Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif begalo gražu, blush2.gif tas Burbiškių dvaras mums ne per toliausiai,bet dar nė karto nesusiruošiau nuvažiuoti blush2.gif
Atsakyti
Tikru tikriausias grozis ,vienintele gele kuri man patinka ir noreciau gauti dovanu thumbup.gif
Atsakyti
pernai ir mes buvom Burbiskiu dvare.Grozis nerealus,tik per velai nuvaziavom,tulpiu zydejimas jau buvo i pabaiga. Tuo paciu pabuvojom Seduvos malune.Stai keletas akimirku
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na tikrai labai grazu,reikes kitais metais apsilankytuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 05 10, 12:07)
Fantastinės tulpės, ypač Salexos, Renos. Įsibroviau į Jūsų temelę  doh.gif pasigrožėjau  4u.gif

pas pacia pasiziurejau jau irgi tulpienojus neblogas thumbup.gif
ir i orches uzmeciau aki bigsmile.gif thumbup.gif yra kur paganyti, tik nustebau, kad kai kurios i durpes orches susodintos unsure.gif

QUOTE(aure111 @ 2009 05 10, 21:34)

aciu, lb grazu wub.gif wub.gif

na mano tai menkutis tulpynas, nes pernai rudeni tik pasodintas blush2.gif , dabar jau visos prasiskleidusios, kai kurios jau nuzydejusios, nu ir atrodo skystai ax.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 12 gegužės 2009 - 15:50
QUOTE(rena @ 2009 05 12, 16:49)
pas pacia pasiziurejau jau irgi tulpienojus neblogas thumbup.gif
ir i orches uzmeciau aki bigsmile.gif  thumbup.gif  yra kur paganyti, tik nustebau, kad kai kurios i durpes orches susodintos unsure.gif

QUOTE(aure111 @ 2009 05 10, 21:34)

aciu, lb grazu wub.gif wub.gif
na mano tai menkutis tulpynas, nes pernai rudeni tik pasodintas blush2.gif , dabar jau visos prasiskleidusios, kai kurios jau nuzydejusios, nu ir atrodo skystai ax.gif tongue.gif
user posted image

Rena noriu paklausti ,palei tvora ar ne vynuoges? ,jei vynuoges kelintus metus jas auginate?
turiu keturias taip noriu auginti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 12 gegužės 2009 - 16:42
Dėl šventės,tai tik pinigų siurbimas.Geriau kokią kitą dieną,kai ne tiek žmonių.O šiaip man didelio įspūdžio nepadarė,nes Londone važiuojant autostrada panašiai.Daug kitų dalykų nepatiko,tai ir tulpės nublanko.Atseit šventė vaikams,bet nei vienos supynės,tik pašokinėti,kur kaina dešimt min. septyni litai doh.gif .Grožio nesimato per žmones...
Atsakyti
Aš tai norėčiau pamatyti tiek grožio wub.gif vienoj vietoj
Aure 111 labai gražios nuotraukos, tulpės tiesiog pasakiško grožio wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 12, 17:41)
Rena noriu paklausti ,palei tvora ar ne vynuoges? ,jei vynuoges kelintus metus jas auginate?
turiu keturias taip noriu auginti g.gif

aha, vynuoges, siaip kiek joms metu tai tikrai nzn, cia palikimas nuo buvusiu seimininku, o mes jau jas 3m. auginame g.gif siaip jos cia atlieka kelias f-jas: 1. nuo kaimynu akiu, 2. nuo vejo 3. graziai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Dar pražydo paskutinės tulpytės
user posted image

user posted image

[URL=http://www.part.lt/perziura/154596674e79d1a41bdf13d15b87dc81889.JPG]user posted image[
/URL]

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 05 12, 19:33)
aha, vynuoges, siaip kiek joms metu tai tikrai nzn, cia palikimas nuo buvusiu seimininku, o mes jau jas 3m. auginame g.gif siaip jos cia atlieka kelias f-jas: 1. nuo kaimynu akiu, 2. nuo vejo 3. graziai atrodo biggrin.gif

Va ir as nusipirkau ,kad tokias funkcijas atliktu ,tik kada pas mane tokios bus? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 12, 21:48)
Va ir as nusipirkau ,kad tokias funkcijas atliktu ,tik kada pas mane tokios bus? thumbup.gif

tikrai nzn, bet man atrodo jos tikrai greiatai auga, nes kas met beveik pusplike pavasari paliekam sakas nulauzinejam, o ji vel atauga, kaip paselus doh.gif
Atsakyti