pernai ir mes buvom Burbiskiu dvare.Grozis nerealus,tik per velai nuvaziavom,tulpiu zydejimas jau buvo i pabaiga. Tuo paciu pabuvojom Seduvos malune.Stai keletas akimirku

na tikrai labai grazu,reikes kitais metais apsilankyt
QUOTE(Fonda @ 2009 05 10, 12:07)
Fantastinės tulpės, ypač Salexos, Renos. Įsibroviau į Jūsų temelę
pasigrožėjau
pas pacia pasiziurejau jau irgi tulpienojus neblogas
ir i orches uzmeciau aki
QUOTE(aure111 @ 2009 05 10, 21:34)
aciu, lb grazu
na mano tai menkutis tulpynas, nes pernai rudeni tik pasodintas
QUOTE(rena @ 2009 05 12, 16:49)
pas pacia pasiziurejau jau irgi tulpienojus neblogas
ir i orches uzmeciau aki
yra kur paganyti, tik nustebau, kad kai kurios i durpes orches susodintos
aciu, lb grazu
, dabar jau visos prasiskleidusios, kai kurios jau nuzydejusios, nu ir atrodo skystai

ir i orches uzmeciau aki
QUOTE(aure111 @ 2009 05 10, 21:34)
aciu, lb grazu

Rena noriu paklausti ,palei tvora ar ne vynuoges? ,jei vynuoges kelintus metus jas auginate?
turiu keturias taip noriu auginti
Dėl šventės,tai tik pinigų siurbimas.Geriau kokią kitą dieną,kai ne tiek žmonių.O šiaip man didelio įspūdžio nepadarė,nes Londone važiuojant autostrada panašiai.Daug kitų dalykų nepatiko,tai ir tulpės nublanko.Atseit šventė vaikams,bet nei vienos supynės,tik pašokinėti,kur kaina dešimt min. septyni litai
.Grožio nesimato per žmones...
Aš tai norėčiau pamatyti tiek grožio
vienoj vietoj
Aure 111 labai gražios nuotraukos, tulpės tiesiog pasakiško grožio
Aure 111 labai gražios nuotraukos, tulpės tiesiog pasakiško grožio
QUOTE(satanele @ 2009 05 12, 17:41)
Rena noriu paklausti ,palei tvora ar ne vynuoges? ,jei vynuoges kelintus metus jas auginate?
aha, vynuoges, siaip kiek joms metu tai tikrai nzn, cia palikimas nuo buvusiu seimininku, o mes jau jas 3m. auginame
QUOTE(rena @ 2009 05 12, 19:33)
aha, vynuoges, siaip kiek joms metu tai tikrai nzn, cia palikimas nuo buvusiu seimininku, o mes jau jas 3m. auginame
siaip jos cia atlieka kelias f-jas: 1. nuo kaimynu akiu, 2. nuo vejo 3. graziai atrodo 
Va ir as nusipirkau ,kad tokias funkcijas atliktu ,tik kada pas mane tokios bus?
QUOTE(satanele @ 2009 05 12, 21:48)
tikrai nzn, bet man atrodo jos tikrai greiatai auga, nes kas met beveik pusplike pavasari paliekam sakas nulauzinejam, o ji vel atauga, kaip paselus