Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

sveikos, mano agurkai siemet nezmoniskai kartus verysad.gif laistau 2-3 kartus per diena. visa intika isnarsiau, niek nerandu. gal seklos kaltos? visada saviskius trolius augindavau, nu pati sekla pasidarydavau. o siemet pripirko vyras kazkokiu naujovisku, visu prisejau. nu ir va, prasom. dera kolkas tik keli krumai, tai visi agurkai iki pat virsuneles kartus cry.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 07 02, 12:14)
sveikos, mano agurkai siemet nezmoniskai kartus verysad.gif laistau 2-3 kartus per diena. visa intika isnarsiau, niek nerandu. gal seklos kaltos? visada saviskius trolius augindavau, nu pati sekla pasidarydavau. o siemet pripirko vyras kazkokiu naujovisku, visu prisejau. nu ir va, prasom. dera kolkas tik keli krumai, tai visi agurkai iki pat virsuneles kartus cry.gif

man pernai taip buvo.Ypač nuo prekybos centre pirktų sėklų.Šiemet turiu hibridus ,tai gali ir nelaistyt kokia penkias dienas viskas gerai,neapkarsta.
Atsakyti
O gal jie kartus siemet del saules trukumo. g.gif
Atsakyti
AveM visai tavo agurkai grąžus thumbup.gif Pamatysi užaugs ir dar mūsų pralenks. Na, ir pila lietus pas mus, šiltnamiai abu atidaryti tai vėl kokio maro prineš.Lysvės lauke tai jau skęsta.... potvynis doh.gif
Atsakyti
Pas mus apsiniauke,bet dar nelyja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 02, 13:15)
O gal jie kartus siemet del saules trukumo. g.gif

Del saules neturetu apkarst. Arba dirvai kazko truksta arba kokia nevykusia rusi nupirko.
Atsakyti
Na tada turbut kazkokia rusis.As irgi vienais metais turejau karciu,tai raugdavau ir valgydavom tuos vadinamus "malasolnije",bet vistiek jausdavosi kartumas. doh.gif
Atsakyti
kartus ir pas mane yra blush2.gif atrodo ir vandens jau negailiu, teks marinuojant ar raugiant galiukus nupjaustyt kitos iseities nelabai matau....ir dar labai stora zieve....na ziuresim kaip deres pas mama ar manieji nepaliks taip pavalgymui, o kitus marinuosim...vakare buvau ilindus i siltnami agurkini tai manau jau koki gera kg agurku priskinciau...o mano misriajam tai ir dera ir geltonuoja agurkiukai, nzn ka daryt ir raugais lieju ir net paliejau neistverus su trasom blush2.gif
Atsakyti
Gal jau trasu perdaug. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 07 02, 22:35)
kartus ir pas mane yra blush2.gif atrodo ir vandens jau negailiu, teks marinuojant ar raugiant galiukus nupjaustyt kitos iseities nelabai matau....ir dar labai stora zieve....na ziuresim kaip deres pas mama ar manieji nepaliks taip pavalgymui, o kitus marinuosim...vakare buvau ilindus i siltnami agurkini tai manau jau koki gera kg agurku priskinciau...o mano misriajam tai ir dera ir geltonuoja agurkiukai, nzn ka daryt ir raugais lieju ir net paliejau neistverus su trasom blush2.gif

Manyčiau tikrai persistengi ax.gif .
Atsakyti
As saviskius darze papurenau,taip jau neblogai atrodo,bet gi dabar tie kiekvienadieniniai lietus vel juos plaka. doh.gif
Atsakyti
aš čia skainėju, rašot kad agurkų jau tuit bigsmile.gif . o mano agurkai tai kožkokie nevykę schmoll.gif , nužydi žiedas o tada agurkėlis kartu su žiedu sudžiūsta. sakau gal kokia liga g.gif ? o gal kokių mineralinių medžiagų trūksa g.gif ? gal kas žinot?
Atsakyti