Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Mili @ 2005 12 08, 20:56)
o jei patinka - gerėkitės.  biggrin.gif juk ne vienas dailininkas piešė maitinančios motinos vaizdą kaip gražiausio paveikslo

biggrin.gif kiek tokių paveikslų žinai ? Vienas matytas Sant Peterburgo Ermitaže buvo net nemalonus žiūrėti žinant paveikslo istoriją - dukra ateidavo pamaitinti savo krūtimi tėvą, anas buvo badu kankinamas, o kitokio maisto dukra įnešti negalėjo, tai gi .. sotus alkano neužjaučia ir paveikslas būnant maža mergaite iki šiol užstrigęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Specialiai juk mes nei viena nesirodom, ir nesirenkam vietos kur kuo daugiau žmonių matytų... g.gif Bet sau rūpesčių niekada dėl to nekeliu, kur reikia ten ir maitinu. Teko ir parke, ir kavinėj, ir tam pačiam akropoly maitinti. Ir nematau čia nieko blogo. Net nesiruošiu riboti savo ir savo vaiko laisvės vien todėl, kad kažkas tame grožio neįžiūri. O man gražu... ax.gif
O be to manau mes visos augindamos savo zuikius pirma esam motinos, o tik paskui moterys... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persikas: 08 gruodžio 2005 - 22:01
Aš dukrą ilgai maitinau, tai tikrai tekdavo ir viešose vietose pamaitinti. Nė karto niekas kreivai nepažiūrėjo ir nieko nepasakė. Ir dabar sūnų maitinu, jei jis užsimano kur nors ne namie. Negi geriau su rėkiančiu vaikščioti. Ir nematau čia nieko blogo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2005 12 08, 21:03)
biggrin.gif kiek tokių paveikslų žinai ? Vienas matytas Sant Peterburgo Ermitaže buvo net nemalonus žiūrėti žinant paveikslo istoriją - dukra ateidavo pamaitinti savo krūtimi tėvą, anas buvo badu kankinamas, o kitokio maisto dukra įnešti negalėjo, tai gi .. sotus alkano neužjaučia ir paveikslas būnant maža mergaite iki šiol užstrigęs  mirksiukas.gif

tau žuve tik pasiginčyti ir terūpi. o jau asociacijos tavo tai Froido tyrinėjimų vertos. nueik pas psichologą pasiaiškinti, kodėl tau kūdikio maitinimas toks nemalonus atrodo, nes tai jau tikrai nesveika
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2005 12 09, 13:50)
tau žuve tik pasiginčyti ir terūpi. o jau asociacijos tavo tai Froido tyrinėjimų vertos. nueik pas psichologą pasiaiškinti, kodėl tau kūdikio maitinimas toks nemalonus atrodo, nes tai jau tikrai nesveika

Lyg ir niekur nerašiau, kad pati nemaitinau ar šlykštėjausi maitinti krūtimi - prašyčiau nedaryti klaidingų išvadų mirksiukas.gif

Nesveika būti piktai ir neturėti nors šiek tiek tolerancijos, bandymo suprast ką rašo kiti. Užkabino tavo mintis apie paveikslus - maitink drąsiai kur tik nori, kad tik blogos emocijos nepersiduotų per pieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2005 12 09, 14:03)
Lyg ir niekur nerašiau, kad pati nemaitinau ar šlykštėjausi maitinti krūtimi - prašyčiau nedaryti klaidingų išvadų  mirksiukas.gif

Nesveika būti piktai ir neturėti nors šiek tiek tolerancijos, bandymo suprast ką rašo kiti. Užkabino tavo mintis apie paveikslus - maitink drąsiai kur tik nori, kad tik blogos emocijos nepersiduotų per pieną  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokiasi puodas, kad katilas juodas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kur aš rašiau, kad tu nemaitinai krutimi ar šlykštėjaisi maitinti? Tau tik kyla nemalonios asociacijos ir tai matosi iš kai kurių tavo pasisakymų. be to piktumas ir tolerancijos neturėjimas nėra jokios ligos simptomai, o va tavo visokie ,,užsikabinimai" nelabai telpa normos ribose.
P.S. tu čia apie piktumą ir netoleranciją man taikai? g.gif Jei taip, gal galėtum pagrįsti?
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2005 12 09, 14:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokiasi puodas, kad katilas juodas. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O kur aš rašiau, kad tu nemaitinai krutimi ar šlykštėjaisi maitinti? Tau tik kyla nemalonios asociacijos ir tai matosi iš kai kurių tavo pasisakymų. be to piktumas ir tolerancijos neturėjimas nėra jokios ligos simptomai, o va tavo visokie ,,užsikabinimai" nelabai telpa normos ribose.
P.S. tu čia apie piktumą ir netoleranciją man taikai? g.gif Jei taip, gal galėtum pagrįsti?

