Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

na o mus ligonineje aplanke mama, anyta ir mamos sesuo su vyru, nes geri santykiai ir jau labai norejo. ax.gif Bet ir nepriestaravau... O kai gryzome namo, tai po 3 dienu atejo vyro draugas su zmona, bet labai trumpam, kad tik paziureti ir dovanele iteikti, poto po 2-3 sav) atvaziavo mano drauge su savo mazyliu, nes ji is Klp, tai kaip tik buvo Vilniuje irgi trumpam, o jau kai buvo beveik menesiukas sukvieteme patys, senelius, mamas, tetas. o draugai lanke po truputi, ne visi is karto, todel ir nebuvo baisiai sunku thumbup.gif
Atsakyti
Artimiausi žmonės aplankė iškart, visi kiti - susipažino maždaug po mėnesio. Ir joks čia ne tarybinių laikų išmislas tongue.gif

"Vieną savaitę ar dvi apsiribokite tik šeima ir artimiausiais draugais. Galite visą kaltę suversti "gydytojo paliepimams", nes daugelis iš jų sutinka, jog pirmąsias keletą savaičių po gimdymo lankytojų skaičius turi būti ribojamas"
(A.Eisenberg ir kt. "Pirmieji kūdikio metai").

Ir dėl to paties menkučio vaikelio imuniteto ir dėl kitų priežasčių...Tikrai nebūtina jo "perkrauti" visais artimais ir tolimais draugais. Pradžiai tikrai per akis nedaug žmonių. Žinoma, nebūtinai susirgs būrių lankytojų "užgriūtas", bet kažko eksperimentuot mum visiškai nesinorėjo...Galų gale visų pirma norėjosi ir vieniems pasipratint prie naujos situacijos...
Atsakyti
QUOTE(TiMa @ 2006 03 06, 18:57)
Aš beveik visą nėštumą gulėjau ligoninėj ir neturėjau galimybės kraiteliu pasirūpint pati sad.gif
Užtat tėvai padovanojo merinosų vilnos komplektuką į lovytę (+užvalkaliukus), drabužėlių (taip pat ir paaugusiam, ne tik naujagimiui), rankšluosčių, palučių, karuselę virš lovytės, net auto kėdutę  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Grįžau iš ligoninės ir viskas buvo tvarkingai sudėta į leliuko spintą  tongue.gif

Tame ir bėda, kad kažkaip tos dovanos skiriasi. Jei dovanoji labai artimam žmogui, šeimos nariui, tai labai gražu aukščiau išvardintos dovanos. Bet jei neši tiesiog draugei... tai manau, pinigėliai, ar sauskelnės (geriau jau 3 ar 4 dydžio), stora pasakų knyga būtų puiki dovana.
O vat aš tai slapčia labai tikėjaus, kad kas nors įvirs į mūsų palatą su diiiiiiideliu pliušiniu žaislu (nu bet jau labai dideliu...man topsecret.gif) blush2.gif neįvirto verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,nepykit,kad taip isibraunu i jusu pokalbius.Labai padetumete savo patarimais,nes zinau,kad kiekviena gimus kudykeliui susilaukete sveikinimu ir dovanu tiek sau,tiek vaikeliui.
Situacija tokia :
Gyvenu Vokietijoje,o brolis JAV,jam po menesiu gims pirmasis vaikas,mergyte.Dieve,nors esu toli,bet dziaugiuosi neaprasomai,kad musu gimine pagauses thumbup.gif
Tai va dabar priejau prie klausimo.Noriu siusti siuntinuka,pasveikinti,kazkokiu dovanu nupirkti,bet neisivaizduoju,ka siusti,juk Amerikoje visko galima gauti.
Gal galite patarti koki siuntinuka paruosti,ka nupirkti,nes laikas jau spaudzia.
Busiu tikrai labai dekinga.

O toliau tema testi galite pasipasakodamos,kokiu dovaneliu pacios susilauket,kokiu noretumet ir kokiu nevalia dovanoti. Dekui is anskto ax.gif
Atsakyti
manau kad visko jie gali ten nusipirkti , manau kad mergytei tiktu kokia originali dovana ciut praaugus juvelyro padaryta pirmoji vardo raide sidabrine ar auksine su grandinele ar sventintas kryzelis , mums tai padovanojo kuminai ir mes labai patenkinti
Atsakyti
Nupirk šventa paveiksėlį [gali pašventint] paprašyt, kad pakabintų prie kūdikėlio lovelės.Arba papraščiausiai įrėmink gražius naujagimio batukus taip pat galės pasidėti kaip suvenyra.
Atsakyti
Taip tu teisi ten visko labai daug ir viskas labai grazu, bet ir brangu.As pati pragyvenau 3 metus JAV tai esu susipazinusi su ju prekemis. Is dovanu galetu buti grazi lietuviska vaikisku pasaku knyga, kuriu tenais nelabai rasi ir lietuviskose parduotuvelese.O pas mus juk yra su tokiom graziom iliustracijom. Aisku knygele vaikas panaudos pauges, bet tai ,manau, grazi dovana. O mamai gali nusiusti gyvu geliu, kurias iteikia tiesiai i rankas.
Atsakyti
Gyvu geliu?kaip cia is vokietijos jas amerikoje uzsakyti?nesu tokio dalyko girdejus blush2.gif del knyguciu lietuvisku,tai vokietijoje ju irgi nerasi,taip kad sita ideja ir gera,bet neigyvendinama.
Aciu mamytes uz pasiulymus,teks ka nors su remeliais ar papuosalu derinti,bet jie dar del vardo neapsisprende mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2006 11 13, 10:58)
Gyvu geliu?kaip cia is vokietijos jas amerikoje uzsakyti?nesu tokio dalyko girdejus blush2.gif del knyguciu lietuvisku,tai vokietijoje ju irgi nerasi,taip kad sita ideja ir gera,bet neigyvendinama.
Aciu mamytes uz pasiulymus,teks ka nors su remeliais ar papuosalu derinti,bet jie dar del vardo neapsisprende mirksiukas.gif

Cia paskaityk mirksiukas.gif Neesu tikra del Amerikos,bet raso,kad pristato ir i kitas pasaulio salis rolleyes.gif Reikia tik pinigu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2006 11 13, 11:58)

atsiprasau, neuzsifiksavo ,kad pati Vokietijoje gyveni.O gyvu geliu jei galima is Lietuvos i Amerika nusiusti-tai is Vokietijos, manasu, taip pat
Atsakyti
Manau, kad smagu butu gauti kudikio knyga lietuviu kalba thumbup.gif
Atsakyti
Aš kai buvau JAV iš Vokietijos užsisakiau Bubchen kosmetikos - JAV jos beveik nera, o kas yra, yra labai brangu. Aplamai, man atrodo, vokiškos prekes kūdikiams yra geresnes, natūralesnes, kokybiškesnes, negu amerikiečių. mirksiukas.gif
Atsakyti