Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

sveikutes,
as kita antradieni einu i kirpykla, bet nzn ka darysiu.. blondiniski tie mano plaukai, greitai tamsios saknys islenda.. noreciau savo naturalius atsiauginti, bet.. norint atsiauginti, reikia man tuos pacius plaukus nusitamsint.. visu nenoriu tamsint.. sakanu, gal pradziai ant tu super sviesiu plauku tiesiog kelias sruogas imest tamsias.. ar kaip daryt..ruda irgi neoriu gautis.. ech galvos skausmas.. kazkada tamsi buvau ir sokoladine, tai netiko visiskai... ech
Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2010 10 12, 12:08)
sveikutes,
as kita antradieni einu i kirpykla, bet nzn ka darysiu.. blondiniski tie mano plaukai, greitai tamsios saknys islenda.. noreciau savo naturalius atsiauginti, bet.. norint atsiauginti, reikia man tuos pacius plaukus nusitamsint.. visu nenoriu tamsint.. sakanu, gal pradziai ant tu super sviesiu plauku tiesiog kelias sruogas imest tamsias.. ar kaip daryt..ruda irgi neoriu gautis.. ech galvos skausmas.. kazkada tamsi buvau ir sokoladine, tai netiko visiskai... ech

gali pasidazyt savo naturalios plauku spalvos sruogytem, po kurio laiko ju isimesti daugiau, o dar veliau - visus plaukus. plaukai, dazomi sruogytem, igaus sioki toki pigmenta. atsilovus, neiseis "zaliai". smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisse: 12 spalio 2010 - 10:44
QUOTE(deisse @ 2010 10 12, 12:44)
gali pasidazyt savo naturalios plauku spalvos sruogytem, po kurio laiko ju isimesti daugiau, o dar veliau - visus plaukus. plaukai, dazomi sruogytem, igaus sioki toki pigmenta. atsilovus, neiseis "zaliai". smile.gif

plaukai neiseina zaliai, jei kirpeja y juos yveda raudona pigmenta smile.gif .. spalva karta, antra pasiplauna, bet tuo metu galima putas rudas uzsideti, ir ysigeria spalva pats plaukas, tai net plaunant nezymiai nueina spalva. pati buvau n metu blonde, o db tamsi rudaplauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 12, 12:59)
plaukai neiseina zaliai, jei kirpeja y juos yveda raudona pigmenta smile.gif .. spalva karta, antra pasiplauna, bet tuo metu galima putas rudas uzsideti, ir ysigeria spalva pats plaukas, tai net plaunant nezymiai nueina spalva. pati buvau n metu blonde, o db tamsi rudaplauke smile.gif

bet jei des raudona pigmenta, sruogeles nebus naturalios g.gif
Atsakyti
man kazkada kirpeja pasiule dviem spalvom dazyti, t.y. deti ale naturaliu sruogeliu ir blondinisku, tai man laaabai nepatiko, nes.. tie "naturalus"gavosi kazkoki rudi, o kai pradejo mano naturalus ataugineti, tai buvau triju spalvu.. as galvoju prasyti tiesiog, kad jinai man tamsiai pilku sruogeliu ideti ir be jokio atspalvio, nes kai su kokiu nors atspalviu dazo, tai spalva pasiplauna ir lieka tas atspalvis.. buvo man karta vien akirpeja plaukus sugadinus.. o as kvaile sumasciua, kad noriu tiesiai is super sviesios blondine si naturalia spalva persidazyti, jinai mane ikalbejo dazytis tamsia anturalia spalva su sokolado atspalviu visa galva, tai reziume gavausi juoda.. o po kiek laiko plaukai pasiplove ir buvau rudais i ryzuma/raudonuma plaukais... kadangi oda blyskoka (nors naturalus plaukai yra tamsiai rudi, pelenu spalvos), tai atrodziau klaikiai su tuo rudu atspalviu.. kiek asaru praliejau, o po to vel durnele sruoguot pradejau ir dbr ziuriu, kad nieko gero man is tu svieisu plauku.. ir tai lb jaunai atrodau, tai nriu tamsesniu plauku, noriu truputeli taip uh sexy atrodyti smile.gif zn, kad mano kirpykloj dazo su loreal dazais berods.. gal zn koks numeriukas ar atspalvis geriausias..?
Atsakyti
blyn laurituke, net sirdis tabaluotis pradejo perskaicius si tavo osta blink.gif
kirpeja dazydama mano plaukus irgi maise 2 spalvas, viena naturalia tamsiai ruda, o kita - ruda su raudonu atspalviu. jis butent tam, kad atsiplovus neiseitu spalva i zalialia. pati masciau ir ji kazka mekekeno, kad plaunant liks tik ruda spalva:blink: as to raudono atspalvio visai nenoriu. tai taip iseina, kad ruda plausis, raudonas liks blink.gif bash.gif OMG cray.gif tik ne tai doh.gif nenoriu buti kaip pencininke karsta.gif
Atsakyti
baik tu, nesijaudink. gal tau visai to raudono atspalvio nesimatys wink.gif kiekvienam juk skirtingai. man tada tiesiog labai nepasiseke.. beto as likau su penkiais plaukais ant galvos.. beje, gal gali ideti savo foto? as galvoju, kad gal man reiketu kelias foto nusinesti pas kirpeja, parodyt ko as noriu... nors apti nzn ko tiksliia noriu.. zinau, kad tamsinti noriu, bet nzn kaip.. ar tiesiog tamsiu sruogeliu ideti ar.. net nzn.. turbut prasysiu, kad jinai man tamsiai pilku sruogleiu idetu.. po truputi tamsinsiu, o nuo saknu tegul auga tie blondiniski plaukai...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2010 10 12, 16:34)
baik tu, nesijaudink. gal tau visai to raudono atspalvio nesimatys wink.gif kiekvienam juk skirtingai. man tada tiesiog labai nepasiseke.. beto as likau su penkiais plaukais ant galvos.. beje, gal gali ideti savo foto? as galvoju, kad gal man reiketu kelias foto nusinesti pas kirpeja, parodyt ko as noriu... nors apti nzn ko tiksliia noriu.. zinau, kad tamsinti noriu, bet nzn kaip.. ar tiesiog tamsiu sruogeliu ideti ar.. net nzn.. turbut prasysiu, kad jinai man tamsiai pilku sruogleiu idetu.. po truputi tamsinsiu, o nuo saknu tegul auga tie blondiniski plaukai...smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif svarbu kontrasto didelio nebutu
idejau i musu plauku temuke
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2010 10 12, 13:12)
bet jei des  raudona pigmenta, sruogeles nebus naturalios g.gif

