Šį šeštadienį bus mano dukrytės mirimo metinės, o po jų, visi kas dalyvaus metinėje nutarė aplankyti mano sūnelį, kuriam šiandien sueina lygiai mėnuo. Manau, kad per anksti ateina, galėtų dar porą mėnesių palaukti, bet kaip jie sako "tuo pačiu važiavimu". Tik va nežinau kur aš 3 kambarių bute sutalpinsiu apie 30 žmonių.
brolis ir mama ir geri draugai mus aplanke praejus pusei paros po gimimo - gimdymo namuose. Ketvirta para gryzome namo, o cia lauke uosviai (
), na o draugai pradejo vaziuot kai Karoliukui buvo savaite. Aisku pirma savaite sunkoka buvo - negalejau sedet. O dabar labai dziaugiuos, kai kas nors pasisiulo uzsukti - labai jau liudna kai negali paplepet su kuo nors:) tad as uz svecius, jei jie dziugina:)

Na, o mano "sveteliai" neskambino prieš ateidami. Mes gyvename viename kambarėlyje, tai sveteliai net nesuprotėdavo išeiti iš kambario ir pabūti nors virtuvėje ar eiti parūkyti, kol pamaitinsiu leliuką. Ir dovanėlės sakyčiau labiau ne džiugino, o liūdino. Medijoje nupirkdavo už 2-3 lt kokį meškutį. Gavome net du vienodus. Tik vienintelė pusseserė susiprotėjo išeiti iš kambario, kad galėčiau lelių pamaitinti. Nelaukti svečiai tikrai erzino, nes neturėjau laiko. Reikėjo leliuku rūpintis. Mano giminė labai plati, bet leliuką pasveikinti nedaugelis atvyko, o draugo giminė iš viso neaplankė, tik brolis su žmona.
Esu labai supykusi. Kia gims koks leliukas giminėje, sveikinsiu tik tuos, kurie mane sveikino. Nė vienas "svetelis" "nežinojo", kad galima lankyti tik po mėnesio.

Mane sveciai tikrai nuvargindavo
Jau ligonineje ju sulaukdavome buriais,net gydytojai perspedavo,kad mudviem reikia poilsio.Gimdymas buvo sunkus
Bet lankytojams tarsi tai buvo praeities etapas
Keista.Jau net pykau savy,negi pacios negimde, neprisimena?Namuose,davem grieztai nurodymus nelankyti pirma menesi.Taip ir buvo
Bet po to...Na, dabar jau daugelis pamate mazaja,tai ramu kuriam laikui
As nieko pries,visi ateinantys is anksto pasiskambina,sutariame laika,kada mums patogiau...,bet...kai kurie per ilgai uzsisedi...

Kai grįžau namo,su pirmuoju sūnumi,svečių sulaukiau tą pačią dieną.Man buvo labai sunku,bet svečiai supratingi nebuvo ir sėdėjo sau patenkinti.Aš sukaupiau visą drąsą ir pasakiau ,kad aš esu labai pavargusi ir noriu pailsėti.
Kai gimė antras dūnus ,svečiai aplankė po savaitės,o kai kas po mėnesio.
Kai gimė antras dūnus ,svečiai aplankė po savaitės,o kai kas po mėnesio.
O mes oficialius lankymus pradėjom priiminėti tik 3-jų mėn. ir aš visai nesigailiu, kad gana vėlai. Žinoma, tėvai atėjo ankčiau, bet tai ir visi lankytojai. Gimėm mes vasario mėn. per patį gripo ir peršalimo ligų piką, tai visai nenorėjau, kad sveteliai virusų į namus prineštų.
as leidau vaika lankyti po 2-3 menesiu
nera cia ko-palauks tie draugai
manau seimyna svarbiausia-vaikas-ju didziausias dziaugsmas
nera cia ko-palauks tie draugai
manau seimyna svarbiausia-vaikas-ju didziausias dziaugsmas