ką vadini "užsikabinimus", kurie netelpa rėmuose? Pasidomėjau kiek žinai paveikslų, kur yra aukštinamas maitinimas krūtimi. Ar šis klausimas ir įžeidė - lyg ir neturėjau tokio ketinimo, jei ką ax.gif Parašiau ką pati esu mačius. Tavo atsakymas pasirodė labai nemandagus ir tikrai tau siūliau tolerancijos nors truputėlį. Beje, šioje temoje mano post'ai neturi pradžios, pradžia buvo jau ištrintoje temoje ir nežinant ginčų pradžios nevertėtų spręsti, reikia man pas psichologus kreiptis ar froidiškas asocijacijas naikinti. Forumas yra vieta kur turi teisę kiekvienas pasisakyt savo nuomonę - aš tavo perskaičiau ir priimu kaip tavo, noras ginčytis čia yra visai ne vietoj. Baigiau. Tikiu, kad ir vėl nesuprasi, bet tiek jau to. Bijau užrūstint maitinančią mamą ir Deimantei simpatiją jaučiu, vien todėl, kad ji yra mano bendravardė. Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 09 gruodžio 2005 - 15:50
QUOTE(Mili @ 2005 12 09, 14:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokiasi puodas, kad katilas juodas. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O kur aš rašiau, kad tu nemaitinai krutimi ar šlykštėjaisi maitinti? Tau tik kyla nemalonios asociacijos ir tai matosi iš kai kurių tavo pasisakymų. be to piktumas ir tolerancijos neturėjimas nėra jokios ligos simptomai, o va tavo visokie ,,užsikabinimai" nelabai telpa normos ribose.

blink.gif
Odnako...
blink.gif

Ponia Mili, isburkite ir mane prasau. bigsmile.gif
Atsakyti
Na man tai atrodo, kad jei kam nepatinka maitinancios mamos vaizdelis, tai tiesiog tam zmogui truksta tolerancijos. Na musu visuomene siuo bruozu nepasizymi. Juk ne del malonumo, o is butinybes maitiname viesoje vietoje. Uzsienyje daug kur buna irengti "baby room", kur ir pamaitint ir pervystyti ramiai gali. Tikiuosi, kad ir LT kada nors tokiu spec. patalpu atsiras daugiau. Man taip pat teko matinti viesose vietose, bet stengdavausi tai daryti nedemonstratyviai, kad niekam nkristu i aki.
Atsakyti
Ponia Norge, tikrai nesupratau jūsų pasisakymo.
Ponia Deimante - Žuve. tikrai manau, kad nesusikalbėjom, kaip ir Jūs su Nuodeme: vieni apie tiltus, kiti apie miltus.
Tikriausiai visų nuomonės jau išsakytos, tai kam tie debatai....
Jei dar kas norės pasipasakoti apie maitinimą viešose vietose tai ir pasisakys. tikriausiai mano pasisakymas apie paveikslus ne vietoj buvo, bet taip jau yra, kad man net ,,alio Kaunas "reklama su maitinamais dvynukais pasirodė žavinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2005 12 09, 16:26)
Ponia Norge, tikrai nesupratau jūsų pasisakymo.
Ponia Deimante - Žuve. tikrai manau, kad nesusikalbėjom, kaip ir Jūs su Nuodeme: vieni apie tiltus, kiti apie miltus.
Tikriausiai visų nuomonės jau išsakytos, tai kam tie debatai....
Jei dar kas norės pasipasakoti apie maitinimą  viešose vietose tai ir pasisakys. tikriausiai mano pasisakymas apie paveikslus ne vietoj buvo, bet taip jau yra, kad man net ,,alio Kaunas "reklama su maitinamais dvynukais pasirodė žavinga. 4u.gif

pritariu manir labai grazi ta reklama su maitinamais kudikais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babinka @ 2005 12 09, 23:08)
pritariu manir labai grazi ta reklama su maitinamais kudikais  thumbup.gif  thumbup.gif

ir dar man labai patiko tv reklama ,,atleisk", kurioje taip pat maitinamas kūdikis
Atsakyti