Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Kokio panasiai aukscio buna,kai panaikini agurkui virsune.
Atsakyti
Na, maniškiai nesiekė 1,5 metro unsure.gif Tiesiog, auginant balkone, negali labai jiems leisti išsikeroti. O ir visokios genėjimo rekomendacijos sako, kad reikia kirpt viršūnę, o šoniniams ūgliams irgi tik po du lapus palikt, jei nepainioju nieko unsure.gif Dar juos kaka arklio parauginta aiškiai nudžiugino, reiks ryt jaučiu kartot, nes dvi savaitės kokios nuo paskutinio pašėrimo praėjo g.gif
Atsakyti
Dėl genėjimo,tai aš negeniu.Nes palyginau su tais ,kuriuos išgenėjau,tai derlius ant negenėtų gausesnis.Tai kam genėti?Nu arba nemoku blush2.gif .
Atsakyti
Mano ir agurkiukai geltonuoja , jei nebūtų geltonavę, tai jau būtų paaugę ir suvalgyti. Ką daryti help.gif
Atsakyti
MANO KUR BUVO IS ANKSCIAU SUDYGE TAI VOS CENTIMETRA PAUGEJO O PRIES SAVAITE ATSETI SEKLUVOS KARNISONAI LAUKE JAU SUDYGO TAI GAL DAR UZAUGS NES JAU SIEMET TAI VISAI NESAMONES DAROSI blink.gif
Atsakyti
Šiltnamyje agurkų neturiu,o lauke tokie mizeriokai,tikriausiai per šalta jiems visą laik buvo?Ir apatinius lapukus dėmelėm nutaškavo???
Atsakyti
Tikrai šiemet sunku su jais.Bet gerai ,kad prisisėjau krūvą šiltnamyje.Pusė išmirė,bet kita pusė gyva ir veda vaisius.Gan gerai sakyčiau.Į lauką perkėliau dar šešis gan nemažus.Orai pagerėjo,tad jiems manau jau gerai bus.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 28, 23:22)
sutinku.Pas mane jų dirigentas ir melodija labai gausūs.Jau prirenku po kibiriuką.

o man dirigent labai blogai dygo, vos keli agurkai, o kad augtu ir nepasakyciau, stovi kaip uzburti ir cia stikliniam siltnami g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 06 29, 23:36)
o man dirigent labai blogai dygo, vos keli agurkai, o kad augtu ir nepasakyciau, stovi kaip uzburti ir cia stikliniam siltnami g.gif

bet sėkluvos pakavimo? g.gif nes jei kitos firmos, nenustebčiau, o sėkluvos turėjo būti geltonai beicuotos, storos kokybiškos sėklos mirksiukas.gif
kitąmet darysiu eksperimentą su skirtingų firmų sėklų daigumu (tos pačios rūšies) g.gif
Atsakyti
Na mano siltnamyje jau pradejo pamazu zydeti su agurkais.Lauke zymiai paaugo per sias dienas,bet iki zydejimo dar labai toli.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 30, 11:35)
bet sėkluvos pakavimo?  g.gif  nes jei kitos firmos, nenustebčiau, o sėkluvos turėjo būti geltonai beicuotos, storos kokybiškos sėklos  mirksiukas.gif 
kitąmet darysiu eksperimentą su skirtingų firmų sėklų daigumu (tos pačios rūšies)  g.gif

taip sekluvos ir seklos geltonos, nzn gal jiems nepatiko kad as balandi sejau, bet kad nedaigos tai sakes, taip nesitikejau is ju, jau beicuotom visad pasitikedavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 29, 09:31)
Dėl genėjimo,tai aš negeniu.Nes palyginau su tais ,kuriuos išgenėjau,tai derlius ant negenėtų gausesnis.Tai kam genėti?Nu arba nemoku blush2.gif .

Tai vat jei aš juos auginčiau dideliais kiekiais šiltnamyje ar lauke, tai tikrai neužsiiminėčiau skabymais ir lapų kiekio skaičiavimais. Bet kai agurkų augalai yra trys ir jie auga lovelyje balkone - agurkams reikia padėti biggrin.gif Aišku, kaip vijoklis jis irgi gražus, žydi dailiai, bet man ir vaisių noris ax.gif
Atsakyti