Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

bent jau man tai praktiskiausia buvo pampersai, situ tai neturetu but per daug lotuliukas.gif o visa kita pagal poreikius, barskalu tai tikrai geriau nenest, nes kazkodel beveik kiekvienas ju prinesa doh.gif
siaip man labai patiko mano vaikytes drauges dovana mazylei - atveze mergina pasaku knyga thumbup.gif aisku cia i ateiti, bet labai dziaugiausi, nes dar nestuke.gif mazei pasakas skaitydavau bigsmile.gif
Atsakyti
Pati blogiausia dovana - sauskelnes. Naujagimis greitai auga, taigi maniškis, būdams 1 mėn jau nebetilpo į dydį, kur iki 6 kg. Teko bent du dideliausius pakus perdovanoti draugės mažylei.

O kaip geriausią dovaną prisimenu karuselę virš lovytės. Vis dėlto tai pirmasis vaiko "žaislas".
Atsakyti
Aš tai irgi už kad reikia žmogaus bent jau atsiklausti ko jam reikia, ko jis dar nenusipirko (nors aišku ne kiekvienas išdrįs pasakyti ko jam išties dar trūksta)... Man taip pat prinešė galybę albumų nuotraukoms, barškučių (net po kelis vienodus), pudrų, servetėlių.... Iš originalesnių dovanėlių buvo: pagal spec. užsakymą pasiūta vaikučiui šilta liemenė ir batukai iš tos pačios medžiagos, chalatėlis, neišsiliejantis AVENT puodukas ateičiai, rūbeliai paaugusiam vaikui.
O kas liečia pampersus... Reikėtų dovanoti tada juos šiek tiek didesniam vaikui ir nebus tokios problemos kad nebetelpa į juos, nes išaugo. Nemanau kad tai bloga dovana.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2006 03 03, 06:35)
Pati blogiausia dovana - sauskelnes. Naujagimis greitai auga, taigi maniškis, būdams 1 mėn jau nebetilpo į dydį, kur iki 6 kg. Teko bent du dideliausius pakus perdovanoti draugės mažylei.

O kaip geriausią dovaną prisimenu karuselę virš lovytės. Vis dėlto tai pirmasis vaiko "žaislas".

o mes labai džiaugėmės dovanotais pampersais, nors vieni buvo maži, o kitiem kleckas pasirodė besąs alergiškas doh.gif lotuliukas.gif

nors mes tikįjomės, kad kas nors karusėlę padovanos, ją įsigyjom patys. Tempėm ilgai vis nenorėjom dviejų turėt. tongue.gif
Atsakyti
manu ,kad gražus atviriukas ir viduje pinigėlis ax.gif ,tikrai nesuglumins nė vieno tongue.gif .Ir tada mamos nupirks savo mažiui ko tikrai reikia,be to galima pirkti ne už vieno dovanotus pinigėliu,nes vienas žmogus tikrai nepadovanos ,na pvz.kėdutės į automobilį
Atsakyti
skambinau draugei, ji sako, kad visko turi ir pan..., o neturi visokių smulkmenėlių.. galiu jai ir taip ju nuvežti. O dovanėlės norisi oroginalios, kad prisimintų. Man patiko mintis, kad dovana turi būti mamai. Pati džiaugiausi, kai ta pati draugė man, tiesa, gimtadienio proga padovanojo bilietus i teatra - originalu ir smagu... Tačiau jos dabar nuo vaiko su kokiais bilietais ar pakvietimais į grožio saloną ar pan., juk nenuviliosi...
reikia kažko oroginalaus, oroginalaus... g.gif
Atsakyti
[[QUOTE]quote=Gita L.,2006 03 03, 12:43]
skambinau draugei, ji sako, kad visko turi ir pan..., o neturi visokių smulkmenėlių.. galiu jai ir taip ju nuvežti. O dovanėlės norisi oroginalios, kad prisimintų. Man patiko mintis, kad dovana turi būti mamai. Pati džiaugiausi, kai ta pati draugė man, tiesa, gimtadienio proga padovanojo bilietus i teatra - originalu ir smagu... Tačiau jos dabar nuo vaiko su kokiais bilietais ar pakvietimais į grožio saloną ar pan., juk nenuviliosi...
reikia kažko oroginalaus, oroginalaus... g.gif
[/quote][/QUOTE]

