Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(zaza1 @ 2009 05 11, 09:50)
Kaip smagu, kad pas mus tiek daug sėkmingų nėštukių  thumbup.gif  thumbup.gif  Ūpas net pakyla  smile.gif
Užjaučiu, kam nepasisekė 4u.gif
Kažkaip kalbėjote apie Crinone, tai prisiminiau savo IVF ir crinono vartojimą. Man kažkaip buvo keista, kai jį nakčiai įsidėdavau, nes gal kokia 8 dieną pajaučiau, kad kaip ir kamštis koks ten nuo jo susidarydavo, pačiupinėjau ir užčiuopdavau, kad jis ten kietas, o kažkurią dieną tai net skambinau daktarei klausti, ką daryti, nes toks jausmas buvo, kad einant šlapintis jis man trukdydavo ir šiekt iek skaudėdavo, tai sakė, kad galima šiek tiek jo "iškrapštyti"  blush2.gif  Tai aš truputėlį jo išėmiau. Tai taip ir nesupratau, ar aš jį teisingai naudojau ar kas čia buvo?Gal kuri galėtų pakomentuoti? Nes jis man pats tai beveik nėjo, bet ir jautėsi nesmagumas nuo to, kad kaip "užkimšta". be to, jau po to buvo sunku ir įsivirkšti jo, nes nebebeuvo kur sad.gif  blush2.gif  Va, parašiau taip įdomiai, tikiusi, kad gal kuri suprasite, ko norėjau paklausti  blush2.gif

Man gydytoja būtent ir sakė, kad nuo jo ten kamštis susidaro. Bet bent man niekas nesusidarė, jis skystas ištekėdavo ir tiek. unsure.gif Tai pas tave vadinasi viskas tvarkoje buvo, taip ir turi būti.
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2009 05 11, 09:50)
...Kažkaip kalbėjote apie Crinone, tai prisiminiau savo IVF ir crinono vartojimą. Man kažkaip buvo keista, kai jį nakčiai įsidėdavau, nes gal kokia 8 dieną pajaučiau, kad kaip ir kamštis koks ten nuo jo susidarydavo, pačiupinėjau ir užčiuopdavau, kad jis ten kietas, o kažkurią dieną tai net skambinau daktarei klausti, ką daryti, nes toks jausmas buvo, kad einant šlapintis jis man trukdydavo ir šiekt iek skaudėdavo, tai sakė, kad galima šiek tiek jo "iškrapštyti"  blush2.gif  Tai aš truputėlį jo išėmiau...

Man asmeniškai pradžioje pirmas kokias 6 dienas Crinone "kišdavosi" lengvai, o vėliau lygiai kaip ir tau pradėdavo darytis kamštukai, matyt susidaro jo perteklius. Kartais jis pats iškrisdavo, dažnai skystimėlis rytais per kojas vingiuodavo, kartais pati labai atsargiai pakrapštydavau. Ir spalva jo kartais labai negraži - tamsiai pilka - būdavo, tokia užsibuvusi.

Mergaitės, dėl šio vartojamo progesterono nei pakilusi virš 37 BT, nei paprasta kūno temperatūra nėra nėštumo rodiklis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janta: 11 gegužės 2009 - 09:50
sveikos,dekui visoms uz patarimus ir raminimus,siandien viskas gerai jokio kraujo.Tikriausiai tai ir buvo implantacijos kraujas.sekmes visoms belaukiancioms ir ramiu dieneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2009 05 11, 12:36)
sveikos,dekui visoms uz patarimus ir raminimus,siandien viskas gerai jokio kraujo.Tikriausiai tai ir buvo implantacijos kraujas.sekmes visoms belaukiancioms ir ramiu dieneliu smile.gif

4u.gif laikau kumscius uz tave:)
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2009 05 11, 12:36)

Saunu 4u.gif mirksiukas.gif ir tau ramaus laukimo toliau.. wub.gif

Zvejuke, pridavei kraujuka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 11, 13:27)
Saunu  4u.gif  mirksiukas.gif  ir tau ramaus laukimo toliau.. wub.gif

