Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Zuika1 @ 2009 05 28, 15:04)
nu kad savidulkiai jie, ir man atrodo (gal ir klystų), tai išvis neaugtų agurkėliai, o jie pagelsta būdami apie 2 cm.

Gal sušąlo g.gif .
Atsakyti
Su pomidorais popinuosi ,o agurku taip ir nepaseju ,tiesa turiu kelis daigelius ,bet ir tu nera kada pasodinti ,apsileidimas biggrin.gif
Atsakyti
Na as esu agurkine,o vyras pomidorinis.Tai reikia sodinti ir tuos ir tuos.Siandien apziurejau darza,pamazu kalasi mano agurkai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 28, 21:41)
Gal sušąlo  g.gif .

Nu bet ne visi taip agurkai, kiti mezga puikiausiai ir augina agurkiukus. O ir šalnų čia juk nebuvo g.gif
Atsakyti
Pirmasis agurkiukas iš šiltnamio jau nuskintas.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 05 29, 11:28)
Pirmasis agurkiukas iš šiltnamio jau nuskintas.

Pas mus taip pat smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Zuika1 @ 2009 05 29, 11:26)
Nu bet ne visi taip agurkai, kiti mezga puikiausiai ir augina agurkiukus. O ir šalnų čia juk nebuvo g.gif

Nu pas mane gal trys daigai šiltnamyje sunyko.O kiti auga ir vaisius veda,tie sunykę buvo prie pat durų ,įtariu,kad sušąlo...O gal ir ne g.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 29, 12:11)
Pas mus taip pat smile.gif .
Papildyta:

Nu pas mane gal trys daigai šiltnamyje sunyko.O kiti auga ir vaisius veda,tie sunykę buvo prie pat durų ,įtariu,kad sušąlo...O gal ir ne  g.gif .

Gal skersvėjis nepatiko schmoll.gif ar šiaip vėjukas, einantis pro durų plyšį g.gif savuosius pasodinau kuo toliau nuo durų šiemet, bet.... prie didžiulės išdaužtos skylės doh.gif jau kokie nelaimingi. Neturiu plėvelės, pasiimsiu turbūt šiukšlių maišą ir eisiu klijuoti skylės lotuliukas.gif
Atsakyti
man siemet su agurkais nesiseka verysad.gif siltnamis pustustis agurkinis, o misriam siltnami auga tik tie kur kambari sudaiginti buvo, is seklu kur sejau tai is 14 sudygo 3. Na tik agurkas kur buvo setas vasario men tai viena maziuka agurka nuskynem, bet jau tooooooooooks beskonis, matosi kad jam truko sviesos, silumos o trasu perdaug rolleyes.gif is veisliu tai patinka karnisonai, krak, kauniai kitu net nepamenu.... siemet ir beicuoti blogai dygo, nors siltnami jau balandzio men sejau. Va Nojaus seklu agurkai "Wisconsin SMR" tai kai tikrinau daiguma seklu tai kelios daigios kitos plaukia pavirsiui, na dabar atskirai pasejau tas nedaigias tai bus matyt kas kaip ax.gif
Atsakyti
Nuvažiuoju į sodą, įeinu į šiltnamį agurkai gražiausiai auga, apsipylę žiedais. Pasilenkiu pasižiūrėti, o jie visi vyriški. Patarkite ką daryti, juk agurkų grožis nežieduosw, o užmegztuose agurkėliuose, kurių nei vieno nesimato
Atsakyti
Labukas ,pagaliau ir as pasisejau lauke agurkus ,turiu dar paaugintu indeliuose bet kolkasnesodinau i lauka CONCERTO ir balti agurkai Regilut ,sako kad ju negalima kartu auginti ,ar tiesa?
Atsakyti
Sveikos,o aš rytoj agurkus sėsiu į lauką.Manau ,kad nebus per vėlu, o ir dieną gerą pranašauja. Jiems reikia šiltos žemės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeleivė @ 2009 05 30, 21:58)
Nuvažiuoju į sodą, įeinu į šiltnamį agurkai gražiausiai auga, apsipylę žiedais. Pasilenkiu pasižiūrėti, o jie visi vyriški. Patarkite ką daryti, juk agurkų grožis nežieduosw, o užmegztuose agurkėliuose, kurių nei vieno nesimato

Pas mane visi moteriški unsure.gif Noriu tikėtis, kad agurkas savidulkis, tik ant pakelio tą pamiršo parašyt, parašė tik, kad auginamas balkonuose unsure.gif
Atsakyti