Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

QUOTE(deisse @ 2010 10 10, 22:43)
vakar tapau tamsiaplauke biggrin.gif pagaliau turiu lygia plauku spalva, nes blondiniskais plaukais prie saknu visada tamsesni budavo, per viduri normalus, galai vos ne peroksidiniai doh.gif ziuresiu kaip atrodys kelis k isplovus, bet dabar labai blizga wub.gif

sveika prisijungus prie tamsiaplaukiu burio thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 11, 10:36)
sveika prisijungus prie tamsiaplaukiu burio  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif
gal turit savo koki albumiuka? smile.gif noreciau ir jus pamatyt ir save parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As jau tamsi virs metu - negaliu atsidziaugti smile.gif Nes pries tai turejau labai negrazia geltona spalva, kuri man netiko. Tai viena diena nuejau i salona ir radikaliai pasikeiciau.

Dbr dazau augaliniais dazais, gaivinu plaukus naminemis kaukemis ir auginu smile.gif Nepabijokime drastisku, bet teisingu sprendimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 11 spalio 2010 - 13:24
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 11, 15:09)
Sveikutes 4u.gif

As jau tamsi virs metu - negaliu atsidziaugti smile.gif Nes pries tai turejau labai negrazia geltona spalva, kuri man netiko. Tai viena diena nuejau i salona ir radikaliai pasikeiciau.

Dbr dazau augaliniais dazais, gaivinu plaukus naminemis kaukemis ir auginu smile.gif Nepabijokime drastisku, bet teisingu sprendimu mirksiukas.gif

mano situacija buvo tokia pati smile.gif
sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2010 10 11, 17:33)
mano situacija buvo tokia pati smile.gif
sutinku drinks_cheers.gif

idekit dar savo foto kitoj temoj maciau kad dejot bet nespejau paziuret. labai smagu butu paziuret nes pati niekaip nepasirystu patamset
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 10 11, 18:43)
idekit dar savo foto kitoj temoj maciau kad dejot bet nespejau paziuret. labai smagu butu paziuret nes pati niekaip nepasirystu patamset

prasau 4u.gif
gaila albumiuko neturit verysad.gif
http://public.fotki....s/sam-1516.html
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2010 10 11, 18:22)

o kaip veido spalva ? "neisblyskot" patamsejus?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 10 11, 19:34)
o kaip veido spalva ? "neisblyskot" patamsejus?

nusiplovus makiaza nekas blush2.gif bijojau Mertises efekto, bet nera taip baisu
o kokia jusu naturali spalva?
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2010 10 11, 18:22)

labai grazu wub.gif

siandien susitikau klasioke, kuri mane mate tik blondine pries metus, tai ivertino net labai teigiamai mano patamsejima thumbup.gif dabar tik liko atsiauginti karciukus, nes jie mane jau nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2010 10 11, 19:13)
nusiplovus makiaza nekas blush2.gif bijojau Mertises efekto, bet nera taip baisu
o kokia jusu naturali spalva?

va mano naturali
user posted image

cia senoka tokia nelabai tikus foto bet matosi plaukai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 11 spalio 2010 - 19:11
QUOTE(Rasytee @ 2010 10 11, 21:09)
va mano naturali

netamsinkit schmoll.gif negadinkit naturalios spalvos ir veido oda blyski, nemanau, kad tiks unsure.gif
Atsakyti
veido pslava cia nuo blico labai balta ir plius per nestuma nejau i soliariuma (ir dabar retai tik del gyvensnes spalvos smile.gif ) o dabar plaukai pasviesinti sruogom bet nuo to slenka ir ilgis buvo jau iki liemeneles sagteles bet pranesio siurt sad.gif galvoju ar gryst prie naturaliu ar kankintis su sviesintais
Atsakyti