QUOTE(Mili @ 2005 12 09, 14:57)

juokiasi puodas, kad katilas juodas.

O kur aš rašiau, kad tu nemaitinai krutimi ar
šlykštėjaisi maitinti? Tau tik kyla nemalonios asociacijos ir tai matosi iš kai kurių tavo pasisakymų. be to piktumas ir tolerancijos neturėjimas nėra jokios ligos simptomai, o va tavo visokie ,,užsikabinimai" nelabai telpa normos ribose.
P.S. tu čia apie piktumą ir netoleranciją man taikai?

Jei taip, gal galėtum pagrįsti?
ką vadini "užsikabinimus", kurie netelpa rėmuose? Pasidomėjau kiek žinai paveikslų, kur yra aukštinamas maitinimas krūtimi. Ar šis klausimas ir įžeidė - lyg ir neturėjau tokio ketinimo, jei ką

Parašiau ką pati esu mačius. Tavo atsakymas pasirodė labai nemandagus ir tikrai tau siūliau tolerancijos nors truputėlį. Beje, šioje temoje mano post'ai neturi pradžios, pradžia buvo jau ištrintoje temoje ir nežinant ginčų pradžios nevertėtų spręsti, reikia man pas psichologus kreiptis ar froidiškas asocijacijas naikinti. Forumas yra vieta kur turi teisę kiekvienas pasisakyt savo nuomonę - aš tavo perskaičiau ir priimu kaip tavo, noras ginčytis čia yra visai ne vietoj. Baigiau. Tikiu, kad ir vėl nesuprasi, bet tiek jau to. Bijau užrūstint maitinančią mamą ir Deimantei simpatiją jaučiu, vien todėl, kad ji yra mano bendravardė. Geros dienos