Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Fantastinės tulpės, ypač Salexos, Renos. Įsibroviau į Jūsų temelę doh.gif pasigrožėjau 4u.gif Mėgstu visas gėlytes, bet labiausiai katinėlius. Nors laiko mažai turiu viskam blush2.gif Norėčiau čia užsisakyti papūginių ir šerkšnotųjų tulpyčių, kai jau bus pardavimas. Visokių. Kažkiek turiu ir tulpyčių, auginu nuo seno įprastai. Ieškau dar senovinių poetinių ir pilnavidurių baltų narcizų. http://public.fotki.com/FondaXXL/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 10 gegužės 2009 - 11:07
Labai gražios visų tulpės!
Atsakyti
Matau nemažai čia tulpių mylėtojų bigsmile.gif Man ir labai patinka šios gėlės, tik gaila kad neturiu kur augint doh.gif doh.gif
Tai vat aplankiau aš šiandien tulpių karaliją Burbiškių dvare, tai ir jum parodysiu ką prifotkinau bigsmile.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 10 gegužės 2009 - 20:06
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Koks tulpių grožis Burbiškių dvare! Gaila, kad man nebuvo kaip ten nuvažiuoti. O ta tulpių šventė kiekvienais metais gegužės mėn. ten vyksta?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 05 10, 21:37)
Koks tulpių grožis Burbiškių dvare! Gaila, kad man nebuvo kaip ten nuvažiuoti. O ta tulpių šventė kiekvienais metais gegužės mėn. ten vyksta?

Taip kiekvienais metais panašiu laiku mirksiukas.gif Tik praitais metais buvau pirmą kart, bet jau per vėlai ir tulpės jau buvo beveik nužydėję doh.gif doh.gif Tai šiemet ilgai nelaukiau lotuliukas.gif Kas nori gali net ir veislių pavadinimus susižinot, nes yra užrašyta thumbup.gif mirksiukas.gif tik kas važiuosit patariu ne savaitgalį lotuliukas.gif nes šiandien gan tolokai teko pėsčiomis kulniuot, nes mašiną toli reikėjo palikt dėl žmonių gausos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 05 10, 21:57)
Taip kiekvienais metais panašiu laiku mirksiukas.gif Tik praitais metais buvau pirmą kart, bet jau per vėlai ir tulpės jau buvo beveik nužydėję  doh.gif  doh.gif Tai šiemet ilgai nelaukiau  lotuliukas.gif Kas nori gali net ir veislių pavadinimus susižinot, nes yra užrašyta  thumbup.gif  mirksiukas.gif tik kas važiuosit patariu ne savaitgalį  lotuliukas.gif  nes šiandien gan tolokai teko pėsčiomis kulniuot, nes mašiną toli reikėjo palikt dėl žmonių gausos  doh.gif

AURE111, Tu šviesos ir meilės spindulėli, tiek gražių žiedelių mūsų akims ir Sielai padovanojai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 05 10, 21:10)
Matau nemažai čia tulpių mylėtojų  bigsmile.gif  Man ir labai patinka šios gėlės, tik gaila kad neturiu kur augint  doh.gif  doh.gif
Tai vat aplankiau aš šiandien tulpių karaliją Burbiškių dvare, tai ir jum parodysiu ką prifotkinau  bigsmile.gif  4u.gif

Ooooch kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o tam tulpiu dvare jie kartais svoguneliu tulpiu nepardavineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 05 11, 00:32)
AURE111, Tu šviesos ir meilės spindulėli, tiek gražių žiedelių mūsų akims ir Sielai padovanojai  doh.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif negalėjau nepasidalint su visomis šitokiu grožiu 4u.gif
Jei leistų tai tarp tų tulpių ir miegot pasilikčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(egleja @ 2009 05 11, 10:27)
o tam tulpiu dvare jie kartais svoguneliu tulpiu nepardavineja  g.gif

Lygtais ne g.gif bent jau nemačiau rolleyes.gif Gal pas juos ten kreiptis reikėtų ir paklaust g.gif

O šiaip jei kada turėsiu kokį darželį tai nepagailesiu pinigų ir daug tulpių prisisodinsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 05 10, 21:37)

taip tulpiu zydejimo svente buna kasmet antra geguzes 6dieni... tik pernai nebuvo del rekonstrukcijos darbu..

QUOTE(aure111 @ 2009 05 11, 13:24)
Nėr už ką  mirksiukas.gif  negalėjau nepasidalint su visomis šitokiu grožiu  4u.gif
Jei leistų tai tarp tų tulpių ir miegot pasilikčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Lygtais ne  g.gif  bent jau nemačiau  rolleyes.gif  Gal pas juos ten kreiptis reikėtų ir paklaust  g.gif

O šiaip jei kada turėsiu kokį darželį tai nepagailesiu pinigų ir daug tulpių prisisodinsiu  wub.gif

galima isigyti rudeni svoguneliu..
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif koks grožis wub.gif
Atsakyti