Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na as ir visada mazei duodu, kad ir viesoj vietoj bigsmile.gif O su netolerantiskai zm, kaip cia sakot, neteko kol kas susidurt biggrin.gif
Atsakyti
Na, o man butu idomu suzinoti, kaip jusu vyrai reaguoja i jusu maitnima viesose vietose? Jie tai i jus ziuri kaip i maitinancia mama, o aplinkiniai vyrai ne kaip i mamos, bet kaip i moters krutine. juk jusu vyrai manau tai supranta. Taigi ar nepriestarauja tam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėja @ 2005 12 10, 19:40)
Na, o man butu idomu suzinoti, kaip jusu vyrai reaguoja i jusu maitnima viesose vietose? Jie tai i jus ziuri kaip i maitinancia mama, o aplinkiniai vyrai ne kaip i mamos, bet kaip i moters krutine. juk jusu vyrai manau tai supranta. Taigi ar nepriestarauja tam?  g.gif

Paklausiau saviskio, tai jis visiskai nepriestarauja, na nes as stengiuosi atvirai nedemonstruoti. O siaip tai tiems kitiems vyrams nuogu "papu" aplinkui tiek ir tiek, visi spaudos kioskai, televizija ir t.t. mirga tongue.gif, kazkokdel apie tai jau niekas nebeklaba, ar kam trukdo ar ne, nepatinka - neziurek biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2005 12 11, 00:43)
Paklausiau saviskio, tai jis visiskai nepriestarauja, na nes as stengiuosi atvirai nedemonstruoti. O siaip tai tiems kitiems vyrams nuogu "papu" aplinkui tiek ir tiek, visi spaudos kioskai, televizija ir t.t. mirga  tongue.gif, kazkokdel apie tai jau niekas nebeklaba, ar kam trukdo ar ne, nepatinka - neziurek  biggrin.gif  .

NA MANIŠKIS TAI IRGI TIK UŽ MAITINIMĄ,SAKĘ JOG IR TAIP MAŽAI MAITINANČIŲ MAMYČIŲ,TAI JEIGU UŽDRAUSTI TAI IŠVIS GALĖSIM IŠNIKTI,O TONEGALIMA LEISTI schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ,PILNAI SUTINKA SU JŪSŲ NUOMONĘ JOG PAPŲ IR KITAIP DAUG KUR GALIMA PAMATIT mirksiukas.gif
Atsakyti
Visiškai neimu į galvą, kai moterys maitina viešai. Aš stengdavaus nesiafišuoti. Manau čia nieko gėdingo. Kur kas baisiau, kai suaugę eina gatve ir geria alų ar mixą. Bet dažniausiai būtent tokie ir smerkia maitinančias atvirai, o kad patys elgiasi negerai nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2005 12 12, 09:24)
Visiškai neimu į galvą, kai moterys maitina viešai. Aš stengdavaus nesiafišuoti. Manau čia nieko gėdingo. Kur kas baisiau, kai suaugę eina gatve ir geria alų ar mixą. Bet dažniausiai būtent tokie ir smerkia maitinančias atvirai, o kad patys elgiasi negerai nesupranta.

nugi negeriu nei alaus, nei mix'o eidama gatve. Iš kur tokie pastebėjimai ? biggrin.gif Ir bambanti moteriškė nesu. Pakraupino afišuojantys ir iššaukiantys maitinimai viešose vietose. O čia kiek skaitau, visos esat mandagios ir kultūringos mamytės. Pasipiktinimas buvo ne tokiomis kaip jūs, nesipergyvenkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėja @ 2005 12 10, 20:40)
Na, o man butu idomu suzinoti, kaip jusu vyrai reaguoja i jusu maitnima viesose vietose? Jie tai i jus ziuri kaip i maitinancia mama, o aplinkiniai vyrai ne kaip i mamos, bet kaip i moters krutine. juk jusu vyrai manau tai supranta. Taigi ar nepriestarauja tam?  g.gif

