Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

Na man kažkaip nebuvo jokių problemų su lankymu.Ligoninėj lankė tik vyras ir mano tėvai su broliu,o kai grįžom namo po truputį ėmėm artimiausius žmones priiminėt.Labai džiaugiuosi,kad man nereikėjo rūpntis stalais,nes tai padarydavo mano mama,viską pas save suruošdavo ir pas mane atsiveždavo...po visų pasibaliavojimų indus suplaudavo vyras wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytės, esu visiškai nauja dalyvė ir rašau pirmą kartą. Noriu pasakyti, kad nerekomenduojama lankyti kūdikio pirmus tris mėnesius, nes šiuo laikotarpiu užsimezga svarbus psichosocialinis ryšys tarp mamos ir vaiko. 4u.gif

Atsakyti
Aš tai nedraudžiau atėjo pas mane net ta pačia diena kaip grįžau iš poliklinikos ir tikrai nieko blogo nenutiko
Atsakyti
aš į namus pasikviečiau po mėnesio, o ligoninėj lankyt galėjo kas norėjo. nes pabūdavo trumpai ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi is po cezario reikia guleti savaite ligonineje, tai lankytoju turejau daug tongue.gif
mano 2.gif buvo pakankamai rami, valge ir miegojo nu kartaisir patriuksmaudavo tai sveciu as labai laukiau nes vienai labai pabosdavo. O namuose pirmuju sveciu sulaukem kazkur po savaites. Sunku buna toms mamytems, kuriu vaikiukai buna neramus ir mamytes buna nepailsejusios doh.gif , o kadangi mano mergina buvo labai gerute, tai as kaip tik dziaugiausi sveciais, nes jau buvau pasiilgusi zmoniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol 2savaites gulėjom ligoninėj,tai lankė tik vyras ir mano mama.o kai grįžom namo tą pačią savaitę aplankė mano tetos...taip ir prasidėjo palakynų maratonas...kiekvieną šeštadienį būdavo palankynų diena...pagaliau maratonas baigėsi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas savaites namuose prisimenu kaip kazkoki kosmara schmoll.gif Pora valandu po gimdymo ligoninej aplanke mano ir vyro mamos, po to suvaziavos likusieji seimos nariai ir artimiausi draugai. Lankytojai ejo iki desimtos vakaro... Kaip dabar prisimeu, kaip labai sunku buvo akis atmerktas laikyt ir dar nusisypsot karts nuo karto. Gi gimdziau visa diena doh.gif Kadangi pas mus ligoninej ilgai nelaiko tai jau sekancia diena buvau namuose. Va tada ir prasidejo visos linksmybes doh.gif Lankytojai kiekviena diena kokias dvi savaites doh.gif doh.gif Jei atvirai tai visi tie zmones namuose buvo pats sunkiausias dalykas pirmaji menesi... Gera puse tik ta kad JAV iprasta kad visi ateinantys atnesa ne tik dovanas vaikiukui, bet ir paruosto ar pirkto maisto teveliams mirksiukas.gif Taigi bent jau nieko valgyt virt nereikejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ligoninėje keli giminaičiai aplankė,o vėliau tik po mėnesio namuose priiminėjom svečius,nes ir pati neturėjau jėgų ir dar tie prietarai, kad kūdikio kas nenužiūrėtų doh.gif
Atsakyti
Aš už tai,kad tetos ir dėdės būtų kantresni.Esu kategoriška šiuo atžvilgiu-mano vaikučio sveikata svarbiausia.Juk jie tokie pažeidžiami,mūsų mažulėliai.Nekalčiausias kostelėjimas gali būti mūsų mažylių ligos pradžia.Taip kad kol mažylis nesulaukia mėnesiuko nėr ko svečiams drumsti ramybę.Oar pagalvoja kas apie mamą,juk grįžus iš ligoninės paprasčiusiai neturi žmogus jėgų priiminėti svečius.Oir visai šeimai reikia apsiprasti su naujuoju šeimos nariu,pakeisti visą gyvenseną.Kai nusistovi šeimos gyvenimas,tada ir turi prasidėti lankymas.Manau kad pirmą mėnesį gali aplankyti tik seneliai,nes tėvams yra ko paklausti pasikonsultuoti su mamomis,antrą mėnesį giminaičiai,na o trečią-bendradarbiai 4u.gif
Atsakyti
dėl sveikatos sutinku, kad galima ir susiturėti nuo aplinkinių lankymo, bet kad nužiūrėtų blink.gif na, čia kiekvienos reikalas, tikėti prietarais ar ne 4u.gif

mus tai lankė nuo 2 savaičių ax.gif
Atsakyti
Na kadangi as jauciausi po gimdymo labai gerai, tai jau kita diena visi artimiausieji atleke aplankyti musu su mazyle smile.gif O kai grizua namo tai praktiskai nuo tada priiminejau svecius, aisku jei kas prasesi ax.gif
Atsakyti
Mus pirmom savaitėm aplankė tik patys artimiausi giminės, o visi kiti - kai suėjo trys mėnesiai. Ne dėl prietarų, o tiesiog buvo vėlyvas ruduo, ir nenorėjau, kad kas nors "zarazą" užneštų, ypač kad beveik visi mūsų draugai irgi turi vaikų. Girdėjau, kad vaikas lengviau užsikrečia nuo kito vaiko, o ne nuo suaugusiojo.
O ligoninėj buvom tik dvi dienas, tai spėjo atlėkti tik seneliai ax.gif
Atsakyti