Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

Iš orginalesnių dovanų sidabrinis šaukštelis su išgraviruotu vaikiuko vardeliu ir gimimo data bei laiku ( kad vaikiukas laimę šaukštais semtų -toks palinkėjimas buvo) ir mažiukas auksinis kryželis .Didžioji mano, kai paaugo ,pasipuošė kai ėjo pirmosios komunijos. bigsmile.gif Aišku ,tai būtų iš brangesnių dovanų ,bet labai artimam žmogiukui negaila cool.gif
Atsakyti
Manau, kad nebūtina dovanoti dovanėles, kurios tiktų vaikiukui būtent tuo metu, kai dovanojamos, juk mažiuliai taip greitai auga. Man patiko draugų dovana - natūralaus (nedažyto, nelakuoto) medžio automobiliukas su kaladėlėm (smagu ir pagraužt ir pažaist); piramidė su žiedais - jau mokam užmauti. Visada gera dovana knyga-tai gali būti ir iš pirmųjų cypsinčių, grojančių ir pasakų rinkinys, kurį tėveliai skaitys kai vaikiukas ūgtels.
Na kam labiau norisi praktiškos dovanos- gali būti rankšluostis, patalynės komplektukas.
Atsakyti
Mano nuomone, vaikui ir mamytei reikia sustiprėti ir po kokio mėnesiuko priiminėti svečius.Aš pati nenorėjau, kad iškart pultų lankyti, nes nelabai orientavausi mažiukės režime, buvau pavargusi, neišsimiegojusi, norėjau pailsėti. Keli draugai jau iškart norėjo ateiti, bet aš viską paaiškinau, ir jie suprato- aplankė vėliau ir ne po kartą. rolleyes.gif
Atsakyti
Įdomiausia dovana, kurią gavome - sidabrinis šaukštelis.
Atsakyti
Man geriausia dovana pampersai ir pinigai, tokios dovanos tikrai praverčia. Einant lankyti vaikiuko, reiktų pasiklausti koks jo svoris, kad nenupirktum per mažų pampersų ar rūbelių.
Atsakyti
Omums tai išvis linksma buvo,3 val nakties pagimdžiau ,o 1 val dienos pilna palata svečiu turėjom blink.gif
Galvojau išprotėsiu,bet kažkaip atlaikėm doh.gif
Kita kart niekam nesaysiu kurioi ligoninei esam schmoll.gif
Galejo bent savaite palaukti verysad.gif
Atsakyti
pritariu, pasiklausti reikia... smile.gif dauguma atėjusių prinešė rūbelių, kurie buvo permaži, dalykų, kurie visai nereikalingi... doh.gif geriausia dovana yra pampersai. dar viena dovana kuri patiko labai labai (nes iki tol tokios nebuvau macius... blush2.gif ) vaiko knygelė. dabar kartu su vyru ją pildom. įdomu ir patiems būtų tokias pamatyt savo... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
idomiausia dovana, bent kol kas ka gavom -tai apyranke ant rankos su isgraviruotu jos vardu ax.gif -na tokia atsiminimui wub.gif
Atsakyti
Na mes svečių sulaukėm po savaitės ir nieko baisaus, nes vyras padėjo paruošė stalą vaišių aš tik ma-iuku rupinausi. Na jei man viuenai taip butų reikėję tai tikrai perdaug ir per sunku būtų, nepakelčiau. Va tik vyro brolis su šeima nesupratigi buvo vos neįsisiubavo iki visiško girtumo, kol nepradėjau vyrui sakyti kad užteks tik tada susiprato ir išėjo. Na o su drauge kai trečia savaitę su mažyliu išejau po parduouves tai labai pasigailėjau, nes nerealiai pavargau ir dar pieno vienoj krūtį tiek atsirado kad nors bėk namo. Aišku dar kiek pavaikščiojom bet draugei pasakiau kad daugiau nebeagliu. Daugiau tokių pasivaikščiojimų nebeplanuosiu su draugėm užteks vyro kompanijos kol kas jis labiau supranta atsižvelgia.
Atsakyti
Na jo,prisimenu savo priimima doh.gif ,tokio daugiau niekada nenoreciau tureti schmoll.gif .Is ligonines mus isleido kai vaikui nebuvo nei dvieju paru doh.gif ,tik parlvaziavom is ligonines ir po kokios nepilnai valandos sveciu kambary verysad.gif .Kartu ir dziaugsmas,bet ir vargas.Kaip juos isvysi jei as pati gyvenu ne LT,o mama atvaziavo anukeles pamatyti.Bilietus ji jau senai turejo,cia mano maze nenorejo laiku ateiti,tai velavo 2sav,tai taip ir gavosi.Manieji savaite isbuvo,bet kur buvus kur nebuvus uosviene atskrido blink.gif .visam menesiui blink.gif .butu buve gal ir nieko,bet ji is manes mazyte atimdinejo,mokino kaip elgtis umn.gif ,tai kiekviena miela diena pykomes,pienukas ryskiai mazejo,tai neistverus vyrui pasakiau kad daugiau negaliu,ir uosviene skrido atgal i LT assa.gif .Tai atsigavau siektiek.
Kai bus antras wub.gif ,jokiu sveciu nelauksiu visus 3men schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai laaabai laukiau svečių net kitą diena po gimdymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivulyte: 24 kovo 2006 - 23:14
man patiko, kad kai kurie aplankė ligoninėj. Man nuotaiką praskaidrino, ruoštis neriekėjo, vaišinti ir pabūdavo max pusvalanduką. Namuose pirmųjų lankytojų sulaukėm po mėnesio. jau ir pati norėjau, ir likę draugai nekantravo. Iš tiesų, juk viskas nuo savijautos ir priklauso. Aš tiesiai šviesiai sakiau, kad jokių vaišių nesitikėtų i svečius priiminėjau tik tada, kai vyras namuose buvo, nes viena nebūčiau susisukus.
Atsakyti