Gimdymo namuose svechius priimineti kaip tik labai lengva: guli sau shypsais ir niekas nesitiki ish taves nei kavos, nei vaishiu, nei kad grazhei atrodysi... be to, ileidzhia ribota lankytoju skaichiu ir lankytojai tikrai nemato galimybes ilgai uzhsibuti...
pirma diena gryzhus ish ligonines bent jau man, mazhiausiai norisi kokiu nors pashaliniu zhmoniu. ypach, kai pirma vaika namo parsivezhi - reikia apsiprasti, susigaudyti, kur ta vaika det... po nemiegotu naktu ligoninej labiausiai norisi pailseti, o ne shypsotis svechiams ir vaizduoti laiminga patenkinta mamyte.
o jau po keliu dienu, kitas reikalas. jau pradeda noretis su draugem papliurpti, vaika parodyt. kviesdavaus po viena drauge per diena - ir man smagu pabendrauti, ir shurmulio nesukelia. "bendrini" pristatyma darem, kai pirmagimiui sukako menuo. antram vaikui ish vis jokio "pristatymo" nedarem. kadangi buvo vasara, nuo pirmu dienu varinejau su juo i lauka, tai ir visi, kas norejo ji pamate neutralioj aplinkoj...
jei taip atsakyt, kada pas mus pirma karta atejo svechiu - i ligonine ejo nuo pirmu dienu (mano mama, geriausia drauge). i namus pas pirmagimi atvazhiavo 3 diena po gryzhimo ish ligonines (mudu savaite pralaike, reishkias vaikeliui tada buvo 10 dienu) - vyro mama ir sesuo. jas daugeusiai ir uzhiminejo mano vyrelis, o ash tik gulejau ir shypsojaus

o antra vaika praejus 5 val nuo gimimo ligoninej aplanke jo vyresnysis brolis su aukle