Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 09 01, 21:51)
Lauksim atsiliepimu! ax.gif Beje, gal zinai kiek kainuoja jis? g.gif

orientacinę kainą man sakė apie 36- 40 lt, o kiek realiai nepasakė, ryt bandysiu iki vaistinės pašokt, bet viena moteriška man sakė, jai vaistai jei per greit suveikia - skausmo nenumalšina, na jai netiko ( g.gif kažkaip čia) o tas purškalas labai greit veikiantis, na man kaip tik būtų

QUOTE(denaxa @ 2009 09 02, 12:56)
Atsibudau siandien 5h ryto nuo galvos skausmo,vnz.,dolmen,citramonas ir du puodai kavos-pramuse,tik sunkumas ir pykinimas liko.Mano skrandis tokiu gydymusi neapsidziauge,tuo labiau,kad ir taip su juo nelabai gerai siuo metu... schmoll.gif

o jėgau, laikykis va balioniukas 4u.gif mažum pagerės
aga man ir tas pats, bet nieks nepramušė, šiandien inkstus maudžia, dar tos mmm prasidėjo ir pilvas doh.gif
o pabandyk pagerti ramunėlių arbatos, kmynų - kažkaip pagerina biškiuką skrandžiui gyvenimą..
Na ramios beskausmės nakties mirksiukas.gif

ei ką radau internaute, ieškojau purškiamo, o čia bam - naujovė bigsmile.gif
Illument
Sumatriptanas
Vartojimas: vartoti per burną
Registratorius: PLIVA, SIA, Latvija
Receptinis: Receptinis
Sudedamosios medžiagos:
Sumatriptanas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 03 rugsėjo 2009 - 22:17
QUOTE(Lutė @ 2009 09 03, 22:14)
orientacinę kainą man sakė apie 36- 40 lt, o kiek realiai nepasakė, ryt bandysiu iki vaistinės pašokt, bet viena moteriška man sakė, jai vaistai jei per greit suveikia - skausmo nenumalšina, na jai netiko ( g.gif kažkaip čia) o tas purškalas labai greit veikiantis, na man kaip tik būtų
o jėgau, laikykis va balioniukas  4u.gif mažum pagerės
aga man ir tas pats, bet nieks nepramušė, šiandien inkstus maudžia, dar tos mmm prasidėjo ir pilvas  doh.gif
o pabandyk pagerti ramunėlių arbatos, kmynų - kažkaip pagerina biškiuką skrandžiui gyvenimą..
Na ramios beskausmės nakties  mirksiukas.gif

ei ką radau internaute, ieškojau purškiamo, o čia bam - naujovė  bigsmile.gif
Illument
Sumatriptanas
Vartojimas: vartoti per burną
Registratorius: PLIVA, SIA, Latvija
Receptinis: Receptinis
Sudedamosios medžiagos:
Sumatriptanas

tai kas cia purskalas ar tabletes?

Papildyta:
malšinantis vaistas, priklausantis vaistų nuo migrenos grupei. Veiklioji Illument medžiaga sumatriptanas yra 5HT1 receptorių agonistas.

Migreninis skausmas kyla išsiplėtus kraujagyslėms. Illument susiaurina jas, dėl to sumažėja migreninis galvos skausmas.

Illument gydomas migrenos priepuolis, pasireiškiantis su aura arba be jos (tai perspėjamieji pojūčiai, kurie paprastai reiškiasi regos sutrikimais, pavyzdžiui, matomi šviesos blykstelėjimai, zigzago pavidalo linijos, žvaigždės ar bangos).
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
pas mano kol kas ramybe(tfu tfu tfu trys kartus)
o jus placiau jei ka suzinosit parasykit ir apie vienus ir apie kitus vaistukus
Atsakyti
sveikos,o gal kuri bande gydyti migrena homeopatiniais vaistais,as zadu eiti klaipedoje pas homeopata misiu nes va draugei isgyde migrena sake buvo labai sunkios formos ir sako du metus jau nebeskauda galva,as irgi pries keleta dienu visa para miriau ir vemiau isgeriau 3ibumetino tabletes ir nepdejo,galiausiai isgeriau imigrano tai pasikankinau apie pusvalandi ir skausmas nurimo, idomu ar dar kuriai yra pasaliniu poveikiu nuo imigran 50mg tableciu,nes as tai isgeriu ir vsio esu kaip lavonas kunas tirpsta galva spaudzia bet geriu po puse tabletes kad bent kiek skausmas nurimtu,girdejau kad yra imigran tableciu kur apie30lt kainuoja sako nuo ju kas gere pasalinio poveikio nebuvo
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 09 04, 08:53)
tai kas cia purskalas ar tabletes?
Papildyta:
malšinantis vaistas, priklausantis vaistų nuo migrenos grupei. Veiklioji Illument medžiaga sumatriptanas yra 5HT1 receptorių agonistas.
Migreninis skausmas kyla išsiplėtus kraujagyslėms. Illument susiaurina jas, dėl to sumažėja migreninis galvos skausmas.
Illument gydomas migrenos priepuolis, pasireiškiantis su aura arba be jos (tai perspėjamieji pojūčiai, kurie paprastai reiškiasi regos sutrikimais, pavyzdžiui, matomi šviesos blykstelėjimai, zigzago pavidalo linijos, žvaigždės ar bangos).

čia tabletkos, bet manau kaip cinie čia, tik kokia kaina? g.gif

QUOTE(armi06 @ 2009 09 05, 08:00)

Kai jau sužinosi ką nors apie ta hemeopatinį gydymą - duok ženklą mirksiukas.gif

beje apie tablečių dalijimą (medikai su medikais dalijosi, o aš bais cekavi klausiaus ax.gif ) tai vat: tabletės, kurios yra su brūkšneliu per vidurį, reiškia, kad tai ilgo veikimo vaistai (o ne kad lengviau padalinti būtų), o tos kurios be brūkšnio tada jau neilgo, vat ir jei mes perlaužiama tokias prailginto veikimo - rezultatas būna ne toks kokio reikia, o antra dalis gavusi deguonies vaistuko būną labai neefektinga, geriau pirkti silpnesnes ir gert po visą nei stipresnes po pusę laužt rolleyes.gif
Atsakyti
labutis,
ogogo kaip toli jus radau... doh.gif
na kur visos dinge? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 09 14, 13:50)
labutis,
ogogo kaip toli jus radau... doh.gif
na kur visos dinge? g.gif

Matyt visos gerai jauciasi, kad neraso! thumbup.gif
As kol kas skustis savijauta negaliu, tikiuosi ir toliau taip bus! cool.gif
Atsakyti
Laba merginos, žinokit man atrodo, kad man reiškias migrena nuo gryno oro, sėdžiu kaime ir visada į vakarą užeina skausmai, nu šiandi neapsikenčiau net vaistų gėriau, o taip kažkaip gera ant smegenų, matyt rudeniški orai gerina savijautą mirksiukas.gif
na nesirkit 4u.gif
Atsakyti
Rytoj vaziuoju i Santariskes galvos magnetini rezonansa daryt,parasysiu paskui,ka atras... ax.gif O siandien pridaviau krauja progesteronui,atsakymo gal vakare pavaziuosiu (jei jo truksta,del to gali buti su mm susijusi migrena,mano variantas)...
Atsakyti
Labutis,
Niu va prisiduodu su galveles skausmais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 09 17, 10:26)
Labutis,

console.gif Laikykis kaip nors, vaistu gerei? mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 09 17, 10:26)
Labutis,