Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

anyta niekada nebus mama schmoll.gif kad ir kokia gera atrodo, paslaugi, maloni ar mylinti, visvien ji yra svetimas zmogus ir stebi tave, iesko tavo trukumu...mes su vyru jau keturis metus kartu gyvenam, nesam susituoke, turim vaikeli 8niu menesiu, gyvename vln, nuomojames butuka cool.gif abieju tevai gyvena mzk, ir aciu dvievuj thumbup.gif sita mano anyta visad pabrezia, kokia as grazi ir gera, o wa is nuogirdu tai visai netokie atsiliepimai, ji tarsi skanuoja kiekviena mano zodi, poelgi, kitiem sako, kad as esu tingine ir neinu dirbti, nes jos manymu jau seniai laikas( vaikuciui tik 8men), ji net reikalavo, kad eiciau dirbti kai laukiausi, nes visad pabrezdavo, kad kai ji laukesi, ji darzus ravejo iki pat gimdymo doh.gif jai labai skauda, matyt, kad jos sunelis turi vienas dirbti siuo metu...hrrr...ir dar net priestaravo tam, kad mano vyras iseitu tevystes atostogu blink.gif ziauri...cia beveik viskas is nuogirdu, ka ji mano vyrui sako ir panasiai...o man tai visad padeda kai atvaziuoja ir ciulba mad.gif
Atsakyti
as manau ir jau geriau "biedniau", bet atskirai nuo tevu ax.gif .Turiu nemazai pavyzdziu, kai draugai gyvena su teveliais, tai prasideda pykciai ir nesusipratimai,kurie tikrai prie gero nepriveda doh.gif .Kaip smagu atvaziuoti pas tevelius sekmadienio pietu, pabendrauti, ir lekti i savo namelius, galbut nuomojamus, mazus, labai kuklius, bet savo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflower189 @ 2008 07 05, 00:56)
as manau ir jau geriau "biedniau", bet atskirai nuo tevu ax.gif .Turiu nemazai pavyzdziu, kai draugai gyvena su teveliais, tai prasideda pykciai ir nesusipratimai,kurie tikrai prie gero nepriveda doh.gif .Kaip smagu atvaziuoti pas tevelius sekmadienio pietu, pabendrauti, ir lekti i savo namelius,  galbut nuomojamus, mazus, labai kuklius, bet savo... mirksiukas.gif

pritariu visu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manes tevai su MB reikalui esant nepriimtu , nors gyvena dideliame ir erdveme name lotuliukas.gif Jau geriau duotu pinigu atskiram bustui issinuomoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflower189 @ 2008 07 05, 00:56)
as manau ir jau geriau "biedniau", bet atskirai nuo tevu ax.gif .Turiu nemazai pavyzdziu, kai draugai gyvena su teveliais, tai prasideda pykciai ir nesusipratimai,kurie tikrai prie gero nepriveda doh.gif .Kaip smagu atvaziuoti pas tevelius sekmadienio pietu, pabendrauti, ir lekti i savo namelius,  galbut nuomojamus, mazus, labai kuklius, bet savo... mirksiukas.gif

Gerai, kai yra galimybės nors ir tą "pigiau" variantą rasti g.gif Aišku geriau be tėvų, bet šeimyninio gyvenimo pradžioje gerai, kai turi, kas priims smile.gif Ir ypač jei tai tavo tėvai (o ne uošviai) smile.gif
Atsakyti
tai wa butent kai toje pacioje pradzioje formuojasi santykiai, iprociai ir gyventi su tevais tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audrytexx @ 2008 07 05, 15:44)
Gerai, kai yra galimybės nors ir tą "pigiau" variantą rasti  g.gif  Aišku geriau be tėvų, bet šeimyninio gyvenimo pradžioje gerai, kai turi, kas priims  smile.gif Ir ypač jei tai tavo tėvai (o ne uošviai)  smile.gif

O kodėl tavo tėvai? Esi šiek tiek egoistė..
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 07 05, 18:57)
O kodėl tavo tėvai? Esi šiek tiek egoistė..

Ne egoistė schmoll.gif Tiesiog mano tėvai turėtų tokią galimybę smile.gif
Atsakyti
Mes gimus dukrytei, 8 mėnesius gyvenom pas vyro tėvus, kadangi kaip tik tuo metu pirkom namą ir jį remontavom, tad nesinorėjo per daug išlaidaut - iki tol nuomojom butą ( nusprendėm, kad geriau" pakentėt " ir tuos nuomos pinigėluius skirt namo remontui ).
Atsakyti
mano kebli sitaucija, įklimpau visiškai
jis gyveno bendabutyje, aš - pas tėvus. mano tėvai turi butuką, kurį jiems padedu išlaikyti, nes per brangu jiems gavosi, jis tuščias vis būdavo. dabar jau du mėnesius gyvename kartu, tame butuke
tėvai nežino, nes mano vienas iš tėvų jo labai nemėgsta, aš bijau sakyti, tėvams sakau, kad viena, jam irgi bjauri situacija, vis tokia baimė, o jeigu užklups... jis sako, kad reikia nuomotis, nu bet tai sostinėje, o man nuomotis, taupiam žmogui, yapč kai tuoj studentai grįš, atrodo klaikus netaupumas, nes vienas dalykas, aš turiu kur gyventi arba pas tėvus, arba tame bute... nu žodžiu, prisidirbau g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 07 06, 22:47)
jis gyveno bendabutyje, aš - pas tėvus. mano tėvai turi butuką, kurį jiems padedu išlaikyti, nes per brangu jiems gavosi, jis tuščias vis būdavo. dabar jau du mėnesius gyvename kartu, tame butuke
tėvai nežino, nes mano vienas iš tėvų jo labai nemėgsta, aš bijau sakyti, tėvams sakau, kad viena, jam irgi bjauri situacija, vis tokia baimė, o jeigu užklups... jis sako, kad reikia nuomotis, nu bet tai sostinėje, o man nuomotis, taupiam žmogui, yapč kai tuoj studentai grįš, atrodo klaikus netaupumas, nes vienas dalykas, aš turiu kur gyventi arba pas tėvus, arba tame bute... nu žodžiu, prisidirbau  g.gif

as galvoju, kad visu pirma reiketu isspresti jusu draugystes klausima.Gal pabandyk pakalbeti su teveliais ir paaiskinti, kad jus norit but kartu ir t.t.Nes kaip suprantu teveliai (tiksliau vienas is ju) nepriestarautu kad gyventumete tame bute, jei megtu tavo drauga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 07 06, 21:47)
tėvai nežino, nes mano vienas iš tėvų jo labai nemėgsta, aš bijau sakyti, tėvams sakau, kad viena, jam irgi bjauri situacija, vis tokia baimė, o jeigu užklups... jis sako, kad reikia nuomotis, nu bet tai sostinėje, o man nuomotis, taupiam žmogui, yapč kai tuoj studentai grįš, atrodo klaikus netaupumas, nes vienas dalykas, aš turiu kur gyventi arba pas tėvus, arba tame bute... nu žodžiu, prisidirbau  g.gif

Pakovok už savo santykius smile.gif Ir išsiaiškink kodėl nemėgsta- bus lengviau įtikinti kad jie klysta biggrin.gif
Atsakyti