Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(rena @ 2009 05 12, 16:49)
ir i orches uzmeciau aki bigsmile.gif  thumbup.gif  yra kur paganyti, tik nustebau, kad kai kurios i durpes orches susodintos unsure.gif

Sveika, nesistebėk ax.gif Ne kai kurios, o visos. Aš kitaip neauginu. Rašiau ne kartą Orchyčių temoje. Pusiau mano daržo žemė su durpėmis. schmoll.gif Bet... kitiems nepatariu taip auginti.
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 05 13, 00:25)
Sveika, nesistebėk  ax.gif Ne kai kurios, o visos. Aš kitaip neauginu. Rašiau ne kartą Orchyčių temoje. Pusiau mano daržo žemė su durpėmis.  schmoll.gif Bet... kitiems nepatariu taip auginti.

siaip mes cia ne i tema, bet kiek metu jos pas tave taip durpese g.gif cia is cekavumo ax.gif
Atsakyti
Birute5 labai gražios tulpės. Pas mane irgi žydi tos baltos pilnavidurės Angelic, atrodo, irgi tokios pačios. Tik maniškės ,,Angelic" tulpės jau baigia nužydėti.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 05 13, 21:14)
Birute5 labai gražios tulpės.  Pas mane irgi žydi tos baltos pilnavidurės Angelic, atrodo, irgi tokios pačios. Tik maniškės ,,Angelic" tulpės  jau baigia nužydėti.

Tai jau tulpės baigia žydėti visos,pas mane dar pavėsyje kelios ruošiasi žydėt,jos turbūt bus tos raudonos tarybinės,tai dar pasidžiaugsiu ir lauksim kitų žiedų 4u.gif
Atsakyti
Maniskes irgi baigia jau zydejimus, tik va tos juodos dabar tik normaliai skleistis pradejo smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

labiausiai laukiau praeitais metais pirktų mugėje papūginių mėlynų.....išdygo margi geltonai-raudoni blink.gif protest.gif aš galvojau,kad tokie bajeriai tik su olandiškais pakeliais būna unsure.gif (praeitais metais iš pakelių vietoje ružavų ir žalių išdygo violetiniai kardeliai doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 05 13, 23:17)
labiausiai laukiau praeitais metais pirktų mugėje papūginių mėlynų.....išdygo margi geltonai-raudoni  blink.gif  protest.gif aš galvojau,kad tokie bajeriai tik su olandiškais pakeliais būna  unsure.gif (praeitais metais iš pakelių vietoje ružavų ir žalių išdygo violetiniai kardeliai  doh.gif )

na jo doh.gif

maniškės tai kolkas atrodo visos tokios kaip buvo ant pakelių g.gif nors irgi iš olandijos parvežtos g.gif
rytoj gal parvešiu naujų foto,jau kaip įdomu kaip joms ten sekasi skleistis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 05 13, 23:17)
labiausiai laukiau praeitais metais pirktų mugėje papūginių mėlynų.....išdygo margi geltonai-raudoni  blink.gif  protest.gif aš galvojau,kad tokie bajeriai tik su olandiškais pakeliais būna  unsure.gif (praeitais metais iš pakelių vietoje ružavų ir žalių išdygo violetiniai kardeliai  doh.gif )

man tokie bajeriai buna su "nojaus seklom", kazkada ir kalijos ne ta spalva prazydo ir su krokai ne tie, tai dabar kazkaip ir neperku is ju, o praeitais metais ka pirkau viskas atitiko, tiksliai ir nzn kieno ten tie svogunai buvo, bet maximoje pirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 05 13, 22:17)

thumbup.gif labai grazi...net nepanasi i tulpe smile.gif

QUOTE(rena @ 2009 05 14, 10:00)
man tokie bajeriai buna su "nojaus seklom",

man kazkaip pasitaiko, kad tik "nojaus" ir perku, bet kolkas ir tulpes ir hiacintai, krokai dar nepgavo rolleyes.gif
...cia kaip loterijoj, tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 05 14, 12:13)
...cia kaip loterijoj, tikriausiai biggrin.gif

matyt, juk pilnai sutinku, kad susipainiot, tai tikrai lengva ax.gif
Atsakyti
Labas vakarelis....

noreciau prisijungti ax.gif tik nuo siu metu turiu kur sodint, tai kol kas kuklus keli ziedeliai - bet suzavejo iki negaliu wub.gif su baime laukiu rudens, kad nesubankrutuociau blush2.gif biggrin.gif

va tokios grozybes dziugino aki siemet...

Double latte mix'as :

user posted image

user posted image

user posted image

ir Angelica:

user posted image

ir tuoj tuoj tureciau sulaukti "lambados" karpytuju ziedeliu...

Butu idomu, ar yra cia kaunieciu, ir ar galetu kas parduot po zydejimo svoguneliu pvz. papuginiu, juoduju, pilnaviduriu tulpiu? ax.gif

Atsakyti
Peperoni,labai thumbup.gif tulpytės,lauksim ,,lambados'' thumbup.gif
Atsakyti