Kiek teko maitinti viešose vietose, dar nei karto nepastebėjau kad koks vyras gašliai vėpsotų į mano krūtinę. g.gif Atvirkščiai, dažniausia droviai nukreipia žvilgsnį kurnors kitur...
Ir apskritai manau kad vyrų čia nereikia kišti, nes dažniausiai tai užkliūna moterims, net nežinau kodėl. Galbūt todėl, kad yra tokių, kurios visur įžiūri konkurenciją, pavydi bet kam ir bet kur... Net nežinau... ax.gif
Ir išvis ką ten galima pamatyti žiūrint į mamą maitinančią vaiką? Juk nenusirengiu (bent jau aš) iki pusės, ir nemakaruoju žmonėms prieš akis antra krūtim, kol vaikutis valgo vieną... Tiek kiek matosi, manau nesidrovime atidengti nei viena, juk gilios iškirptės madingos, ar ne? unsure.gif
O mano vyras didžiuojasi manim, kad aš jau septynis mėnesius maitinu jo brangenybę... wub.gif
Atsakyti
Senokai buvau neskaiciusi sios temos komentaru. Perskaiciau smile.gif Ir supratau, kad tos, kurios pasisako uz viesa maitinima, yra labai arsios lotuliukas.gif

Patikekite, tos, kurios nepatinka viesai maitinancios motinos, tikrai nera traumuotos ar pan. ir nereikia cia senelio Froido rastu vartyti. Jums, maitinancioms, atrodo, kad elgiates teisingai ir kitoks elgesys yra neteisingas. Lygiai taip pat tos, kurios augina namuose vaikus iki 3 metu, laikote savo elgesi teisingu, o tas, kurios po puses metu savo noru iseina i darba, laikote blogomis mamomis, nors galbut joms nuo buvimo tik mama jau stogai vaziuoja ir motinyste dziaugsmo neteikia. Tiesiog pas vienas motinystes instinktas yra isreikstas labiau nei pas kitas. Ir nieko cia blogo nera.

Akivaizdu, kad as palaikau neviesa kudikiu maitinima. Galbut man tai asocijuojasi su motinystes beprotyste, kai nebesuvokiama, kad be kudikio interesu egzistuoja ir kitu zmoniu interesai - liberalizmo principo pazeidimas visa apimtimi {cia mano nuomone}, galbut su tuo, kad... na, netesiu smile.gif Kiekviena turime savo tiesa.

Bet. Pavyzdys is mano praeities: mano kadaise buvusi jaunystes simpatija {jam tuomet buvo apie 21m.) yra pasakojes, kad mama jo 11m. jaunesne sese maitindavo nesislepdama. Jam tai buvo beprotiskai grazu, tiek grazu, kad sumaste, jog tada, kai jo zmona tures nuo jo kudiki, jis prasys jos, kad ir ji krutimi pamaitintu - juk tai taip grazu...

Susimasciau. Gal visgi kai kurie dalykai turetu buti ne tokie viesi? g.gif

p.s. O slingai ir skaros yra visai geras dalykas wink.gif Ir, beje, labai grazus thumbup.gif

Atsakyti
drinks_cheers.gif Sutinku kad kiekviena turime savo tiesą. Tad ir nepanikuokime mirksiukas.gif ir neauklėkime vienos kitų kaip reikia elgtis viešoje vietoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2005 12 09, 17:21)
Na man tai atrodo, kad jei kam nepatinka maitinancios mamos vaizdelis, tai tiesiog tam zmogui truksta tolerancijos.

Aš galvoju, kad žmogui tolerancijos trūksta tada, kai jis pvz laidžioja replikas, savo nuomonę šiuo klausimu laiko teisingiausia ir neginčyjama. O kad jei nepatinka maitinančios mamos vaizdas tai dar nereiškia kad žmogui trūksta tolerancijos. Kiekvienas grožį gi supranta savaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Necituosiu cia arsiai pasisakanciuju pries maitinancias, nes isaugtu dar didesne diskusija. Bet padariau isvadas, kad garsiai plysauja ir yra baisiai pastabios tos mamytes kurios vaiko auginimos atostogas suprato tiesiogiai. (sedejo namuose, dare(o) valgyti, tvarkosi namelius ir pan.) Turiu omenyje niekas apart vaikiuko joms tuo metu nerupi...O buna ir taip, kad dirbti turi ir tada, kada to nesinori. Pavalgyti viesose vietose lieka vienintele iseitis, nes pasidaryti nespeji. ACIU tam mazam angeleliu, kad jis nepyksta ir leidzia tokiu tempu judeti...
Maciau akivaizdu pavizdi.
Atsakyti
QUOTE(Britvute @ 2006 01 31, 21:58)
ACIU tam mazam angeleliu, kad jis nepyksta ir leidzia tokiu tempu judeti...

thumbup.gif teisingai pasakyta. Nemanau, kad tarp viesai maitinanciu mamu yra daug egsgibicionisciu, juk jei tai daroma, tai is reikalo smile.gif
Atsakyti