QUOTE(*candy* @ 2010 08 01, 21:42)
Dovanokit mamos, bet man atrodo siek tiek ziauru, kad 13 metu panelyte jau vartoja kontraceptikus. Kai pagalvoji, kad dar visas gyvenimas pries akis.
Žiauru neatrodo tada, kai vaikšto 13-metė panelytė su diiiiiiiiiideliu pilvu

? Kontracepcija - apsauga nuo nėštumo. Geriau didesnę dalį gyvenimo vartot kontraceptikus, negu anksčiau pastot

. Nemanot?
Apie paauglių meilę.. Ji ankstyva šiais laikais (o jėzau, nuskambėjo panašiai kaip mano močiutė sako

). Vat dabar speceliai įlindau į SM pirmosios mamyčių meilės temą, mamyčių pirmųjų bučinių ir... apakau

. Pirmoji meilė - 17 metų, pirmas bučinys - 16 stovykloj, su nepažįstamu..
Bloga mano nuomonė, bet kai aš pripratus, kad viskas maždaug 5 metais ankščiau tai

... Bučiavausi (pati, asmeniškai) berods 9 metų

. T.y. prancūziškai, taip vadinamuoju "laižiaku". Pirma meilė atėjo būnant 1 klasėj. Ir toooookia graži buvo. Gaila, baigėsi po 4 metų

. Dabar šalia turiu žmogutį, su kuriuo tikrai žinau, kad noriu būt visą gyvenimą

. Vis dėl to man tik 12 metų ir netgi jeigu mamytėms šitas mano pareiškimas apie gyvenimo meilę sukels juoką, patikėkit, žinau ką sakau. Galbūt aš per daug pastovi, galbūt dar ir keisis kažkas... Bet dabar aš suprantu, kad tokia pirma tikra meilė pas mane atėjo 11 metų

. Nors ir tai meilei ateiti reikėjo laiko - susitikom kai mums buvo 6 metai, simpatiją jutau, patiko jis man. Deje, deje, išskyrė mus (mane iškėlė į B klasę, jį į C).. 5 klasėj jį perkėlė pas mus į klasę. Pasimiršo ta mano meilė tęsusis nuo 1 klasės. Nieko nebuvo, draugai ir viskas. Visų mokslo metų prireikė, kol aš susivokiau, kad be jo negaliu

. Mečiau savo tada buvusį vaikiną, puoliau ant kelių prieš jį, 2 savaites įrodinėjau, kad tikrai, tikrai myliu. Ojei, kaip nedrąsu buvo klaust "ar myli tu mane?"

.
Nors kartu esam labai, labai trumpai, bet tikrai žinau, kad čia mano žmogus, kad su juo aš noriu būti.. Ir į nieką kitą jo neikeisčiau

.