Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Dar nevelu agurkus seti,dabar zeme isilusi,jie greitai sudigs.O kas is to kad as pasodinau pries dvi savaites,dar tik pradejo pamazu po siu siltu dienu kaltis daigeliai.
siltnamyje tai graziai auga,bet iki zydejimo irgi dar toli.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 26, 08:55)
Net gėda klausti, bet...
gelsta agurkų apatiniai lapai. Pernai šltnamyje taip palaipsniui nugelto visi agurkai, bet itariau, dėl sergančios žemės.
Šiemet jie auga balkone, vazonuose. Žemė visiškai kita, pirktinė, o geltimas vėl prasideda. Baisu, kad nebūtų kaip pernai..  unsure.gif  čia normalu ar jau kokia liga puola?  unsure.gif

Pas mane buvo pradeje gelsti, nupirkau trasu agurkams lieti, paliejau pora kartu ir nustojo, ir tie nugelte pazaliavo po kiek laiko, taip ir nesupratau kas cia jiems buvo, zeme nauja, derlinga, silta siltnamyje g.gif
Atsakyti
Na mano tai pasodinta siltnamyje prie duru,tai kol kas nieko,bet bijau,kad skersvejis nepakenktu.
Atsakyti
nemezga mano kornišonai doh.gif schmoll.gif ištįsę iki 2 metrų aukščio, žiedų daugybė, jau ir pati pradėjau apdulkinimo procedūras daryti su žiedais, o jie nemezga ir viskas verysad.gif nesulauksiu šiemet agurkų schmoll.gif
Atsakyti
Mano dar net nezydi ir tai tikiuosi sulaukti agurku,o tu jau taip anksti pergyveni.Tikrai dar valgysi agurkus,tik veliau kaip ir as. ax.gif
Atsakyti
Dar melody agurką įdedu .Jau nemažai suvalgėme,pasiteisino ši rūšis.
Atsakyti
Net kompas pakvipo,kaip faina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 15:57)
Net kompas pakvipo,kaip faina. biggrin.gif

agaaaa verysad.gif as kazkokius daigus 2 turgui pirkau.sake ankstyvi tik pavadinimo nepamenu,bet jie dar net nezydi schmoll.gif o tuos kur pati pasejau tik pirma lapeli tikraji leidzia.ant ziemos bus agurku tiktai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Imetu ir savo agurkiukus. Pirmus sodinau savidulkius Mirabela 6vnt, o visus kitus radniciokus, turbut skaniausia rusis, bent jau man. tongue.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
oho kiek daug grazuoliu agurku thumbup.gif
prisiziurejau ir taip uzsimaniau ko nors ZALIO - nuejau ir privalgiau svogunu laisku lotuliukas.gif
mano agurkeliai bus kaip jusiskiai.... gal po menesio g.gif
Atsakyti
Oi, labai gražūs agurkėliai thumbup.gif , tik gal tą apatinį pageltusį lapą reikia nuskinti ar čia tik foto taip atrodo?
Atsakyti
Pas mane irgi tik po menesio bus ne anksciau.
Atsakyti