buvau viena karta pas armene, patiko, net apstulbau po jos pasakymu...., noreciau vel pas ja nueiti....
QUOTE(Smilga* @ 2009 07 07, 16:06)
buvau viena karta pas armene, patiko, net apstulbau po jos pasakymu...., noreciau vel pas ja nueiti....
jo as irgi labai noreciau,nes esu bvusi tik pas lietuves ir nesamones yra pasakiusios....
esu buvus pas bureja pora kartu,teisybes pasake daug.bet daugiau eit neplanuoju.

Kiekvienam savo, nematau problemos, kad kazkas domisi, eina pas tas burejas.As asmeniskai neiciau.
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 01 21, 11:29)
pradžioje galvojau, kad ši tema tokia "ant bajerio" .... ar jūs rimtai tokiais laikais tikit tokiais dalykais
Dar kas nustebino tai kelių moterų pasisakymai, kad eina, moka pinigus, bet į "neima į galvą". Tai iš viso kokia prasmė to ėjimo?

Dar kas nustebino tai kelių moterų pasisakymai, kad eina, moka pinigus, bet į "neima į galvą". Tai iš viso kokia prasmė to ėjimo?
tai savotiskas laiko praleidimo budas - zaidimas

O, gerą temukę radau, kuri man priminė vieną atsitikimą. Pas mus apylinkėj čigonai gyvena. Viena šeima - pastoviai, o kiti - praeinantys. Tai iš tos šeimos vienu metu buvo labai pasinešę elgetaut. Eidavo reguliariai, visi prie jų priprato, bet jau įgriso, kai lenda su savo varažijimais
Baisu ir kieme būti - atsikratyt negali. Vieną kartą ateina ir siūlosi - pavaražisim, visą tiesą pasakysim (ne už ačiū, žinoma). Gerai, sakau. Pasakykit ne kas bus, o kas praeity buvo. Tai ėmė trint, o man toks juokas, bandau susilaikyt ir neina. Tai jos ir sako: "Man rods, kad tamstelė pagėrus mažumą būsi" Nu jau nebesusilaikiau - ėmiau juoktis. Sakau: "Ir vėl nepataikėt". Na, nepatenkintos pasidarė visai. Tada ėmė atlygio prašyt. O aš kaip tik dubenėlį šaltienos turėjau. Tai atriekiau duonos per visą kepalą ir tos šaltienos šmotą - vienai ir kitai po tokį "sumuštinį" padariau. Žiūri jos didelėm akim. Sakau, gerai, gerai - idėsiu į maišiukus. O vargeli
Kai suprato, kad daugiau nieko negaus ir prakeikimu grąsint puolė, ir dar visokiom baisybėm
O aš sakau: "Koks darbas toks ir atlygis. " Tiksliau - ne atlygis, o nedidelė labdara. Jei žmogus alksta - pavalgys su džiaugsmu. Jei nori iš manęs prasigyvent - tegul eina .... tolyn. Be to, prakeikimai jų autoriui grįžta dviguba jėga. Taigi. Nuo to karto mūsų apylinkėse jos nesirodo 
Papildyta:
Matyt jau pasodino už sukčiavimą
Papildyta:
Kortos - įvaizdžio dalis. Ar dar koks nors "stebuklingas" fintas. Įspūdis savo daro
O kad būrėja (gera) yra gera psichologė 100 proc sutinku. Dar manau, kad gali būti žmonių, kurie tikrai numato ateitį. Tai galėtų būti kaip kažkoks apsigimimas (na, gimsta akli, be kojų ar dar su įvairiausiais sutrikimais. Kodėl negalėtų būti ir tokių apsigimimų
?) arba smegenų traumos pasekmė. Gal būt. Aš tokių nesutikau. Ir neieškojau, tiesą sakant. Mano susidūrimai - tik per įkyrias čigones.

Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 05, 13:58)
buvau ir man viskas pildosi,noreciau dar nueiti,bet nekaip prisiskambinti negaliu jai 

Matyt jau pasodino už sukčiavimą

Papildyta:
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 07 06, 23:01)
[/b]
tai kad,deja,dazniausiai ne..Jei ji isties butu gera psichologe,kortu jai neprireiktu.
tai kad,deja,dazniausiai ne..Jei ji isties butu gera psichologe,kortu jai neprireiktu.
Kortos - įvaizdžio dalis. Ar dar koks nors "stebuklingas" fintas. Įspūdis savo daro

O kad būrėja (gera) yra gera psichologė 100 proc sutinku. Dar manau, kad gali būti žmonių, kurie tikrai numato ateitį. Tai galėtų būti kaip kažkoks apsigimimas (na, gimsta akli, be kojų ar dar su įvairiausiais sutrikimais. Kodėl negalėtų būti ir tokių apsigimimų

As buvau pas bureja, bet tik is smalsumo drauges ikalbeta. Apie praeiti tai tikrai visa tiesa pasake, ateities- tik dali tiesos. daugiau tikrai neisiu, labai jau sujaukia viska smegenelese. Istikruju noreciau pas chiromanta apsilankyt-na pas tuos kas is delnu liniju skaito

aš tai labai norėčiau, gal kas žinot gerą būrėją Kaune