Zvejuke, pridavei kraujuka?  bigsmile.gif

nea blush2.gif Ryt is ryto vaziuoju apie 9 val., po triju valandu bus atsakymas. Bijau ziauriai unsure.gif
Atsakyti
sveikutes visos belaukiančios ir jau sulaukiusios tų išsvajotų ir išlauktų II.Aš lendu iš pogrindžio ir noriu balandžio mėnesio pagerinti ir taip džiugią statistiką blush2.gif .Kristinėle, prašyčiau jau mane įtraukti i sąrašėlį (2IVF balandis).
Taip,kad mergaitės visoms pojūčiai labai skirtingi ir netgi nuotaikų svyravimai labai dideli man buvo kaip niekad anksčiau.
Tai dabar trumpai: šį karta buvo taikyta ilgoji schema(dipherelinas ir nuo 2c.d. Gonalis po 150).Punkcija atliko 04.23, kurios metu iš 11 folikulų išėmė labai gražias 11 kiaušialąstes ir kitą dieną buvo 7 apsivaisinusios,bet kitos dar sekančiai dienai nustojo dalintis ir 04.25 įsodino labai gražius 3 embrioniukus(2-4lasteliu,o 1-2).Pirmoji savaitė praėjo gana įprastai, be jokių didelių klausymusi ir pojūčių,nes kaip supratau jų ir neturejau jausti.Bet kai jau antros saviatės buvo pradžia tai man turbut ne tik hormonai apsivertė, bet ir galvelė vėjus nešė tongue.gif .
Taip,kad užkrėte Selli pavyzdys ir aš nulėkiau nusipirkau testą 10DPĮ ir..... po pietų pasidariau ir aišku kai pradėjo ryškėti tik viena juostelė, aš jau buvau susitaikiusi,kad tai tik testas,nes kraują leistis dar anksti, tai tikrai dar turėsiu didelę viltį, kad kraujas teisybę parodys didesnę.Nu ir po kelių minučių pasitikrinu testą ir savo akimis netikėdama įžiūriu ir antrą labai neryškią juostelę.Nu nepasakosiu nei savo nei vyro pojūčių,nes jų žodžiais nelabai įmanoma apibūdinti,nes kai laukimas būna toks didelis ir lauktas,kad ir tas džiaugsmas buna begalinis....
Tai aišku kraują nuleidau jau sekančią ir dar po dviejų dienų, ir gydytojos liepimu šiandien pakartojau kaip ten mes augam ax.gif
O mes augam kaip ant mielių: 12DPĮ-HCG 131,o 15DPĮ-429.
Taip,kad einam pas gydytoją pasirodyti ka mes ten turime penkatdienį smile.gif
Mergaitės, visoms visoms siunčiu didelius didelius linkėjimus ir tikrai ar vėliau ar anksčiau tas džiaugsmas Jūsų namus aplankys!!! wub.gif
Labai vyliuosi,kad balandžio mėnesio statistika bus ypatinga!!! wub.gif
Atsakyti
Zorske, didziausi sveikinimai!!!!! clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 11, 13:40)
Zorske, didziausi sveikinimai!!!!! clap.gif  thumbup.gif

wub.gif aciu
o del Crinono, jisai pas mane išbėgdavo srovele sekančiai dienai(ko per 1IVF nieko panašaus nebuvo) net iklotu kasdieniu atsiprašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zorske @ 2009 05 11, 13:36)
sveikutes visos belaukiančios ir jau sulaukiusios tų išsvajotų ir išlauktų II.Aš lendu iš pogrindžio ir noriu balandžio mėnesio pagerinti ir taip džiugią statistiką  blush2.gif Labai vyliuosi,kad balandžio mėnesio statistika bus ypatinga!!! wub.gif

O tai bent nuostabi naujiena!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Sveikinimai zorske thumbup.gif
Atsakyti
zorske, didžiausi sveikinimai wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zorske @ 2009 05 11, 13:43)
wub.gif  aciu
o del Crinono, jisai pas mane išbėgdavo srovele sekančiai dienai(ko per 1IVF nieko panašaus nebuvo) net iklotu kasdieniu atsiprašiau  blush2.gif

Pas mane irgi dabar jau rytais srovele isbega mirksiukas.gif
O pojuciai yra tokie - galva skaudejo dvi dienas non-stop, siandien praejo, bet jauciasi tokia kazkokia sunkoka, krutine tapo vel jautresne nei iprastai, pilvas papustas nuo skysciu. beje, siandien geriu ir geriu g.gif
Bet gal cia nieko nereiskia, nenoriu prisigalvoti. Kad tik greiciau ateitu rytojus !!! ax.gif
Atsakyti