QUOTE(neraska @ 2005 06 22, 16:34)
Na, o mano "sveteliai" neskambino prieš ateidami. Mes gyvename viename kambarėlyje, tai sveteliai net nesuprotėdavo išeiti iš kambario ir pabūti nors virtuvėje ar eiti parūkyti, kol pamaitinsiu leliuką. Ir dovanėlės sakyčiau labiau ne džiugino, o liūdino. Medijoje nupirkdavo už 2-3 lt kokį meškutį. Gavome net du vienodus. Tik vienintelė pusseserė susiprotėjo išeiti iš kambario, kad galėčiau lelių pamaitinti. Nelaukti svečiai tikrai erzino, nes neturėjau laiko. Reikėjo leliuku rūpintis. Mano giminė labai plati, bet leliuką pasveikinti nedaugelis atvyko, o draugo giminė iš viso neaplankė, tik brolis su žmona.
Esu labai supykusi. Kia gims koks leliukas giminėje, sveikinsiu tik tuos, kurie mane sveikino. Nė vienas "svetelis" "nežinojo", kad galima lankyti tik po mėnesio. 

O tai kam tu jiems isvis duris atidarei?Jei jie taip kiauliskai daro (ateina net neperspeje), kodel tu jiems kiauliskai negali padaryt irgi. Jie kiauliskai elgiasi del savo malonumo, o tu del savo ramybes, sveikatos ir vaikucio taip padarytum. Tai kieno priezastis svarbesne?

Beje, pas mane irgi buvo vieni ateje neispeje. Ju manymu, jei butu ispeje, as buciau rupinusis kuo juos vaisint ir pan. O siaip jie atejo su tortais, gerimais, sausainiais ir visais kitais pribombasais, tad man beliko tik uzkaist vandeni. Bet vistiek nepatiko, nes butent tuo laiku maudziau vaika, o mano sveteliai stovejo man uz nugaros ir velnias zino ka maste (gal kad ka nors ju supratimu ne taip darau?

Rasiau rasiau ir susimasciau, kad jau geriau tokie neispejantys valandai, nei ispejantys pusei dienos... Uzknisa, kai ateina ir sedi ilgiausiai. Tada jau man pyktis uzverda ir demonstratyviai iseinu i kt. kambari, palikusi vyra su tokiais ikyruoliais kamuotis. Bet tie ikyruoliai nelabai ir susiprasdavo, tiesiog pagalvodavo, kad as kiaule ir tiek.

Vaikutį atėjo aplankyti tą pačią dieną kai grįžome iš ligoninės , kaimynė, nes mano sūnelio gimtadienis tą pačią dieną kaip ir kaiminkos, o mes gerai sutariame. O taip visi ateina svečiai pasiskambinę iš anksto.
O aš kaip tik laukiau svečių ir buvau jais labai patenkinta. Draugės atėjo lankyti jau pirmą savaitę. Giminės taip pat per mėnesį spėjo aplankyti. Aišku gerai, kad svečiai buvo labai supratingi: laiku ateidavo ir išeidavo
Kavą padarydavo ir svečius, kai aš maitindavau, užimdavo tėtis
O dėl tvarkos, tai pirmą mėnesį kaip tik dar spėdavau labiau apsitvarkyti, nes mažiukė daugiausia miegodavo. O vėliau pasidarė tikras rankinukas.

As nenoreciau,kad i gimdymo namus pas mane sniurai sveciu vaiksciotu
.Noreciau buti tik as,tetukas ir
.Noreciua,kad visi kiti artimieji (mano ir vyro tevai,seses,broliai,artimiausi draugai) lauktu musu namuose parvaziuojant is gimdymo namu,patys paruose kavytes ir pan

QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 08 05, 13:03)
As nenoreciau,kad i gimdymo namus pas mane sniurai sveciu vaiksciotu
.Noreciau buti tik as,tetukas ir
.Noreciua,kad visi kiti artimieji (mano ir vyro tevai,seses,broliai,artimiausi draugai) lauktu musu namuose parvaziuojant is gimdymo namu,patys paruose kavytes ir pan

Oi, kaip pritariu!!! As irgi taip noreciau... Bet kai busiu GN idomu kaip mastysiu. Jei 3 d. tai tikrai noreciau, kad lauktu namuose, bet jei uzlaikytu kokiai savaitei, tai gal ir uzsinoresiu lankytoju... Bet tik tevu, o ne giminiu ar draugu pulko...
Jei bus viskas ciki, tai gal reiks uzsimint, kad palauktu musu namuciuose su kavytem balionais ir gelem... Dekui, tau uz ideja, Įsimylėjusi Boruže.