Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:43)
Tai liecia visas  biggrin.gif
Papildyta:

thumbup.gif ar jauti kokius nors pozymius, nes pagal viska gerai jau veluoja  4u.gif  wub.gif

Zinok jeigu rimtai tai net neinau, kazko ypatingo nieko nesijaucia, krutine gal padidejusi, bet rasiau, kad ir pries ankstesnes mmm taip buvo. Nu matysiu ne uz kalnu sestadienis, matai ciklas visuomet buvo nereguliarus tai sakau gal uzsilaike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 20:35)
eina sau nejau istikruju tai tiesa sad.gif  sad.gif

meluoti tikrai nėra prasmės... Iš liaudies ir tas mano posakis, kad žmonės planuoja, o Dievulis juokias...
ir aš dar prieš dukrai gimstant susapnavau, kad ji gimė negyva-uždususi, o verkiau sapne siaubas, net tikros ašaros lovoj liejosi, vyras prikėlė - klausė kas man darosi. Ir iš tiesų - tik 2 nuostabių ginekologių dėka (subėgo net 2 gydytojos, nes buvo itin skubus atvejis, vyro net nieks pro duris įeiti neleido...) dukra gimė apdujusi, bet gyva, nors prieš tai nieks jokių problemų mano gimdyme nematė... Džiaugiuosi, kad sapnas buvo įspėjamasis, o ne iki galo išsipildęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:45)
Zinok jeigu rimtai tai net neinau, kazko ypatingo nieko nesijaucia, krutine gal padidejusi, bet rasiau, kad ir pries ankstesnes mmm taip buvo. Nu matysiu ne uz kalnu sestadienis, matai ciklas visuomet buvo nereguliarus tai sakau gal uzsilaike 4u.gif

Tikekimes, kad jos uzsilaike del priezasties ir pasirodys tik po devyniu menesiu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:45)
Reikia tiketis geriausio  4u.gif , bet nera lengva, viskam savas laikas  ax.gif

patikekit as galvojau cia greitas darba,o cia pasirodo,oho kiek reikia pasistengti g.gif atskiras mokslas doh.gif .o dar vyriuka kol paruosi kiek pastangu reikia clap.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:47)
Tikekimes, kad jos uzsilaike del priezasties ir pasirodys tik po devyniu menesiu  4u.gif  ax.gif

nu tikiuosi ir as. Kazkaip randa man paskaudena. Jeigu sestadieni bus Nt neigiamas ir jeigu nepasirodys mmm tai reikes nulekti pas ginekologe.
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2009 05 26, 20:45)
meluoti tikrai nėra prasmės... Iš liaudies ir tas mano posakis, kad žmonės planuoja, o Dievulis juokias...
ir aš dar prieš dukrai gimstant susapnavau, kad ji gimė negyva-uždususi, o verkiau sapne siaubas, net tikros ašaros lovoj liejosi, vyras prikėlė - klausė kas man darosi. Ir iš tiesų - tik 2 nuostabių ginekologių dėka (subėgo net 2 gydytojos, nes buvo itin skubus atvejis, vyro net nieks pro duris įeiti neleido...) dukra gimė apdujusi, bet gyva, nors prieš tai nieks jokių problemų mano gimdyme nematė... Džiaugiuosi, kad sapnas buvo įspėjamasis, o ne iki galo išsipildęs  4u.gif

blink.gif perskaicius tokius dalykus net nejauku pasidaro, bet deja taip jau yra gyvenime, kad atsitiktinumai ir sutapimai lemia labai daug ax.gif . Is pradziu net nepagalvojame, kad gali kazkas ivykti ar nutikti, bet jei kazkas nutiko, tai paskui lengvai atsigamina viskas smegenyse, kad visam tam buvo duotas zenklas, bet mes jo nusireiksminome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maran: 26 gegužės 2009 - 19:51
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 20:47)
patikekit as galvojau cia greitas darba,o cia pasirodo,oho kiek reikia pasistengti g.gif atskiras mokslas doh.gif .o dar vyriuka kol paruosi kiek pastangu reikia clap.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ar man cia smegenys atrofuojasi, bet kiekvieno tavo pasisakymo nesuprantu reiksmes.
Jeigu vyrioka reikia ruosti gal tame reikia ieskoti problemos?
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:50)
blink.gif perskaicius tokius dalykus net nejauku pasidaro, bet deja taip jau yra gyvenime, kad atsitiktinumai ir sutapimai lemia labai daug  ax.gif . Is pradziu net nepagalvojame, kad gali kazkas ivykti ar nutikti, bet jei kazkas nutiko, tai paskui lengvai atsigamina viskas smegenyse, kad visam tam buvo duotas zenklas, bet mes jo nusireiksminome.

jo kai pagalvoji plaukai pasisiausia
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 20:47)
patikekit as galvojau cia greitas darba,o cia pasirodo,oho kiek reikia pasistengti g.gif atskiras mokslas doh.gif .o dar vyriuka kol paruosi kiek pastangu reikia clap.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man daug kas sake, kad kai pradesite planuoti, tai lengvai ir greitai nesusiplanuosite 4u.gif , vaikai patys pasirenka tinkamiausia laika ateiti i si pasauli wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:53)
Man daug kas sake, kad kai pradesite planuoti, tai lengvai ir greitai nesusiplanuosite  4u.gif , vaikai patys pasirenka tinkamiausia laika ateiti i si pasauli  wub.gif .

as ir tuo jau pradedu tiketi,gal js laukia kol tevai susituoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:53)
Man daug kas sake, kad kai pradesite planuoti, tai lengvai ir greitai nesusiplanuosite  4u.gif , vaikai patys pasirenka tinkamiausia laika ateiti i si pasauli  wub.gif .

visisaki pritariu, mes planavom planavom, bet vistiek Dievulis sau pasieme, o dabar tiesiog nesisaugojam ir nesimylim del skaiciaus dabar tikiu, kad kai Dievulis sius tai nebeatims verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 20:55)
as ir tuo jau pradedu tiketi,gal js laukia kol tevai susituoks g.gif

gerai mergaites einu praustis ir i lova,nes kazkokia labai pavargusi jauciuosi.iki susirasymo thumbup.gif
Atsakyti