Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 09:40)
Labas rytas visoms  4u.gif

drinks_cheers.gif as kaip ir tu kylu  4u.gif , bet kazkokia nuojauta turiu, kad sulauksiu mmm, ziurek mergyt tik tu  nesileisk taip ir laikykis pakilusi  smile.gif

Turiu pasiulyma, kilkim kartu ir nesileiskim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele29 @ 2009 05 26, 08:46)
Turiu pasiulyma, kilkim kartu ir nesileiskim  biggrin.gif

Dekui uz pasiulyma, primu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,
aciu Emigrante ir visoms kitoms uz patarimus. Ir as taip manau, kad siek tiek zuviuku turetu likti viduje. Bet kai jie neuzkimba, tai ir pradedi visokias nesmones galvoti.
Beje, aciu uz komplimenta, kad sudirba raumenys. As maniau, kad mane vien lasiniai visur doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na va ir vel darbo dieneles prasidejo
Sveikinu naujokus 4u.gif 4u.gif
o man snd paskutine mmm diena,tai bandysim vel kibti i darba smileysex.gif
Ir vel rytai sviesesni ir vel vilties pilna thumbup.gif
Atsakyti
Svekutes

QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 26, 09:20)
labas rytas,
aciu Emigrante ir visoms kitoms uz patarimus. Ir as taip manau, kad siek tiek zuviuku turetu likti viduje. Bet kai jie neuzkimba, tai ir pradedi visokias nesmones galvoti.
Beje, aciu uz komplimenta, kad sudirba raumenys. As maniau, kad mane vien lasiniai visur doh.gif

baik jau, koks poziuris apie save. tai keikvienas mes turim raumenu ir lasinuku.
ir kiekviena manau sulauksim gandriuku.
mano kririksto sunus paklause kada as atsivesiu savo lialiuka. o pasakiau, kai kadndrai atnes tada ir bus. tai jis man poto isaiskino kad ne gandrai nesa, o jam 5 metukai.
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 26, 12:14)
mano kririksto sunus paklause kada as atsivesiu savo lialiuka. o pasakiau, kai kadndrai atnes tada ir bus. tai jis man poto isaiskino kad ne gandrai nesa, o jam 5 metukai.

Pasirodo ne taip lengva apgauti, jie supranta daugiau negu reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2009 05 26, 12:14)
Svekutes
baik jau, koks poziuris apie save. tai keikvienas mes turim raumenu ir lasinuku.
ir kiekviena manau sulauksim gandriuku.

dabar maziukai daugiau zino nei reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bjurgute @ 2009 05 20, 14:01)
sveikos
as po trecio nesekmingo ciklo irgi pradejau isterikuoti ir asaros birejo kaip pupos. pas mus visi aplinkui jau su vaikais ir dar vyro brolis jau pradeda antra gaminti, nors pirmam dar nei metuku nera, kai zmona jo pasake, kad paziuresim kam greiciau pavyks, tai irgi visai nepatiko, jie turi jau viena, ir dar nori su mumis lenktyniauti, nesazininga musu atzvilgiu. bet daba vel saziningai atlikinejam namu darbus ir gal si karta pavyks, stengiuosi is vis negalvoti ir niekam nieko nesiaiskinti, maziau galvosiu, greiciau bus  smile.gif

koks skirtumas kas ka turi, ne del juk gyvenant, ar del ju nuomones? man tai visai vienodai kas ir kada ka turi, darau kaip man gerai o ne kitiems smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Priimkit ir mane i tarpa tu kuriems neuzkimba,o noras didelis unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 15:53)
Sveikos,
Priimkit ir mane i tarpa tu kuriems neuzkimba,o noras didelis  unsure.gif .

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif .Jau zinokit nebegaliu,kazkaip kausto baime del turejimo ir galejimo tureti maziuka.aisku nereikai dar varyti i medi nieko ,nes nesenai palyginu gaminam.Ir su kuo kalbi ar skaitai tai naturalu ir iskarto retai kada buna (iskyrus tikriausiai chroniukes, kur prabudo ir nesuprato,is kur vaikas tarp koju) g.gif .Bet kuo daugiau landandau po intika tuo kazkaip neramu darosi unsure.gif
Atsakyti
Svarbiausia vyk salin blogas mintis, nes jos tikrai nepadeda tam reikale, nesu is tu stipruju kurios tiesiok ramiai laukia taciau labai jau stengiuosi save tvardyti ir iteigti sau kad ateis ir i mano kiema svente 4u.gif
Atsakyti