Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių meilė

Įtariu, kad manoji irgi tai daro... Bet svarbiausia kad neprisidirbtų.. Turiu įtarimų ir dėl rūkymo...
Atsakyti
As kai pati nerukanti ir neragavusi cigarieciu tai is tolo uzjauciu kvapa doh.gif Bande mano panele pora kartu, bet matyt nepatiko biggrin.gif Jinai daug plauku turi tai galima uzuosti ta smarve is karto..
Atsakyti
Na, aš pati rūkau, tai nelabai ir užuodžiu.. ;D
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Garš @ 2010 08 01, 13:23)
Tai gerai jums smile.gif Maniškė sunkaus charakterio, tai sunkiau su ja... Tik va, man baisu, kad kada vaikų neprisidirbtų... kai draugauja su 17mečiu...

nu ka zinau..
Jei labai noretumet galetumet pasikalbeti uzdrausi vaikui, nesvarbu koks tas charakteris..
14m.su 17m. doh.gif
Ziauriau nebuna..
O Jus nenorit drausti/riboti..
Man atrodo per ramiai Jus ziurit..nors cia Jusu reikalas.
Bet ziuriu Jus laaaaaaabai ramiai i tai reguojate.. doh.gif

Nu Jusu reikalas,sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aš ir draudžiau, ir niekur neišleidau iš namų.. Nu bet vistiek randa būda išeit. kelis kartus per langą išoko. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Garš @ 2010 08 01, 15:53)
Aš ir draudžiau, ir niekur neišleidau iš namų.. Nu bet vistiek randa būda išeit. kelis kartus per langą išoko.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif

14. su 17m.nu man protu nesuvokiama turbut as esu labai atsilikus.
Gal Jus ja uzrasykit i dauuug bureliu?kad mazai turetu laisvo laiko?
Atsakyti
Ir tai išbandžiau. Mėgo visada ji šokt, dainuot, tai užrašiau ir ten ir ten, bet neišdegė. kelis kartus nuėjo, ir kai tik atsirasdavo reikalų kur nors nueiti - nėjo. Bariausi, klausiau, kodėl ji taip elgiasi, tai sakė, kad nenori veltui švaistyti laiko ir džiaugtis gyvenimu. Pati prašėsi pas psichologą kad nuvesčiau, sakė, nori pasikalbėt su juo, tai nuėjo... Na, tiesiog jau nebežinau kaip man su ja susitvarkyt. O kas bus, kai sūnus užaugs...
Atsakyti
O kas cia nenormalaus 14mete su 17meciu? biggrin.gif tipo 3metai labai daug? doh.gif bet mamyte kiek per lasivai ivviska ziuri wink.gif jei jau po klubus, plotus pilnu tempu varineja, ilgai su vaikinu draugauja tai turbut ir bande jau smile.gif reiktu pasneketi labai rimtai smile.gif
Atsakyti
Tai, kad jau nebežinau ką daryti, tai tegul daro, kaip išmano, o po to manęs nekaltina.. doh.gif Na, teisingai jūs sakot, pakalbėsiu, kai tik mano dukra grįš, nes su draugais per dieną tąsosi ;D
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2010 08 01, 16:40)
O kas cia nenormalaus 14mete su 17meciu?  biggrin.gif  tipo 3metai labai daug?  doh.gif  bet mamyte kiek per lasivai  ivviska ziuri wink.gif jei jau po klubus, plotus pilnu tempu varineja, ilgai su vaikinu draugauja tai turbut ir bande jau  smile.gif  reiktu pasneketi labai rimtai smile.gif

Nu man tai keista..
eina vaikas ir pacanukas..vaizdas nekoks biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukra atrodo ant kokių 20 metų, tai... ;//
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Garš @ 2010 08 01, 20:43)
Mano dukra atrodo ant kokių 20 metų, tai... ;//

Nu jau tikrai nesitikti, kad ant 20 metų atrodytų biggrin.gif
Atsakyti