as nekalbu apie sruogeles, tiesiog visus sviesius plaukus, pirma istepa tokiom raudonom putom, poto deda ruda spalva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 12, 17:12)
as nekalbu apie sruogeles, tiesiog visus sviesius plaukus, pirma istepa tokiom raudonom putom, poto deda ruda spalva smile.gif

beto plaunantis plaukiukus, po dazymo verta tureti ruda koki balzama, ar putas, yra medinese sukose pirkti... tada nebus nei zalia, nei raudona 4u.gif taip po kokio antro , trecio dazymo nebereikes nieko, nes plaukiukas jau bus ysigeres rudo pigmento mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2010 10 12, 11:44)

teisingai sako smile.gif ir dar nebus tokio soko plaukam.smile.gif palaipsniui palaipsniui:)
Atsakyti
sveikutes,

taigi, is antradienio i ketvirtadieni perkeliau ejima i kirpykla.. masciau, persimasciau ir vel masciau, ir vel... kazkaip patinka ir tinka man sviesiai buti, bet.. labai jau jie sviesus, tai internete pasiziurejau ir bandysiu gal tokia spalvyte is pradziu padazyti..

1 http://fansiter.com/...pl57437_021.jpg

ar

2 http://www.celebrity...rmo-1241908.jpg

ar

3 http://www.zimbio.co.../Olivia Palermo

cia kaip ir ta pati spalvyte pirmos dvi. visai man jinai grazi. tik aisku klausimas ar man tiks.. tokia ruda sviesiai. o gal paskutine.. kaip jums sita spalvyte? dabar as esu visiskai svies. labiau net i baltuma.. smile.gif aciu uz patarima
wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2010 10 17, 21:40)
sveikutes,

taigi, is antradienio i ketvirtadieni perkeliau ejima i kirpykla.. masciau, persimasciau ir vel masciau, ir vel... kazkaip patinka ir tinka man sviesiai buti, bet.. labai jau jie sviesus, tai internete pasiziurejau ir bandysiu gal tokia spalvyte is pradziu padazyti..

1              http://fansiter.com/...pl57437_021.jpg

ar

2            http://www.celebrity...rmo-1241908.jpg
ar

3    http://www.zimbio.co.../Olivia Palermo
cia kaip ir ta pati spalvyte pirmos dvi. visai man jinai grazi. tik aisku klausimas ar man tiks.. tokia ruda sviesiai. o gal paskutine.. kaip jums sita spalvyte? dabar as esu visiskai svies. labiau net i baltuma.. smile.gif aciu uz patarima
wink.gif

neysivaizduoju kaip gali gautis tokia spalvyte.. nes cia lyg naturali, lyg sruoguota blush2.gif as irgi tokios noreciau drinks_cheers.gif
Atsakyti