Pati nemaitinu viešose vietose, na gal reikalas neprispyrė, bet man labai gražu matyti maitinančią motiną, tiesiog gerkėje užspaudžia. Ir nesvarbu kur ji maitina ar kavinėje, ar ant suoliuko. Mane tai tiesiog žavi. Sėkmės maitinkite kuo ilgiau ir, jei vaikas užsimano, viešose vietose ir nekreipkit dėmesio į piktus žvilgsnius, pavyduolių visuomet atsiranda.
aš sutikčiau vaiką maitinti visur ir visada, tačiau mano vyras prieš. neva aplinkiniai nesupranta, o vyrai apskritai čia mato sekso seansą. netgi lankantis svečiams pas mus (jei yra ir vyrų) aš maitinu kitam kambaryje. kaip reaguojate ir elgiatės jūs, mielos mamos? ar mano noras matinti "be apribojimų" tikrai yra išsišokimas?
QUOTE(jkrista @ 2005 11 07, 21:42)
ar mano noras matinti "be apribojimų" tikrai yra išsišokimas?
Jeigu tuo metu manai esanti labai labai patraukli, kerinti ir manai kad visi ims Tavim gerėtis - tuomet ne išsišokimas

Mano galva, jei nėra tam žvėriškos būtinybėz - nebūtina to dalyko demonstruoti - geriau tai daryti intymesnėje aplinkoje.
QUOTE(jkrista @ 2005 11 07, 22:42)
aš sutikčiau vaiką maitinti visur ir visada, tačiau mano vyras prieš. neva aplinkiniai nesupranta, o vyrai apskritai čia mato sekso seansą. netgi lankantis svečiams pas mus (jei yra ir vyrų) aš maitinu kitam kambaryje. kaip reaguojate ir elgiatės jūs, mielos mamos? ar mano noras matinti "be apribojimų" tikrai yra išsišokimas?

Pasakykit prasau vilnietes, ar tikrai Akropolyje yra kambareliai, kuriuose galima pakeisti vaikui pampersus ir pamaitinti? o jei nera vietu kur pamaitinti, tai gal yra kokiu kavinukiu, kuriose nerukoma ar nuosalesniu vietu, kur tai?
Kai anksciau to nereikedavo, tai niekada ir nesidomedavau, dabar kitaip
Dekui is anksto!

Dekui is anksto!
QUOTE(jkrista @ 2005 11 07, 22:42)
tas tiesa, vyrai yzvelgia sekso seansa, bet reiktu pastebeti ir tai, kad ne tik vyrai taip mano, bet ir kai kurios mamytes taip jauciasi (negi nesi apie tai girdejusi?) o del sveciu, tai as uz tai, kad butu maitnama intymesnej aplinkoj.paciai teko susidurti su tokiu atveju, kai mano drauge maitino tame paciame kambaryje, nors ir nusisukusi nuo mano vyro, bet ne tik as nekaip jauciausi, kad ji maitina tame paciame kambaryje, bet ir mano vyrui tai nepatiko, jautesi nejaukiai.suprantu, kad tau nesvarbu kur maitinti, bet aplinkiniai gali ir nustebti, del tokio tavo poelgio

QUOTE(Zirziukas @ 2005 12 05, 12:56)
Pasakykit prasau vilnietes, ar tikrai Akropolyje yra kambareliai, kuriuose galima pakeisti vaikui pampersus ir pamaitinti? o jei nera vietu kur pamaitinti, tai gal yra kokiu kavinukiu, kuriose nerukoma ar nuosalesniu vietu, kur tai?
Dekui is anksto!

Dekui is anksto!
is tikruju, akropolyje yra mamu kambareliai, kur gali pervystyti ir pamaitnti. o del kavinukiu, tai visose galima rukyti, tik kiekvienoje ju yra atskiru kampeliu kur nerukomi staliukai ir is rukomu vietu neuzsiuodzia
QUOTE(Zirziukas @ 2005 12 05, 11:56)
Dekui is anksto!

Dekui is anksto!
Akropolyje yra vaikų žaidimų kambarys Euroopa. Tai ten yra atskira patalpa su vystymo stalu, kur gali pamaitinti, pakeisti pampersą. Į ten gali nueiti bet kada, paprašius personalo. Daugiau Akropolyje tokių vietų nepastebėjau.
Kavinėse beveik visur gali rasti nerūkančių zoną.
QUOTE(Degutė @ 2005 12 05, 15:01)
Akropolyje yra vaikų žaidimų kambarys Euroopa. Tai ten yra atskira patalpa su vystymo stalu, kur gali pamaitinti, pakeisti pampersą. Į ten gali nueiti bet kada, paprašius personalo. Daugiau Akropolyje tokių vietų nepastebėjau.
na žinot viską perskaičiau ir pakraupau.
kas per nesąmonės
mano mažė valgo ne pagal grafiką, namie sedėti tiek jai tiek man nepatinka taigi maitinu kur papuola. Prieš kelias savaitės viešedama Londone net autobuse pamaitindavau. Ir žinot ką - nusišvilpt man ant tų kuriems tai nepatinka. nusišvilpt ir ant tų vyrų kurie čia seksą įžvelgia - kiti ir aptemtų džinsų ištvert negali. viskas labai paprasta - nepatinka - nežiūrėkit

o jei patinka - gerėkitės.
juk ne vienas dailininkas piešė maitinančios motinos vaizdą kaip gražiausio paveikslo