QUOTE(waterly @ 2009 05 18, 16:58)
Deja as neprasiau, kad man atveztu kita vaikuti i palata ir paliktu be prieziuros. Dariau tai is zmoniskumo, nes, deja, nesugebu ramiai reaguot ir palikt likimo valiai mazo kudikio. Pagal Jusu logika, viskas yra normaliai, kai motinos palieka savo vaikus ir svetimi jais rupinasi?
pagal mano logiką, tai jei žmogus daro kažką gero, tai jis po to neturėtų nei gailėtis, nei didžiuotis tuo darbu tai turėtų būti jam lyg kvėpuoti, bet dažniausia būna kitaip.
Taip, man atrodo kad nėra nieko nenormalaus, kad mamos vaikus ligoninėj palieka ir vienus, nes aš net įtarti negaliu kokios priežastys jas tai verčia dalyti, todėl nieko, niekada nesmerkiu, kaip ir kas be pasielgtų. Man yra svarbu suprasti žmones ir jiems pagal savo galimybes pagelbėti nenorint iš nieko jokio atlygio ir didvyrių žvaigždžių ir laurų vainikų. Ir vaiką savo to pačio mokau.
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 05 18, 17:09)
nes tiesiog kitaip negali , paprastos mamos ( su emocijom) nesuprantama kaip gali neatkreipt į apsisisiojusi , verkianti ar dar koki šalia esanti neprižiūrima vaiką nekreipt dėmesio ir niekuom nepadėt. prie ko čia susireikšminimas? koks susireikšminimas gali būt , ar tai mamai kas ačiū pasakys? pinigų sumokės? ne. ji tai daro iš elementaraus žmogiškumo. daugumai neišeitu pasielgt kitaip.
Papildyta:
čia kalba ne apie tai eina, ne apie intensyvios palatos skyrių ir ne apie neišnešiotus naujagimius. ten kitokia tvarka ir ttt
tai jei visa tai elementaru, tai kuo čia girtis, ir jau juo labiau piktintis?
Susireikšminimas tame ir yra - niekas kitas. Tai yra netiesa- nebūtų buvę jos, būtų kas nors kitas- elementaru.