Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nu kaip faina, kad galit maitinti viesumoj! Nu as kazkaip negaliu isdrist. Parke maciau viena mamyte maitino. SAUNUOLE. Gal isdriso, nes su drauge (seserimi ar pan.) buvo, o gal tiesiog siaip pasitikinti savim. Nors juk taip subtiliai uzsidengusi ranksluostuku buvo, kad dar ne kiekvienas ir itartu, kad cia mazas zmogiukas pietauja... smile.gif wub.gif O as viena dienomis vezioju parke suneli, tai nedristu pamaitint. Jei uzsinori atsigert, zirziantys baigiam savo pasivaiksciojimus ir maunam namo (vandenuko/arbateles nepasiulysiu- buteliuko grieztai atsisako). Kazkaip baisu, jei prieis kokia babulia ir prades klykaut ant viso parko, kad nepadoru...
Atsakyti
Siaip as visada stengiuos tuo metu kai laikas maitinti but namuose,na bet juk nevisada sitaip iseina,ar ne mamytes?
Viena karta teko mazaja maitinti viesoje vietoje,kadangi buvom isvaziave i gamta,o mazoji kaip tik uzsimane valgytir miegot.Pamatinau savo burbuliuke uzsidengus ranksluociu,ir tai netodel,kad gedinausi kazko(o ko cia gedytis,juk tai normalu,mama su mazu vaiku...),o todel,kad nepustu vejalis ir nesviestu saulute i akis.
Kaip jau minejau,stengiuos mazaja visad maitint namuose...
Na o apie tas kurios matina savo lialiukus bet kur,galiu pasakyt tik tiek,kad tai ju asmeninis reikalas,namatau nieko cia blogo.
Tai mano nuomone.
Atsakyti
Mes savaitgalį buvom prie jūros, tai teko maitint papludimy. Nors ir turėjau skarelę, bet neišėjo prisidengt, nes papūsdavo vėjelis ir ji vis nuslysdavo, tai paskui ir nesidengiau. bet kažkaip įkyrių žvilgsnių nepastebėjau (buvom Preiloj, tai ne aip daug žmonių). Tik man pasirodė, kad gelbėtojas per žiūronus stebėjo mūsų užkandžiavimus lotuliukas.gif Sakau "pasirodė", nes negaliu garantuot, kad į mane jie buvo atsukti, bet.... pamatęs, kad aš į jį įsistebeilijau, nusuko žiūronus į jūrą lotuliukas.gif ai, bet man negaila, tegu žiūri - tesą pasakius, mano vaikas valgydamas uždengia beveik daugiau, nei maudomukas....
Atsakyti
Mes jau didelės, bet dar valgom savo pienuką ax.gif
Anksčiau būčiau sakius, kad niekada viešoj vietoj nemaitinsiu schmoll.gif schmoll.gif bet dabar tenka tą daryt. Dukrytė dažnai reikalauja papulio ir jai nesvarbu namai tai ar vieša vieta.... O ką man daryt? Taigi nepasakysi, kad negalima, negražu.... O iš kitos pusės - tai kas čia negražaus? biggrin.gif Todėl maitinamės drąsiai, bet dar neteko patirt kažkokių piktų žvilgsnių ar negražių žodžių savo adresu..... Atvirkščiai, visi pažiūri ir nusišypso.... biggrin.gif
Atsakyti
Aš maitinau Rusnytę ir prie MAXIMOS mašinoj, ir parke, ir Jachtklube ant suoliuko.. Prisidengiu ir nieko nesimato, o koks kieno reikalas? Aš čia nieko blogo nematau.. Jei mažulė valgyt nori, negi leisi vaikui rėkt?
Atsakyti
sveikos mamos, mes irgi su mazuoju mindaugeliu valgom viesumoj. Man net neatejo i galva kad geda ar dar kazkas maitinti viesumoj. Mano vyras sako cia jau tu zmoniu problema kurie nesupranta ir issprogdine akis ziuri i maitinancias mamas, juk taip gamta surede. Kai tik mazius uzsimano ir bunam toli nuo namu, traukiu papuka lotuliukas.gif ir valgom pilna burna bigsmile.gif aisku su rankslosciu prisidengiu ax.gif tai va kas dar nedristate tai pabandykit viena karta o paskui savaime iseis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edisada @ 2006 07 03, 12:00)
Aš maitinau Rusnytę ir prie MAXIMOS mašinoj, ir parke, ir Jachtklube ant suoliuko.. Prisidengiu ir nieko nesimato, o koks kieno reikalas? Aš čia nieko blogo nematau.. Jei mažulė valgyt nori, negi leisi vaikui rėkt?

Tai vat, kad man atrodo, kad vaikas rėkdamas labiau suerzintų aplinkinius, nei žindomas ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat už maitimą tada, kai mažiukas nori. Aišku, kažkiek prisidengus blush2.gif teko ir prie jūros,kino teatre,kavineje,poliklinikoje aišku tolėliau nuo žmoniu maitinti.Negi geriau vaikui duoti rėkti... soske.gif
Atsakyti
Aš tai už tai, kad maitinančios mamytės nesėdėtų namie, o kūdikio maitinimas nieko čia gėdingo ax.gif man gražu wub.gif Tik aš už skraistę, kad kūdikis galėtų imtymiai ir netrukdomas pavalgyti biggrin.gif
Atsakyti
Man labai grazu kai mamos ramiai pamaitina viesose vietose kudikelius:) Man taip neiseina:) Maniskis geriausiai valgo namuose, maitinu atsigulus ant sono, o jis abiem rankytem papuka laiko. Kai reikia maitinu ir ne namie, bet man toks jausmas, kad jis buna labiau suirzes, nepatenkintas, verkia. O tada ir man didesnis stresas. Mano zvirbliui dar du menesiai, gal pamazu ir as priprasiu gerai jaustis maitindama viesose vietose;)
Atsakyti
QUOTE(INKOGNITO @ 2006 07 06, 15:57)
Aš tai už tai, kad maitinančios mamytės nesėdėtų namie, o kūdikio maitinimas nieko čia gėdingo  ax.gif  man gražu  wub.gif  Tik aš už skraistę, kad kūdikis galėtų imtymiai ir netrukdomas pavalgyti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš pirmos mergaitės nemaitinau viešose vietose. Bet niekur nevažinėjom, daugiausiai namie sėdėjau. O dabar antrą dukrytę teko maitinti ir kavinėse ir paplūdimy. aišku visuomet prisidengdavau rankšluosčiu, nes esu sarmatukė. O paplūdimy dar įlysdavau į puspalapinę, nieks manęs ten net nepastebėdavo. O kavinėse tai irgi tik kurorte teko maitinti. Nes savam mieste tai dažniausiai pamaitini namuose, o tada leki į kavinę ir kuo greičiau vėl namo skubi, arba mašinoj pamaitinu. Demonstruotis nelabai man patinka, bet jei reikia tai vaiko alkano nelaikysi, o namuose ištisus metus nesėdėsi.
Atsakyti