Dar nevelu agurkus seti,dabar zeme isilusi,jie greitai sudigs.O kas is to kad as pasodinau pries dvi savaites,dar tik pradejo pamazu po siu siltu dienu kaltis daigeliai.
siltnamyje tai graziai auga,bet iki zydejimo irgi dar toli.
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 26, 08:55)
Net gėda klausti, bet...
gelsta agurkų apatiniai lapai. Pernai šltnamyje taip palaipsniui nugelto visi agurkai, bet itariau, dėl sergančios žemės.
Šiemet jie auga balkone, vazonuose. Žemė visiškai kita, pirktinė, o geltimas vėl prasideda. Baisu, kad nebūtų kaip pernai..
čia normalu ar jau kokia liga puola? 
gelsta agurkų apatiniai lapai. Pernai šltnamyje taip palaipsniui nugelto visi agurkai, bet itariau, dėl sergančios žemės.
Šiemet jie auga balkone, vazonuose. Žemė visiškai kita, pirktinė, o geltimas vėl prasideda. Baisu, kad nebūtų kaip pernai..

Pas mane buvo pradeje gelsti, nupirkau trasu agurkams lieti, paliejau pora kartu ir nustojo, ir tie nugelte pazaliavo po kiek laiko, taip ir nesupratau kas cia jiems buvo, zeme nauja, derlinga, silta siltnamyje

nemezga mano kornišonai
ištįsę iki 2 metrų aukščio, žiedų daugybė, jau ir pati pradėjau apdulkinimo procedūras daryti su žiedais, o jie nemezga ir viskas
nesulauksiu šiemet agurkų

Dar melody agurką įdedu .Jau nemažai suvalgėme,pasiteisino ši rūšis.
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 15:57)
agaaaa

oho kiek daug grazuoliu agurku
prisiziurejau ir taip uzsimaniau ko nors ZALIO - nuejau ir privalgiau svogunu laisku
mano agurkeliai bus kaip jusiskiai.... gal po menesio

prisiziurejau ir taip uzsimaniau ko nors ZALIO - nuejau ir privalgiau svogunu laisku

mano agurkeliai bus kaip jusiskiai.... gal po menesio

Oi, labai gražūs agurkėliai
, tik gal tą apatinį pageltusį lapą reikia nuskinti ar čia tik foto taip atrodo?