Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(viktner @ 2009 06 01, 17:28)
Oi, labai gražūs agurkėliai  thumbup.gif , tik gal tą apatinį pageltusį lapą reikia nuskinti ar čia tik foto taip atrodo?

Tikrai reikia nuskinti, bet kadangi laukiuos antro leliuko, tai stengiuosi per ilgai neusizaisti siltnamyje. ax.gif Nesenai daug ka persodinau, nes augo krapai, salotos, ridikai, moliugai, kalafijorai. Tai kai susuko nugara , tai dvi dienas be vyro pagalbos is lovos neislipdavau. Dabar dar kol priraisiojau visas gerybes, o karsta nezmoniskai. Dar pomidoru pazastis skainioju. Ryt, poryt gal daeisiu ir iki agurku lapu, ne visus spejau apskabyt. blush2.gif
Atsakyti
As irgi pomidorus kol sutvarkau,tai agurkams truksta prieziuros.
Atsakyti
sveikos. as su agurkais irgi siemet nusivaidinau, pernai tokiu aliku, jau viena kita is siltnamio nusiskynem, o siemet net nezydi dar, o apie agurkus l;auke patyliu, dar tik tik sudygo. taip kad velai siemet agurkausiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

agurkai auga ir pas mane šiltnamyje, vienas kitas žydi, bet agurkėlių turbūt dar negreit bus ax.gif o aš juos taip mėgstu rolleyes.gif
dar su tuo agurkų formavimu nelabai susigaudau blush2.gif vakar po pirmo lapo išskyniau visus žiedus, o toliau jau gaila skint, jei rašo, kad ir po antro, trečio reikia išskint užuomazgas unsure.gif tai kas tada beliks verysad.gif
Atsakyti
Niekada nieko nuo agurko neskinu,na nebent apatinius negrazius lapus.
Atsakyti
Sveikos,
Norėjau paklausti kaip kovojate su miltlige?
Atsakyti
As nemoku ikelti nuorodos,floros temose yra tema-raugai,trasos-ten tikrai labai daug patarimu apir ligas. ax.gif
Atsakyti
Ir aš gal sulauksiu agurkėlių....
user posted image
Atsakyti
Kaip faina.Jau tikrai kompas kvepia agurkais i nuotraukas paziurejus. biggrin.gif
Atsakyti
Kada as galesiu dziaugtis agurkais ,nes tik paseti? o daigeliai dar mazi ,gaila sodinti i lauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 02, 22:17)
Kada as galesiu dziaugtis agurkais ,nes tik paseti? o daigeliai dar mazi ,gaila sodinti i lauka g.gif

As savus siltnamyje pasodinau netinkamoje vietoje,tai tokie susiguze su keliais lapais ir tuno vietoje,o lauke kur sejau is seklu,tai per sias kelias dienas lietingas ir siltas,sugebejo ne tik isdygti,bet jau su keturiais lapeliais.
Atsakyti
kad greiciau jie man islystu ,gal vandens daugiau lieti?
Atsakyti