Mano zuikos dar iki siol niekas nemate ir rankose nelaike isskyrus mane ir teveli
Kadangi gfyvenam ne LT tai musu mazyle pazista savo mama ir teti. Dar kai tik gime i svecius buvo atvaziavusi mano draugo sesuo ir mano brolis, tai dar jie mate ir rankose laike, o daugiau visi kiti tik nuotraukose. Bet jei buciau gimdziusi LT tai nematau jokio reikalo vaiko slepti nuo kazko. Jei nori tegul lanko, kas cia tokio. O tu bacilu leliukas per savo vaikyste dar ne tiek prisigaudys. Aisku sergancio prie tik gimusio kudikio neleisciau, bet kad kiti lankytu tai man tik dziaugsmas. Noriu ir dabar kad kas ja aplankytu, malonu gi kai tavo vaikuciu dziaugiasi

O mes kadangi po gimdymo vaziavom pas mano mama, tai sulaukem vos ne visos gimines. O mums su vyru taip nieko nesinorejo. Mano mama su teciu atvyko ta pacia diena kai gimeme, teta taip pat. Poto atvyko ir pusbrolis su seimyna, nu vienu zodziu, sekancia diena aciu dievui tik vyro mama atvaziavo. O kai gryzom is ligonines tai mano mociute atvyko ir poto as i jokius skambucius neatsiliepinejau. Drauge viena pamate dar po poros sav. o kita po 2men. As nieko matyt nenorejau.
seneliams rodėm tą pačią dieną.o kitus svečius tik po mėnesio priiminėjom,nors buvo ir tokių,kurie nepaisė mano norų ir atvažiavo kai vaikui buvo šešios dienos
ir pradėjo man pamokslauti,ir pasakėjog eis kartu kai maudysiu savo vaiką...nu žodžiu

Seneliai pirmosiomis minutėmis pasimatė su mažyle, nes laukė ligoninėje. Bet seneliai - tai mūsų visa didelė šeima. O kitų tai iki 2 mėn. griežtai atsisakinėjau. Vaikiukui reikia sustiprėti, mama - taip pat.

tėvai ir uošviai tai dar ligoninėj aplankė. o kiti tai patys kažkaip savaime po 1 - 2 mėn pradėjo eiti. po viešas vietas, PC irgi stengiamės ir dabar netampyt dar - juk tiek bacilų aplink
. net į polikliniką baisu nueit - visi kosti, čiaudi. bet vistiek nenusaugojom - parnešė vyresnėlis ligą namo - dabar kosėjam
tai va, manau reikia stengtis bent jau žiemos laiku kuo mažiau vaiką svetimiems rodyt.

tai va, manau reikia stengtis bent jau žiemos laiku kuo mažiau vaiką svetimiems rodyt.
Musu dukryte pamate visa seimyna, jau kita para. O draugai, tai kada kas norejo, nieko nedraudem. Kai kurie pasirode jau po keliu dienu, kiti lauke patys kol pakviesim.
Na nezinau mamytes, kaip ten pas Jus. Bet musu mergaite gyvena pagal mus, o ne mes pagal ja... Reikia eiti i parduotuve, tai ir mergaite vezames, norim i krepsinio varzybas - ir ji kartu... ir t.t. Manau vaika reikia pratinti iskart prie visokiausiu bacilu ir t.t. Nes paskui kai prasides ejimai i darzelius, mokyklas, tai vaiko sveiko nematysit menesiais.
Na nezinau mamytes, kaip ten pas Jus. Bet musu mergaite gyvena pagal mus, o ne mes pagal ja... Reikia eiti i parduotuve, tai ir mergaite vezames, norim i krepsinio varzybas - ir ji kartu... ir t.t. Manau vaika reikia pratinti iskart prie visokiausiu bacilu ir t.t. Nes paskui kai prasides ejimai i darzelius, mokyklas, tai vaiko sveiko nematysit menesiais.
Jo - seneliai pamate kita diena po gimimo
broliai ir seses per pirmasias savaites. O visi kiti - draugai ir gimines - tik po menesio, nes jokio smagumo buti su sveciais, kai maziuke verkia, valgo, prasosi nesiojama ir pan... o jegu, atrodo, vos patiems uztenka, ka jau kalbeti apie sveciu priemima 
uztat po 3 menesiu - tai patys pradejomes i svecius prasytis
ir visuomet perspejame, kad , jei kas ciaudo ar kosti - geriau atidedame vizitus...

uztat po 3 menesiu - tai patys pradejomes i svecius prasytis

Na musu gimine suguzejo kai mazylei buvo menesiukas, draugai irgi pradejo mazdaug tada lankytis, bet mama mano ir anyta tai lanke anksciau, nes kai gryzau is ligonines padejo man siek tiek

kadangi ligonyneje uzsibuvu beveik savaite,o gimineje dar pirmas naujagimis,tiek is mano puses tiek is vyro.visi mazyliai jau suauge zmones, tai kaip jus manot palata beveik visada buvo pilna,visiems reikejo paziureti, palaikyti,nu zodziu visiems buvo didelis dziaugsmas,bet mes atlaikem tai labai gerai ir be ligu.
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 02, 05:42)
kadangi ligonyneje uzsibuvu beveik savaite,o gimineje dar pirmas naujagimis,tiek is mano puses tiek is vyro.visi mazyliai jau suauge zmones, tai kaip jus manot palata beveik visada buvo pilna,visiems reikejo paziureti, palaikyti,nu zodziu visiems buvo didelis dziaugsmas,bet mes atlaikem tai labai gerai ir be ligu.
Tikiuos, vienvietėj gulėjai? Aš prašiau vienvietės, nes visai nenorėjau kruvos svetimų lankytojų ir iš savų tik vyras ateidavo.
Artimiausi žmonės, t.y. mūsų tėvai ir broliai bei seserys, pamatė greitai mūsų aukselį. Truputuką tolimesnius kviesim gal po kokio pusės mėnesio, kai mums jau bus bent 1,5 mėn.