Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių meilė

QUOTE(Jolanta_Garš @ 2010 08 04, 16:46)

patarčiau nupirkti dukrai bent prezervatyvų pirmiausia,jug jai tik 14 metų,kalbėkit,pasakykit,kad nėra 100 procentinės apsaugos 4u.gif 4u.gif kad jai vaikinas ją myli,tikrai nevers jos mylėtis ir lauks kada jinai bus pasiruošus 4u.gif nuveskit pas psichologą... duokit surašyt lapą kodėl jinai nori mylėtis,kaip ji įsivaizduoja savo gyvebnimą,jei pastos 4u.gif p.s,. gal be tėčio šia tema šnekėkit,gal prie tėčio jai nejauku rolleyes.gif
na sakykit ką norit netikiu,kad 14 metų gali norėti sekso unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpee: 04 rugpjūčio 2010 - 19:58
Ji tai supranta.. pati sakė, kad ji tam visiškai pasiruošus. doh.gif Nežinau jau, nė ką jai sakyt, nė ką man daryt dėl to. g.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Tute*frute @ 2010 08 04, 19:34)
Prajuokinot žinokit bigsmile.gif  biggrin.gif  galvojau,kad tie laikai kai draugės vienus vaistus vartodavo jau praietyje,tačiau pasirodo ne g.gif  Keista amn šita veita su kontraceptikais beproto,neįsivaizduoju kaip draugė galėjo taip paimti ri parduoti,o ir netikiu,kad taip pasielgė smile.gif  Čia tik mano nuomonė smile.gif

Kažkaip paskaičius visą istorija,visus pasikalbėjimus norom nenorom galvoje sukasi tik veina mintis,kad viską rašo ne mamytė,o dukrytė,bet vėlgi niekada negali būti garantuotas bigsmile.gif

Na, galvokite ką norit. Tiesą sakant, nė pati nesuprantu, kur, iš ko ji juos pirko, bet minėjo draugę... Na, nežinau.
Atsakyti
o kaip bendravimas su psichologu? dieve man tas pasiruošus baisiai skamba jai 14 metų.......... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpee: 04 rugpjūčio 2010 - 21:17
Su psichologais, man pačiai kažkaip baugu. Bandysiu apie tai su pasikalbėti, gal ji pati norės, gal jai tikrai praverstų? Noriu išbandyti viską, kas jai padėtų.
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Garš @ 2010 08 04, 22:38)
Su psichologais, man pačiai kažkaip baugu. Bandysiu apie tai su pasikalbėti, gal ji pati norės, gal jai tikrai praverstų? Noriu išbandyti viską, kas jai padėtų.

nieko ten baugaus,gal turite galimybę visa šeima kur išvykti paatostogauti? bigsmile.gif eikit su dukra apsipirkinėti,pasiūlykit dukrai šiandien padėti jums padaryti pvz. vakarienę ir tada visai šeimai kartu pažiūrėti filmą,eikit visa šeima į kino tetrą,pažaisti boulingo,užimkit ją,kad ji netūrėtų laiko draugams,prieikit apkabinkit ir pasakykit,kad ją mylit,ir kad jums baisu dėl jos.... mirksiukas.gif užimkit ją kuo daugiau gal jūs daug dirbate ir jai trūksta dėmesio? rolleyes.gif
pasiūlykit jai pasikviesti pas save drauges nakvynei (pižamų koks vakarėlis),surenkit ale vaišes tuo pačiu pažiūrėsite,kas ten per draugės blush2.gif kalbėkite ir kalbėkite su ja.... 4u.gif kantrybės sunkus paauglystė metas,bet šiuo metu jūs turite sulaikyti savo dukrą,bent jau nuo sekso unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpee: 04 rugpjūčio 2010 - 22:13
QUOTE(Lithium @ 2010 08 04, 19:26)
o kas tas kažkas? patarkit?
nes kai žmogus kažkur kreipiasi patarimo, tai dažniausiai jis nelabai žino, ką daryt..ir tas pasakymas "tai darykit kažką, kažką keiskit" turbūt nekažką pagelbėja.

Santykiai. Reikia keisti ir su abiejų pusių tėvais šnekėti apie vaikų santykius.
Aš irgi numanau, kad tai nelabai mamytė rašo, arba mamytė, kuri neturi visiškai patirties. g.gif
Na, pažiūrėsim kaip bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Garš @ 2010 08 04, 21:38)

o ko jums baisu g.gif bijot, kad įvardins jūsų klaidas g.gif šiuos atveju man panašu, kad psichologo konsultacijos reikia jums visiems...
... norėjau paklaust... jūsų dukrai keturiolika... kiek jūs laiko praleidžiat kartu visa šeima... ar turit bendrų veiklų savaitgaliais, vakarais? neturit noro jos sudominti vertingesne veikla nei paauglių seksas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik aš: 04 rugpjūčio 2010 - 22:11
QUOTE(fillipa @ 2010 08 01, 13:28)
Mano klasiokes sunui 17 metu ir jis draugauja su panele 13 metu. Tai abieju tevai susedo ir pasikalbejo su vaikais del apsaugos. Panele geria kontraceptinius.