na, juk pazysti savo drauge, jos pomegius, gal prisiminsi apie kokia smulkmenele ji paskutini kart svajojo- gal ko nors is kosmetikos, bizuterijos....
vertinga ir knygute apie ankstyva vaiko ugdyma padovanoti. o gal megsta koki zurnala skaityti- prenumerata galima.
savo darugem tai mes nesdavome po taupykle su leliukais, i ja po 5lt sumesdavom, ranksluoscius, zaisliukus,lopsiniu cd arba vaiko knyga, kur fiksuojami tam tikri duomenys.
Atsakyti
del foto albumu, tai irgi cia gali nelabai itikt, mum pvz atnese ta su ikisamom fotkem, nors jau seniai visas nuotraukas dedu i tuos magnetinius cool.gif

Gita, o kaip su cekiais kokioj vaikiskoj pardej? g.gif
Atsakyti
jaučiu čekis gera idėja.. bet..

kai gimė mano vaikas, tai seneliai padovanojo tikros vilnos antklodelę ir pagalvėję - labai džiaugiausi. O mano sesers vaikui uošviai padovanojo draudima (dabar kas mėnesį moka už savo vienintelį anūką)...
Idomu, gal kas nors irgi gali pasigirti solidžiomis senelių ir kitų artimų giminaičių dovanomis?
Atsakyti
Sveikutės mamytės smile.gif

na aš manau tikrai geriau pasiklausti, ko reikia mamytei ar mažyliui arba išrinkti tikrai originalią dovanėlę. Nes kai nepaklausia atsitinka taip, kaip pvz. mums, gavome tokius pat 4 adijaliukus, 2 tokius pat indų rinkinius, per mažų pampersų. Na o seneliai pas mus tikrai šaunūs thumbup.gif , nes mums padovanojo ir vežimėlį, ir auto kėdutę ir dar daug daug visko biggrin.gif o giminaičiai visi kaip susitarę nešė vokelius su pinigėliais. Šiaip gavome ir kitų puikių dovanų: pegperego valgymo kėdutę, vaikštukus, arkliuką suptis biggrin.gif
Atsakyti
O as negaliu pasigirti kazkokiomis super dovanomis smile.gif vertingiausia (reikalingiausia) kepuryte ziemai su siltu salikeliu.Pampersams gautiems dovanu, leliukas bivo alergiskas.
Mane nervina kai zmones perka dovanas atmestinai, bile tik nupirkt, nesvarbu ka, svarbu, kad neateiu i svecius tusciomis.Tokiu atveju geriau cekis vaiku parduotuveje arba vokelis.Taip ir mums buvo...kad atnese toookiu rubu, kur turbut mane mano mama rengdavo, na kazkokie nei vienas nei du...nzn is kur tokiu net istrauke.Matyt kazkada savo vaikams buvo gave dovanu, tai nesunesiojo, tai vat sugalvojo padovanoti kitiems biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Suprantu tuoskurie perka dovanas, nes kazkaip ceki-dovana neiteiksi uz 10 Lt, reikia siek tiek solidziau.O cia nupirkai, kad ir uz 12 Lt, kaina nuplesei ir atnesei dovanu g.gif schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif Mūsų sūnelis konkrečios doanos iš lankytojų negavo.visi mus aplankę atnešdavo pinigėlių.susidarė nemaža sumelė,tai sakau,kad galima bus kokį rimtesnį daiktą nupirkti.Manyčiau pinigai nebloga dovana,kai nežinai ko naujagimiui trūksta
Atsakyti