QUOTE(vilmea @ 2009 09 19, 09:29)
O kaip jus apskritai sugebat dirbti darbe, kai buna blogai, pykina, skauda galva...?
As ilgus metus kankinausi su sia liga, perejau N gydytoju ir tyrimu. Normaliu vaistu niekas man nebuvo israses, geriau saujom paracetamoli, kitus vaistus nuo skausmo, vemimo, homeopatinius, ir pan. Toks jau musu gydytoju poziuris, jeigu i kisene neidesi - tai ir gydykis pats. Zodziu susiradau pati, kad yra vaistai nuo migrenos sumatriptano pagrindu. O koks poveikis, per valanda viskas praeina, nu nebuciau patikejus tokiu stebuklu

Tai dabar baisiai bijau, kad prie ju organizmas nepriprastu ar pan., neiskesciau to pragaro
Taip ir dirbu.. Būna dienų, kad tiesiog atsiprašau iš darbo, nes beveik visą laiką prasėdžiu wc vemdama.. O būna, kad neturiu galimybės išeiti, yra svarbių darbų, taip ir kankinuos visa perbalus

Labai nedėkinga liga, tiek daug gyvenimo džiaugsmo suėda
Šiandien pabudau, MB puikiai nusiteikęs laiką praleisti gamtoje, o man galva plyšta, negaliu net šypsniuko išmest, jaučiuosi kalta..

Ryju visokius vaistus nuo skausmo, bet jau niekas realiai nepadeda, jau kurį laiką apskritai esu susirūpinusi, ką toks vartojamų vaistų kiekis daro organizmui.. Reikia ieškot kitų gydytojų, reikia kitų vaistų..