Senokai buvau neskaiciusi sios temos komentaru. Perskaiciau

Ir supratau, kad tos, kurios pasisako uz viesa maitinima, yra labai arsios
Patikekite, tos, kurios nepatinka viesai maitinancios motinos, tikrai nera traumuotos ar pan. ir nereikia cia senelio Froido rastu vartyti. Jums, maitinancioms, atrodo, kad elgiates teisingai ir kitoks elgesys yra neteisingas. Lygiai taip pat tos, kurios augina namuose vaikus iki 3 metu, laikote savo elgesi teisingu, o tas, kurios po puses metu savo noru iseina i darba, laikote blogomis mamomis, nors galbut joms nuo buvimo tik mama jau stogai vaziuoja ir motinyste dziaugsmo neteikia. Tiesiog pas vienas motinystes instinktas yra isreikstas labiau nei pas kitas. Ir nieko cia blogo nera.
Akivaizdu, kad as palaikau neviesa kudikiu maitinima. Galbut man tai asocijuojasi su motinystes beprotyste, kai nebesuvokiama, kad be kudikio interesu egzistuoja ir kitu zmoniu interesai - liberalizmo principo pazeidimas visa apimtimi {cia mano nuomone}, galbut su tuo, kad... na, netesiu

Kiekviena turime savo tiesa.
Bet. Pavyzdys is mano praeities: mano kadaise buvusi jaunystes simpatija {jam tuomet buvo apie 21m.) yra pasakojes, kad mama jo 11m. jaunesne sese maitindavo nesislepdama. Jam tai buvo beprotiskai grazu, tiek grazu, kad sumaste, jog tada, kai jo zmona tures nuo jo kudiki, jis prasys jos, kad ir ji krutimi pamaitintu - juk tai taip grazu...
Susimasciau. Gal visgi kai kurie dalykai turetu buti ne tokie viesi?
p.s. O slingai ir skaros yra visai geras dalykas

Ir, beje, labai grazus