Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
maitinimas krūtimi Dievo duotas , ir nereikia nieko smerkti... aš pati demonstratyviai nemaitinu.. nubėgu kur į tuoletą , jei pleže tai užsikloju iki kaklo smile.gif , kad niekas nematytu.. bet nesmerkčiau nė vienos jei demonstratyviai tai darytu.. na ir kas? Nieko ten blogo nesimato, kaip tik sakyčiau gražu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 10 vasario 2006 - 15:00
dabar daug kur yra spicialūs kambariukai motinai ir kūdikiui,ajsku ne visur dar,tai labai patogu,jei labai prireiktu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Neskaičiau visos temos, bet supratau kad komentarų aršių būta biggrin.gif o aš UŽ maitinimą MP viešose vietose. Ir pati reikalui esant tai darau. Tik pasiieškau ramios, atokios vietelės ir prisidengiu kuom nors. Kai auginau pirmagimę tai iš viso buvo nuostabu kad turiu pienuko ir vasarą galiu užsibūt prie jūros ilgiau. Mažylei panorėjus valgyt galėdavau tiesiog čia pat ją ir maitint. Tik prisidengdavau skara ir tiek. O tos kurios labai jau priešiškos- na ką ir bepridursi. Kiekviena turim savo nuomonę tik gal jau nereikia būt tokiom kategoriškom?
Atsakyti
Sveikos,
mano nuomone daroma problema ten, kur jos nera. Kas nedrista, ar siaip nepritaria tam, nemaitikit. Kam reikia, isdrista - maitinkit. As maitinu, kai vaikui reikia, kur vaikui reikia ir kiek vaikui reikia. Jeigu nepatinka, neziurekit. Spoksot i zmogu ir taip nera mandagu tongue.gif . Galiu pasakyt, kad ryztis maitinti viesoj vietoj reikejo man pereiti kazkoki 'barjera'. Sulaukiau ivairiu reakciju - buvo ir pritarianciu zvilgsiu, siaip susidomejusiu ir tokiu, kur beveik reikedavo maiseli pakisti... Na, aisku, visur yra padorumo ribos. Sedim, paprastai, irgi ne bet kaip, kad 'viskas matytusi'. Taip ir maitinime. Bet lekti i WC ar kur i uzkampi, tai kaip sakyt... ten ne valgoma, ten kiti reikalai atliekami.
Atsakyti
QUOTE(ciobrelis77 @ 2006 05 14, 19:10)
Bet lekti i WC ar kur i uzkampi, tai kaip sakyt... ten ne valgoma, ten kiti reikalai atliekami.

gerai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
skaiciau skaiciau ir negalejau susilaikyt nepareiskus ir savo nuomones 4u.gif
mane visada erzina viska zinantys zmones, litr. jie vadinami "visaziniai". as manau tai vidinio neisprusimo, vidines kulturos lygis. tikrai nemaciau ir as ne vienos moters "makaluojancios" krutine, o jeigu tai kai kam ir pasirode "makalavimas" biggrin.gif tai manau jau iziurejimo problemos.
mamos, maitinkit kiek tiktai sirdis leidzia smile.gif bukit laimingos ir sveikos. nekreipkit demesio i "visazinius".
o siaip tai jeigu maitinimas kelia negeras asociacijas ar iziurimas sekso objektas a pan., tai tikrai psichologines problemos. (galite pasiklausti psichologo, jeigu abejojate ar netikite).
Atsakyti
QUOTE(Lorika @ 2006 05 18, 13:35)
gerai pasakyta  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Tikrai gerai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zinot, pvz as anksciau irgi akis nevalingai nusukdavau, kai pamatydavau maitinancia mama, nezinau del ko, ar del to, kad paciai nejauku, ar kad nesijaustu nepatogiai maitinanti...
bet kai dabar laukiuosi ir pagalvoju, kad reikalui esant jei maitinciau vaikiuka ir kas nors megintu sugedinti ar dar ka - aki iskabinciau, vat.
instinktai matyt prabudo..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renant @ 2006 05 19, 14:12)
Zinot, pvz as anksciau irgi akis nevalingai nusukdavau, kai pamatydavau maitinancia mama, nezinau del ko, ar del to, kad paciai nejauku, ar kad nesijaustu nepatogiai maitinanti...
bet kai dabar laukiuosi ir pagalvoju, kad reikalui esant jei maitinciau vaikiuka ir kas nors megintu sugedinti ar dar ka - aki iskabinciau, vat.

Tai, kad nieko kito nelieka, negali gi sedėti namuose užsidariusi kol maitinsi kūdikį pvz. metus g.gif
Atsakyti
Aš taip pat už maitimą tada, kai mažiukas nori. Aišku, kažkiek prisidengus (bent jau aš taip daryčiau). Tik va gal nelabai suprantu, kaip kažkas rašė, kai prie draugų stalo maitinamas kūdikis, nes neva, kodėl turėtų kažkur viena kiurksot (bet tai užima nu gal 15 min, tai tikrai nieko tokio nepraraleisi). Bent jau aš tikrai nueičiau į kitą kambarį. Ir tikrai ne dėl draugų, o dėl savęs. Kai yra galimybė kur nueit (aišku ne į WC schmoll.gif ), tai aš tikrai nueičiau, nes man maitinimas gan intymus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(renant @ 2006 05 19, 16:12)

Aš dar nemačiau ATVIRAIS papais maitinamo vaiko. Neteko. O labai norėčiau pamatyti, nes jaučiuos kone vienintelė šioj temoj tokio vaizdo nemačius ax.gif . Tik vargu ar mamos taip jau afišuojasi.. O susigėdę nusuka akis tai tiktai seno kirpimo žmonės. Kai pagalvoju,tai net mano mama "apsimesdavo" nematanti maitinimo.. Žmonėms taip įkalta į galvą, kad tai neestetiška, negražu, šlykštu.. Mat spjaudyti viešoje vietoje priimtina, rūkyti žmonių susibūrimo vietose priimtina, keiktis irgi priimtina, dar velniai žino ką daryti priimtina, o va kūdikėlį maitinti - tai gėda g.gif ???

O ta apklausa tai atsiduoda tokia nesamone doh.gif Va neva galiu pasirinkti atsakymą - "ne, taip maitinančių netoleruoju". TAI KĄ TADA DARAU, jeigu netoleruoju?? Ir kaip tas netoleravimas gali būti išreikštas? Prilekiu ir atimu papą iš kūdikio? Ar aprėkiu maitinančią? Vėjai kažkokie..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 07 birželio 2006 - 20:54
Kazkada jau pasireiskiau cia ar kitoje panasioje temoje ir ka galiu tik uztvirtinti savo anksciau pareikstas mintis. As uz maitinima viesose vietose. Mano kleckui dabar 3 savaiteles,valgom ilgai ir labai daug wub.gif .Taigi kaip kazkuri cia nusnekejo, kad galima maitinimus suplanuoti lotuliukas.gif Ni figa negalima.Karsta, todel mazylis buna papraso ir kas pusvalandi.
Tai man tokiu atveju sedet namie, kad tik tokiai furijai neuzkliut?
Aplamai nesuprantu, zmones turbut neturi ka veikt, apart aplinkinius nuziurinet ir aptarinet...
Atsakyti