Va va as irgi pagalvojau apie Bübchen ,reikes tikriausiai pripirkti visko ko rasiu,sudeti i grazu kraiteli,nupirkti kelias sukneles,batukus ir siusti,nes ko originalaus nesugalvoju.Del geliu,tai susiradau internete uz 49.99 eurus uzsakysiu puokste,tik baisu,kad neapgautu ir vietoj puokstes,kokia nusususe roze nepristatytu

drauges surenge busimai mamytei baby shower party,cia pries vaikucio gimima vakarelis toks,dovanu tokia kruva gavo,kad net nzn kur ji dabar viska des,kai pamaciau foto,maniau,ten zmones kraustosi kazkur,galvojau,daiktus susipakavo ar ka
o pasirodo ten vien dovanos busimai mamytei ir dukrelei
Tai ir nesiokle kazkokia buvo regis,na nieko,gal laimesiu zalia korta,o tada jau kaip tikra gera teta lepinsiu pati vaikuti,kaip tik galesiu

Mano pažįstama, gyvenanti UK, irg neseniai susilaukė vaikelio. Laužiau galvą, kaip ją pasveikinti, ir paklausiau tiesiai. Ji pasakė, kad ten visko yra, bet labai brangus vaistai ir vitaminai. Tai sukroviau tokį siuntinuką su vitaminais maitinančioms motinoms (kokių geresnių galima parinkti, pvz. New Nordic), vaikeliui- Espumisano (nes kamavo diegliai), galima dar kokių žuvų taukų pridėt. Na, tokia labai praktiška dovanėlė gaunasi, bet tau geriau žinot, kas jiem labiau tinka- ar praktiškas daiktas, ar koks suvenyras.

Dekui visom uz patarimus,pripirkau visko nuo rubeliu iki...
Dabar telieka viska graziai sukrauti ir siusti,o kai kaledoms grisiu i Lietuva,tai pripirksiu pasaku lietuviu kalba

Aš dovanočiau megztas vilnones kojines, kur reik tiesiai ant nuogo kūno dėti. Dovana ir praktiška, ir miela, ir mamai, ir vaikeliui.
Pati turėjau ir labai džiaugiaus
Žinoma, jei pati nemezgi, tai sunkiau, nors Vilniuje yra Pilies g močiučių, kurios ne vieną vaikutį apmezgė

Žinoma, jei pati nemezgi, tai sunkiau, nors Vilniuje yra Pilies g močiučių, kurios ne vieną vaikutį apmezgė

Su vaikiška kosmetika geriau nerizikuoti, nes nežinai kam kas tinka. O praktiškiausia dovana - sauskelnės. Mes iš visų aplankiusiųjų po didelį poką gavom, tai negaliu atsidžiaugti. Kita vetus irgi negali žinoti, ar mažiukas nealergiškas kokioms nors sauskelnėms
Didesniam vaikučiui visada miela gauti dovanų žaisliukų maudynėms, o mamai - minkštą rankšluostį su gobtuvu
Jau tris tokias dovanas gavau ir visos labai patinka

Didesniam vaikučiui visada miela gauti dovanų žaisliukų maudynėms, o mamai - minkštą rankšluostį su gobtuvu

Na va as jau darbe sedziu,norejau pakuoti dovaneles,bet ta mintis del ranksluosio su gaubtuvu tikrai nebloga,reiks nupirkti jei spesiu,noriu kuo greiciau issiusti nors ir kuklias dovaneles.
Del sauskelniu...hmmm na is vokietijos i JAV tikrai sauskelniu nesusiu,jie ten speju is visu ir taip kruvas gauna
Naujai iskepti seneliai Lietuvoje irgi galvas suka,ka cia padovanojus,o vilnones kojinex tikrai gerai ideja,reiks mamai skambtelti,kad idetu i siuntinuka keleta poru.
Dekui,mamytes,jus man tikrai padejote
Del sauskelniu...hmmm na is vokietijos i JAV tikrai sauskelniu nesusiu,jie ten speju is visu ir taip kruvas gauna

