo? Viena pazistama pasakojo apie vit. E, kad jai rekomendavo, tai po 2 menesiu vartojimo - pastojo. Kitom sako, kazkokius vaistus skatinancius skiria... Bet realiai, kada jau gydytojai pataria imtis kokiu papildomu priemoniu? Po keleto menesiu, po puses metu, po metu?
QUOTE(astulka1 @ 2009 05 14, 10:14)
Nenusimink
Papildyta:
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 14, 10:24)
merginos kaip jus pasielgumet tokioj situacijo. kai nori abi seimos puses lialiuko. Tampa abu bedrabiais ir neprognozuojama ateitis. Ar laukt geresniu laiku, nors su kiekvienai metais vis sunkiau pastoti ir isnesioti ( cia keliu gydytoju prognozes).
Tikrai neverta laukti, nes jei isgyvena du zmones, tai treciam tikrai uzteks
Papildyta:
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 14, 12:32)
vienu zodziu net nezinau kaip daryti, tikriausiai reiks atsiduoti likimui i rankas. 
Papildyta:
QUOTE(Akviliuks @ 2009 05 14, 13:03)
na, gal kada nors ir as patapsiu ja
(nenaujoke)
As is Siauliu, bet siuo metu gyvenu uzsienyje, na o metuku man greitai 30
Is kur tu esi, ir kiek tau metu
Papildyta:
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 05 14, 13:14)
Sveikas prisijungus prie musu
Papildyta:
QUOTE(AlfIndraja @ 2009 05 14, 17:31)
Po keleto menesiu, po puses metu, po metu?
Pati, dar nesilankiau pas gydytoja kai pradejom planuoti, bet siaip merginos raso, kad rekomenduoja ateiti po metu
Labas mergytes, nu jus cia pasikalbejot sykarteli kol manes nebuvo
Po
visoms naujokelems.
As manau akviliuks jau galiu ytraukti i sarasiuka, nes galvoju, kad kol mes visas surinksime tai prikalbesime nauj atemuke, ir tada darysim sarasiuka, ar gerai?
Papildyta:
Akiv0414, ar tu tikrai tik nuo birzelio planuoji? Man atrodo anksciau
Cia nutareme rasyti ta menesiuka nuo kurio pradejote planuoti, nutaret viskas nesisaugojam, neziurint i tai kad dar sulaukei mmm ir zirniukas neuzkibo, bet nuo kada jau nesisaugojat ir vis laukiat, laukiat...
Nekeisim tu mmm nes cia labai daznai keitaliosis musu temukes taip greitai neiskalbesim, tai rasom tik nuo kada pradejom planuoti (pvz mes nuo kovo) ir jau tada rinksim
tai tu man patikslink savo data
As manau akviliuks jau galiu ytraukti i sarasiuka, nes galvoju, kad kol mes visas surinksime tai prikalbesime nauj atemuke, ir tada darysim sarasiuka, ar gerai?
Papildyta:
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 13, 15:24)
Labuka mergaites
Noriu i sarasiuka
Akiv0414 planuoja nuo 2008 06 mmm nelaukia geguzes 22
kazi ar taip supratau
dariaus ir aas testuka,dar karteli,nes buvo pykinti pradeje,bet buvo tik vienas bruksniukas
,gal taip buvau apsinuodijusi vaisiais 
Noriu i sarasiuka
Akiv0414 planuoja nuo 2008 06 mmm nelaukia geguzes 22
kazi ar taip supratau
dariaus ir aas testuka,dar karteli,nes buvo pykinti pradeje,bet buvo tik vienas bruksniukas
Akiv0414, ar tu tikrai tik nuo birzelio planuoji? Man atrodo anksciau
Nekeisim tu mmm nes cia labai daznai keitaliosis musu temukes taip greitai neiskalbesim, tai rasom tik nuo kada pradejom planuoti (pvz mes nuo kovo) ir jau tada rinksim
tai tu man patikslink savo data
QUOTE(emigrante @ 2009 05 14, 20:33)
galvoju, kad kol mes visas surinksime tai prikalbesime nauj atemuke, ir tada darysim sarasiuka, ar gerai?
Man visaip tinka
QUOTE(Maran @ 2009 05 14, 20:40)
nu tu saunuole, tau viskas tinka
Kas gero tavojoj padangej?
QUOTE(emigrante @ 2009 05 14, 20:53)
Kaip ir nieko
Sveikutes
As jau nebesuprantu,mmm jau pasibaige,vakar pasidarbavom,siandien vel teplioja man
Bet nuo 6d mmm tai kaip cia skaiciuot,kad dar sergu tipo
As jau nebesuprantu,mmm jau pasibaige,vakar pasidarbavom,siandien vel teplioja man