Duokit man kėdę!!! Tuoj alpsiu!!!!
Būdama mergaitės mama, aš bylą tam šunsnukiui iškelčiau!

Būdama berno mama, taip paauklėčiau, kad jis man keliais visus Kalvarijų kalnus pereitų mad.gif

Nu persiprašau, bet šerti kontraceptikais vaiką ir svaigti apie gražią meilę, kai tuo tarpu mergaitė atrodo vyresnė, o bernui (persiprašau už grubų išsireiškimą) sperma smegenus spaudžia doh.gif Kur tėvų protas, kad tai laimina? 23 metų moteris bus su 10 metų seksualine patirtimi? Tiesiog idealus egzepliorius šiai seksualiai visuomenei, olialia bus tik darželinukės su savo patirtim laugh.gif Čia juokas per ašaras, jei ką...

Iš tėvų teises reiktų atimt...

Beje, esu ta, kuri draugavo nuo 15 metų cool.gif Ir vis dar su tuo pačiu, o vaikai jau stipriai aukštesni užaugę...
Atsakyti
Na, darbo dienomis Viktorija dažniausiai būna namie. Kartu žiūrime tv laidas, diskutuojame įvairiomis temomis, aktualiomis pasaului. Tarkim, kad ir pasaulio atšilimas, afrikos vaikai... Na, beveik kiekvieną vakarą buname visi drauge, ji man padeda prižiūrėti savo broliuką, kaip ir dera sesei. Nuo pat mažens būdavom visi kartu. Savaitgaliais važiuojame visi į sodą, neretai pernakvojame ten. Va, visai neseniai važiavome į mišką, rinkom voveruškas, mėlyniavome... Laiko kartu praleidžiame tikrai daug, tačiau penktadienio vakarais, savaitgalį, kai nebūname sode jos namie beveik nebūna.. Tačiau nemanau, kad šeima per mažai laiko būna drauge...
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2010 08 04, 23:12)
Duokit man kėdę!!! Tuoj alpsiu!!!!
Būdama mergaitės mama, aš bylą tam šunsnukiui iškelčiau!

Būdama berno mama, taip paauklėčiau, kad jis man keliais visus Kalvarijų kalnus pereitų mad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Jolanta tai jei ji penktadienio vakarais išeina jūs pasiūlykit jai,kartu paruošti vakarienę,išrinkti filmą kurį visa šeima galėtų pažiūrėti smile.gif
užimkit tą vakarą smile.gif tik aišku ne temomis apie globalinį atšilimą,abejoju ar dabar ją tai domina,kažkuo įdomesniu smile.gif stalo žaidimą kokį nupirkit,duokit jai išrinkt.. rolleyes.gif
galit ir vyrą su mažiuku palikti namie,o pačios kur išlėkti atsigerti kavutės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpee: 04 rugpjūčio 2010 - 22:25
QUOTE(Jolanta_Garš @ 2010 08 04, 22:15)
Na, darbo dienomis Viktorija dažniausiai būna namie. Kartu žiūrime tv laidas, diskutuojame įvairiomis temomis, aktualiomis pasaului. Tarkim, kad ir pasaulio atšilimas, afrikos vaikai... Na, beveik kiekvieną vakarą buname visi drauge, ji man padeda prižiūrėti savo broliuką, kaip ir dera sesei. Nuo pat mažens būdavom visi kartu. Savaitgaliais važiuojame visi į sodą, neretai pernakvojame ten. Va, visai neseniai važiavome į mišką, rinkom voveruškas, mėlyniavome... Laiko kartu praleidžiame tikrai daug, tačiau penktadienio vakarais, savaitgalį, kai nebūname sode jos namie beveik nebūna.. Tačiau nemanau, kad šeima per mažai laiko būna drauge...

ji tuo užsiima su noru? jai patinka važinėt su jumis į sodą, žiūrėt teliką, diskutuot apie Afrikos vaikus, atšilimą g.gif tikrai ne pagal laiką subrendus dukra tada pas jus 4u.gif
Atsakyti
Na, iš tikrųjų, ją tai domina. Didžiuojuosi, kad ji yra aktyviausia klasės mokinė, rengia visokius projektus, dalyvauja įvairiuose renginiuose savo noru... Ir mielai žiūri tv kartu su mum, diskutuoja... Na, ją tai domina smile.gif Tačiau vat tie jos mėgimai pasilinksminti, manęs neramina... nors į sodą važiuoja nelabai noriai, tačiau, važiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta_Garš: 04 rugpjūčio 2010 - 22:49