Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

oi kaip gerai tokia temele rasti! nes mane irgi ta problema kankina g.gif Ketinu aplankyti net dvieju draugiu leliukus, kuriu vienam dar nera nei dvieju menesiu o kitam jau 11 menesiuku. tai niekaip neismanau ka padovanoti.. doh.gif nes finansai kazko labai brangaus pirkti neleidzia, o bet ko irgi dovanot nenoriu... ax.gif be to paklausti taip pat nedristu nes nemanau kad galiu ipirkti kazkoki labai super praktiska ir reikalinga daikta.. tiesa sakant, vien del sitos nezinios delsiu lankynas!!! doh.gif
padekit mamytes help.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita L. @ 2006 03 02, 16:49)
mano draugei gimė sūnelis. Jau kelintą dieną mąstau, ką tokio gražaus būtų galima padovanoti. g.gif Ko trūksta, draugės klausti nesinori, nes manau, kad geriau staigmena. Gal galite pasidalinti patirtimi, kokias dovanėles atnešė jūsų vaikams ir kurios teikė daugiausia džiaugsmo... mirksiukas.gif

Aš irgi manau, kad geriausia pasiklausti, nes tikrai gal kažko reikia, kažką jau turi ax.gif
Tikrai pasiklausk lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis,
o aš manau,kad geriausia dovana yra pinigėliais. Tėveliai geriau žino ko jų mažyliui reikia. Galima atnešti puokštę balionų ir prie ju pritvirtinti vokelį kuriame bus pinigėliai. 4u.gif Vistiek ant pampersų ar ko nors kito ruošiesi pakloti nemažą sumelę, tai koks pusšimtis ar šimtelis tikrai nepamaišis. thumbup.gif

Dar noriu pridurti,kad jaigu jau nusprendėt pirkti dovanėliai, tai tokiu atvėju tikrai geriau pasiklausti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eaegle: 06 kovo 2006 - 16:35

Aš beveik visą nėštumą gulėjau ligoninėj ir neturėjau galimybės kraiteliu pasirūpint pati sad.gif
Užtat tėvai padovanojo merinosų vilnos komplektuką į lovytę (+užvalkaliukus), drabužėlių (taip pat ir paaugusiam, ne tik naujagimiui), rankšluosčių, palučių, karuselę virš lovytės, net auto kėdutę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Grįžau iš ligoninės ir viskas buvo tvarkingai sudėta į leliuko spintą tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Mes gavom vaikišką patalynės komplektą. Esu patenkinta, nes nauja patalynė tikrai naudingas dalykas.
Karuselių virš lovytės jau turim 2 doh.gif
turim 3 barškaliukus kurie visiškai vienodi blush2.gif
pinigėliai dovanoti nuėjo .....buitiniams dalykams....,o norėtųsi, kad kažkas liktų atminimui.
pvz. patiko didelis pliušinis žaislas!Man gražu kai vaikų kambariai žaisluose paskendę.

Atsakyti
Manes tai dazniausiai klause ko vaikiukui reikia ko truksta. Tik nevisada gali atsakyti, nes kartai to ko teimia braiai kaiuoja. Manau geriausia dovana pinigeliai, o jau patis teveliai nupirks kas reikalinga ir kas patinka. Aisku gavom ir ovanu staigmenu. Gavom dideli balta mesa. Sauskelnes labai praktiska ir gera dovana. Nes ju visa laika reikia.
Dar manau gera dovana medinis arkliukas, nes vikiukai labai miegsta:)
Atsakyti
Koks atsiminimas iš sauskelnių? unsure.gif Kad praktiška, tai praktiška, bet ne tokias dovanas dovanoti kai mažas žmogutis gimsta.
Daugiausia gavome pinigais. Man labai patiko gauti žaislų.
Įdomi dovana "mamiško" žurnalo prenumerata.
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2006 03 07, 19:00)

Del prenumeratos - sutinku drinks_cheers.gif Bet cia daugiau dovana mamai, nei naujagimiui mirksiukas.gif Man irgi drauge padovojo, tai tikrai fainai kas menesi rast pasto dezutej bigsmile.gif
Atsakyti
ašpritariu daugumai,geriau pasiklausti,pvz., mes gavom didelį poką Hugges sauskelniu o mums jos netiko doh.gif tai teko atiduot.aš lanbiausiai džiaugiuosikad mums padovanojo,naturalaus avies kailio pledą ir kombinezona 4u.gif aišku džiaugiamės ir žaisliukais bet jų jau turim daugybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2006 03 07, 19:00)
Koks atsiminimas iš sauskelnių?  unsure.gif Kad praktiška, tai praktiška, bet ne tokias dovanas dovanoti kai mažas žmogutis gimsta.
Daugiausia gavome pinigais. Man labai patiko gauti žaislų.

sauskelnės mums puiki dovana, o atsiminimui mano manymu, puikiausia dovana yra atvirukas. mano sūnelis gavo jam skirtų atvirukų sveikinančių su tikruoju gimtadieniu wub.gif dabar jie gražiai sudėti į dėžutę
Atsakyti
sveikos,
perskaičiau jūsų pasisakymus ir kai anksčiau eidavau sveikint draugių, nešdavau dažniausiai didesnio dydžio rūbelius, manau jie gerai.
sauskelnių niekeda - nes manau, kad (dauguma jūsų rašėt) vieniem 2.gif jos tinka, kitiem 2.gif alergizuoja, kitiem per mazos ir t.t.
pati pinigeliu niekam nenešiau (man tai nepriimtina).

o dabar kai jau artėja mūsų didžioji siurpriziuko pasirodymo diena (dabar 36 sav.)sudariau seneliams, broliams, draugams ir kitiems dovanų sąrašą, kuriame daugmaž nurodžiau daiktų kainas (labai įvairių yra). sąrašą atiduosiu savo broliui ir visiems duosiu jo telefono nr. tegul skambinasi kas norės padovanoti ko mum reikia ir tariasi. manau thumbup.gif
juo labiau, kad pas mus giminėj ir tarp draugų tai yprastas dalykas - dovanų sąrašas. pvz., kokiom kalėdom, gimtadieniam ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Gita L. @ 2006 03 02, 16:49)
mano draugei gimė sūnelis. Jau kelintą dieną mąstau, ką tokio gražaus būtų galima padovanoti. g.gif Ko trūksta, draugės klausti nesinori, nes manau, kad geriau staigmena. Gal galite pasidalinti patirtimi, kokias dovanėles atnešė jūsų vaikams ir kurios teikė daugiausia džiaugsmo... mirksiukas.gif

as tai atsiklausciau, ar reikia vieno ar kito daikto...nes mes pvz gavom karusele ant lovos nuo draugu, kurios ne neispakavau doh.gif , nes jau turejau geresne... tik gaila -zmones isleido pinigus ir veltui... blush2.gif jau geriau butu ka kita nupirke blush2.gif
Atsakyti