Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Tai va apie tuos pageltusius nukrentancius nieko ir nezinom,kodel jie krenta. ax.gif As tai kai palaisciau dilgeliu raugu,tai agurkai pradejo megztis.Ir dabar zinok ar cia dilgeles padejo,ar cia jis jau pats sugalvojo agurkus vesti.
Atsakyti
o aš džiaugiuosi indeliuose šiltnamyje agurkiukais ,bijau juos sodinti lauke ,nes galvoju išnešiu ir numirs bigsmile.gif
Atsakyti
As lauke pergyvenu,kad lietus juos isplaks. blink.gif
Atsakyti
Ar pas jus lyja,pas mus trečia diena nėra lietaus ,o jau reikėtų schmoll.gif
Atsakyti
Kaip cia man ,kad nukreipus lietu pas tave,nes pas mus jau perpilde ir dar toks smarkus,kad baigia viska ismusti.
Atsakyti
g.gif o pas mus taip reikia lietaus, visur aplinkui keliu km atstumu lija o pas mus ne... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 03 liepos 2009 - 21:24
O pas mane taip pleskina,kad as kelinta diena negaliu pabaigti nupjauti vejos. doh.gif
Atsakyti
Mums irgi reikia lietaus.Liet atsibodo.Aplinkui praeina,o pas mus dažniausiai nelyja unsure.gif .
Atsakyti
As siandien nuejau i darza,viskas suplakta,terpeziuose balos. doh.gif
Atsakyti
Dabar tik nesijuokit, bet čia vistiek apie agurkus, tiksliau, apie jų dresūrą doh.gif lotuliukas.gif

Ar pastebėjot, kad jei agurkas "mato" (bet neliečia!) kokį karstymosi objektą, jo ūsai kuo rimčiausiai nusiteikę lipti ir raitosi dar nespėjus jam ūgtelt?
O va kai agurkai sukišti į indelius - daigyklas ir nemato nieko išskyrus kaimyną ar pan., tai ūsai tokie tiesūs... Ir pasodinti tie agurkai, net užčiuopę karstykles, virvutes, nemoka savarankiškai laipioti? Tikrai, gavau tokius lepšius, tai visą mėnesį mokiau, kad čia yra virvė ir kad už jos reikia vyniotis! Tai dabar jau gudrūs, net pažastiniai ūseliai nauji pagaliau supranta, kas yra kas lotuliukas.gif

Nu nepalaikykit manęs dunduke, bet čia 2-ų metų pastebėjimai biggrin.gif
Atsakyti
Taigi daugeliui augalu reikia padeti augti. biggrin.gif
Atsakyti
rase kad mano agurkams gali but trasu perdaug g.gif masciau masciau ziurejau i juos kelias dienas bet man rodos kad kazko truksta arba nepasisavina, lapai svieseja unsure.gif tai begau pas mama prie karviu kaku parsinesiau, raugsiu
Atsakyti