Naujai iskepti seneliai Lietuvoje irgi galvas suka,ka cia padovanojus,o vilnones kojinex tikrai gerai ideja,reiks mamai skambtelti,kad idetu i siuntinuka keleta poru.
Dekui,mamytes,jus man tikrai padejote

Sveikos mamytes
iskart atsiprasau moderatoriu jei nugrybavau ir ne cia parasiau...
norejau pasiteirauti nuo kada pradejot savo mazyli rodyti artimiesiems?ir ar tikit tokiais dalykais kad reikia vaikuti kuo ilgiau slepti,niekam nerodyti,taip stiprinant jo imuniteta ir saugant nuo aplinkiniu bakteriju ir pan?
labai aciu uz atsakymus

iskart atsiprasau moderatoriu jei nugrybavau ir ne cia parasiau...
norejau pasiteirauti nuo kada pradejot savo mazyli rodyti artimiesiems?ir ar tikit tokiais dalykais kad reikia vaikuti kuo ilgiau slepti,niekam nerodyti,taip stiprinant jo imuniteta ir saugant nuo aplinkiniu bakteriju ir pan?
labai aciu uz atsakymus
na patiems artimiausiems , t.y. tevams "rodem" iskart
o siaip svetimesniems , draugams , giminems - tai iki menesio laiko grieztai atsisakinejom nuo aplankymu
o ir dabar , kai jau 5 menesiai netampom po viesas vietas , kad nepasigautu kokiu virusu
"slepti" vaikucio nereikia , bet visur ji tampyti irgi nereikia
o siaip, pirmaji menesi reikia tik teveliams buti su vaikuciu , kad vaikutis apsisetu tevu mikroorganizmais ir priprastu prie aplinkos
o vaikuciu imunitetas yra silpniausias nuo 6men ir normaliai susiformuoja tik apie 5metus

o siaip svetimesniems , draugams , giminems - tai iki menesio laiko grieztai atsisakinejom nuo aplankymu
o ir dabar , kai jau 5 menesiai netampom po viesas vietas , kad nepasigautu kokiu virusu
"slepti" vaikucio nereikia , bet visur ji tampyti irgi nereikia
o siaip, pirmaji menesi reikia tik teveliams buti su vaikuciu , kad vaikutis apsisetu tevu mikroorganizmais ir priprastu prie aplinkos
o vaikuciu imunitetas yra silpniausias nuo 6men ir normaliai susiformuoja tik apie 5metus

Su didžiausiu malonumu norėčiau išvengti kai kurių lankytojų dar metus kitus
Man tikrai nereikia, kad kas važiuotų į svečius ir vežtų bacilas, kai n metų nepalaikom ryšių, vien dėl vaiko atsiradimo. Širdžiai mielus žmonės priėmiau po 6 savaičių, kitų - neturiu noro ir dabar. Aišku, nei mano nei vyro tėvams "karantino" nebuvo.

Mes tai jau sekančią dieną po grįžimo iš ligoninės sulaukėme svečių. Ir beveik visi mus aplankė per pirmąsias savaites iki kol vaikui suėjo 1 mėnuo. Nemačiau reikalo vaiko taip ilgai niekam nerodyti, kaip tik labai norėjau, kad visi grečiau pamatytų mano angeliuką
Dėl viruso užnešimo grėsmė aišku yra, bet sergantys pas mus nėjo. Ligoninėj gi irgi žmonių begalė praėjo ne tik pas mane, bet ir pas palatos kaimynę.Tai virusą gali ir ten pasigauti. Bet mes iki šiol nesirgę
O patys iš namų išvažinėt pradėjome būdami 3 savaičių.

Dėl viruso užnešimo grėsmė aišku yra, bet sergantys pas mus nėjo. Ligoninėj gi irgi žmonių begalė praėjo ne tik pas mane, bet ir pas palatos kaimynę.Tai virusą gali ir ten pasigauti. Bet mes iki šiol nesirgę

O patys iš namų išvažinėt pradėjome būdami 3 savaičių.