Sveikutės!
Artimieji ir geriausi draugai aplankė mane ir mano sūnelį jau gimdymo namuose. O į namus svečiai pradėjo plūsti praėjus 3 mėn. Anksčiau neleidom, ir viskas. Toks buvo mūsų nusistatymas. Dabar sūneliui greit bus 4,5 mėn., o svečių jau apsilankė 80! Ir dar ne visi. Reiks pradėt riboti apsilankymus, nes bijom visokių virusų ir gripo.
Mus pradėjo lankyt ligoninėj, o grįžus namo - jau antrą dieną
Ir taip kiekvieną dieną vis kas nors ateidavo. Nieko vaikeliui neatsitiko

mus irgi aplanke jau gimdymo namuose, tos pacios dienos vakare
ir kai grizom lanke, ir tikrai nesiskundziu, su visais dziaugiausi savo angeliuku

pirmas lankytojas ligoninėj buvo mano mama
paskui lankė ptys artimiausi, nes gerai jaučiaus o ir Aiatutė tik miegojo
bet kai grįžom namo niekam eit nebeleidom kokius du mėnesius- čia apie tolimesnes gimines ir draugus.
Esu aplamai skeptiškai nusiteikus prieš lankymus labai anksti, suprantu visi nori tą stebuklą pamatyt, bet ar kiti pagalvoja kad gali bakterijų užnešt ir t.t.?

Esu aplamai skeptiškai nusiteikus prieš lankymus labai anksti, suprantu visi nori tą stebuklą pamatyt, bet ar kiti pagalvoja kad gali bakterijų užnešt ir t.t.?
Na, ligoninėj mus tik viena draugė aplankė, o į namus gal po kokios savaitės pirmas artimas draugas atėjo.Nuo trijų savaičių jau patys pas draugus važiavom.Aišku, visada klausinėjom, ar kas nesloguoja ir panašiai, nevažiavom kur mažų vaikų yra.O šiaip gan laisvai į viską žvelgėm, iškart buvom nusprendę, kad ne tik mes prie sūnelio taikysimės, bet ir jis prie mūsų įprasto gyvenimo.
Pati esu medikė, dauguma draugų medikai, todėl nebuvo sunku tą viduriuką atrast.

Pas mus pirmieji svečiai į namus atėjo po 4 dienų, o 6 gimimo dieną, mes su leliuku važiavome į kaimą(150km), ten praleidome visą mėn.Svečiai ėjo kiekvieną dieną,net po kelis reisus.Ir nieko neatsitiko, nors labai bijojau.
QUOTE(Vaidaaa @ 2004 06 16, 14:31)
As tai grizau i namus pilnu sveciu. Ir nieko niekas neuznese. As manau, kad tai tarybiniu laiku ismyslas.
Tik padariau viena isvada. Dabar turbut samdyciausi zmogu ar ko prasyciau, kad namus sutvarkytu, nes tie lankymai vienas ant kito, vaikas nemiega, o pati stengiesi susitvarkyti ir po to vaikstai kaip zombis. Taip ir piena praradau.
Be to, as jau norejau zmoniu, nes pati negalejau niekur iseiti 3 savaites, tai jau pradejo stogas vaziuoti.
Tik padariau viena isvada. Dabar turbut samdyciausi zmogu ar ko prasyciau, kad namus sutvarkytu, nes tie lankymai vienas ant kito, vaikas nemiega, o pati stengiesi susitvarkyti ir po to vaikstai kaip zombis. Taip ir piena praradau.
Be to, as jau norejau zmoniu, nes pati negalejau niekur iseiti 3 savaites, tai jau pradejo stogas vaziuoti.
Pas mane analogiska situacija buvo tik sveciai ta pati vakara atvare i ligonine tai 7zmones is palatos isvyjo kitos moterys bijodamos , kad uznes bacilu, o as pritariu vaidaa
mus artimieji aplanke dar ta pacia diena ligonineje
o i namus pirmieji sveciai uzsuko po savaites

ligoninej leidau lankyt kas nori, bet grizusi namo norejau pailset, bet tetos to nesuprato atsigrudo kita diena, buvau labai pikta

QUOTE(Andrejos mama @ 2006 02 02, 13:29)
ligoninej leidau lankyt kas nori, bet grizusi namo norejau pailset, bet tetos to nesuprato atsigrudo kita diena, buvau labai pikta 

as tai namuose viena protejau.man sveciu reikejo kaip oro! vaikeliui nepakenke,o ir as atsigavau

Pas mane jau ligoninej ejo lankyti
Vieni ateina kiti iseina
durys net neuzsidarynedavo
Ie nieko mums nenutiko jau baisaus