Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

Geriau mergaites vaistukus verysad.gif Aciuu.
Skausmas sumazejo,bet visiskai nepraejo,bet del tokio spaudimo tai normaliai,pripratus esu.As tai pastebiu jei kokia itampa,sunki diena ar nerviukai,tai tuoj galva ima skaudet
Atsakyti
tai gal dar kokios valeriankos rytais inkalk dėl viso ko? profilaktiškai g.gif
Atsakyti
Tai va,pasidariau tyrimus,viskas normoj,galvoj irgi nieko blogo nerado,taip sakant,smegenai vietoje lotuliukas.gif ,tu buvusiu blogu dalyku nebera,taigi skausmu kilme-itampa doh.gif

Ai,tiesa,israse man Fezam,liepe du menesius gert po viena tris kartus per diena ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 17 rugsėjo 2009 - 18:45
QUOTE(denaxa @ 2009 09 17, 19:44)
Ai,tiesa,israse man Fezam,liepe du menesius gert po viena tris kartus per diena ax.gif

Cia jei neklystu pleciantys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 09 17, 19:03)

as juos geriau,tai galva plyso baisiai
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 09 17, 21:00)
as juos geriau,tai galva plyso baisiai

tai man rodos as irgi juos geriau, tai tie nuo kuriu man "skruzdeles" begiojo per galva ir labai galva sukosi! doh.gif
Atsakyti
Oj, merginos.. Ir aš turiu šią baisią bėdą.. Jau tiek kartų net ligoninėj atsiduriu.. Nuo siaubingų galvos skausmų ima pykinti, vemiu iki visiško išsekimo.. verysad.gif Tiek perėjau visokių gydytojų, maniau, gal su virškinimu kas, bet ne.. Neurologė sako, kad darbas stresingas, per daug įtampos, bet ką galiu padaryti - darbas toks, koks yra.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 09 17, 20:03)

Jie ten tokie dvigubo poveikio,pleciantys plius smegenu veikla aktyvinantys (cinarizinas plius nootropilas),man jie visai nieko kol kas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(applebee @ 2009 09 18, 15:40)
Neurologė sako, kad darbas stresingas, per daug įtampos, bet ką galiu padaryti - darbas toks, koks yra.. verysad.gif

Tai vat nuo mano darbo grafiko visi daktarai pakraupe,bet nieko as cia negaliu padaryti,yra kaip yra,kazka keisti tiesiog nera galimybiu...
Atsakyti
O kaip jus apskritai sugebat dirbti darbe, kai buna blogai, pykina, skauda galva...?
As ilgus metus kankinausi su sia liga, perejau N gydytoju ir tyrimu. Normaliu vaistu niekas man nebuvo israses, geriau saujom paracetamoli, kitus vaistus nuo skausmo, vemimo, homeopatinius, ir pan. Toks jau musu gydytoju poziuris, jeigu i kisene neidesi - tai ir gydykis pats. Zodziu susiradau pati, kad yra vaistai nuo migrenos sumatriptano pagrindu. O koks poveikis, per valanda viskas praeina, nu nebuciau patikejus tokiu stebuklu thumbup.gif Tai dabar baisiai bijau, kad prie ju organizmas nepriprastu ar pan., neiskesciau to pragaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmea @ 2009 09 19, 09:29)
O kaip jus apskritai sugebat dirbti darbe, kai buna blogai, pykina, skauda galva...?
As ilgus metus kankinausi su sia liga, perejau N gydytoju ir tyrimu. Normaliu vaistu niekas man nebuvo israses, geriau saujom paracetamoli, kitus vaistus nuo skausmo, vemimo, homeopatinius, ir pan. Toks jau musu gydytoju poziuris, jeigu i kisene neidesi - tai ir gydykis pats.  Zodziu susiradau pati, kad yra vaistai nuo migrenos sumatriptano pagrindu. O koks poveikis, per valanda viskas praeina, nu nebuciau patikejus tokiu stebuklu  thumbup.gif  Tai dabar baisiai bijau, kad prie ju organizmas nepriprastu ar pan., neiskesciau to pragaro  verysad.gif

Taip ir dirbu.. Būna dienų, kad tiesiog atsiprašau iš darbo, nes beveik visą laiką prasėdžiu wc vemdama.. O būna, kad neturiu galimybės išeiti, yra svarbių darbų, taip ir kankinuos visa perbalus verysad.gif Labai nedėkinga liga, tiek daug gyvenimo džiaugsmo suėda verysad.gif
Šiandien pabudau, MB puikiai nusiteikęs laiką praleisti gamtoje, o man galva plyšta, negaliu net šypsniuko išmest, jaučiuosi kalta.. verysad.gif Ryju visokius vaistus nuo skausmo, bet jau niekas realiai nepadeda, jau kurį laiką apskritai esu susirūpinusi, ką toks vartojamų vaistų kiekis daro organizmui.. Reikia ieškot kitų gydytojų, reikia kitų vaistų..
Atsakyti
Suprantu tave applebee, uzuojauta verysad.gif Man tai ir baisiausia, kai darbe migrena uzeina, (neturiu tokios galimybes nedirbti ar nenueiti i darba). Tik meldziuosi, kad susirgciau namie ir galeciau kristi i lova. Nuskausminamieji saujom man irgi ne ka padedavo. O tu bandei sumatriptanus (Cinie, Imigran ar pan.)? Aisku jie brangoki, bet padeda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmea: 19 rugsėjo 2009 - 11:43
QUOTE(vilmea @ 2009 09 19, 09:29)
As ilgus metus kankinausi su sia liga, perejau N gydytoju ir tyrimu. Normaliu vaistu niekas man nebuvo israses, geriau saujom paracetamoli, kitus vaistus nuo skausmo, vemimo, homeopatinius, ir pan. Toks jau musu gydytoju poziuris, jeigu i kisene neidesi - tai ir gydykis pats.  Zodziu susiradau pati, kad yra vaistai nuo migrenos sumatriptano pagrindu. O koks poveikis, per valanda viskas praeina, nu nebuciau patikejus tokiu stebuklu  thumbup.gif  Tai dabar baisiai bijau, kad prie ju organizmas nepriprastu ar pan., neiskesciau to pragaro  verysad.gif

Na,anksciau dirbau medicinoj,tai kai uzeidavo priepuolis koleges visokiu vaistu prileisdavo,dar prisirydavau tableciu ir siaip ne taip istverdavau iki darbo pabaigos.Dabartiniam darbe jei taip atsitiktu,dirbti negaleciau,o ir neleistu,taigi prarasciau darbo diena,o turint galvoje kad atlyginimas valandinis tai... schmoll.gif bet darbe man paprastai galvos neskauda,nes keliuosi labai anksti,nakti,o migrena paprastai jei prasideda tai jau veliau,kokia 5-6h.
Sumatriptanu vartoti negaliu del ju galimo salutinio poveikio,taigi gelbsciuosi saujomis iprastiniu analgetiku ir nezmoniskais kiekiais kavos doh.gif
Atsakyti