Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

aš apatinius negražius lapelius ir nuskinu, o viršūnę dar gaila skint ax.gif tai permečiau per špagatą ir leidžiu svirt žemyn smile.gif
šiandien užmarinavau 6 stikl. agurkų bigsmile.gif o tokio receptuko ir aš nežinau, bet norėčiau žinot, nes ir man patinka tokie paraugti agurkėliai žiemą blush2.gif
Atsakyti
Po vakarykscios audros darzas liudnai atrodo,viskas kas buvo aukstesnio susukta ir paguldyta,o agurkai tiek zemem apdrebti,kad vos matosi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 20, 17:04)
Po vakarykscios audros darzas liudnai atrodo,viskas kas buvo aukstesnio susukta ir paguldyta,o agurkai tiek zemem apdrebti,kad vos matosi. bigsmile.gif

na liūtis buvo tikrai įspūdinga doh.gif daržas plaukė....gerai ,kad nenuplaukė biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pas mus pirma kart palijo,po pusantros savaitės ir šiandien truputį iki pietų ,bet uraganų ačiū dievui nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus liutis nebuvo smarki,bet vejas baisia viska palauze,net stogo krastus kur lentom aptaisyta-atplese.Buciau ir nemaciusi,bet siandien tvarkiau darzeli,ziuriu stogo gabalai voliojasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 07 20, 09:56)
As skinciau, bet jau per sunku man susiriest per pilvuka, 6menesiukas, tai ir lankstytis  per daug bijau.

QUOTE(Daivad @ 2009 07 20, 14:02)
o man irgi šeštas  thumbup.gif

vau, kaip faina wub.gif žiūriu, ne tik agurkų šią vasarą užderės bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Pelės pelėm, tą posakį jau visi žino, bet ar žinot, kad visiems didelė sėkmė, jei šalia nestuke.gif būna?? bigsmile.gif O mūsų skyrelyje net dviguba sėkmė - dvi nestuke.gif turim thumbup.gif
Papildyta:
ne į temą paplepėjau doh.gif blush2.gif poster_offtopic.gif ale taip faina pasidarė išgirdus naujienas, kad kitaip negalėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 07 20, 18:10)
vau, kaip faina wub.gif žiūriu, ne tik agurkų šią vasarą užderės bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Pelės pelėm, tą posakį jau visi žino, bet ar žinot, kad visiems didelė sėkmė, jei šalia  nestuke.gif būna?? bigsmile.gif O mūsų skyrelyje net dviguba sėkmė - dvi nestuke.gif turim thumbup.gif
Papildyta:
ne į temą paplepėjau doh.gif  blush2.gif  poster_offtopic.gif ale taip faina pasidarė išgirdus naujienas, kad kitaip negalėjau wub.gif

aš jau įkyrėsiu visom, bet gal kas turit gerą receptą raugintų agurkų? taip norisi, kad ne tik dabar būtų, bet ir rudenį, žiemą... Girdėjau gandus, kad toks receptas yra, kai žiemą iš stiklainiuko atsidarai, išsiimi agurką, o jo skonis kaip šviežiai paraugto, bet niekur tokio recepto nerandu, o agurkų šiltnamy nors vežimu vežk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 20 liepos 2009 - 19:38
QUOTE(Daivad @ 2009 07 20, 20:38)
aš jau įkyrėsiu visom, bet gal kas turit gerą receptą raugintų agurkų? taip norisi, kad ne tik dabar būtų, bet ir rudenį, žiemą... Girdėjau gandus,  kad toks receptas yra, kai žiemą iš stiklainiuko atsidarai, išsiimi agurką, o jo skonis kaip šviežiai paraugto, bet niekur tokio recepto nerandu, o agurkų šiltnamy nors vežimu vežk  doh.gif

Eik i konservavimo tema mirksiukas.gif ten visokiu receptu rasi.As prisiraugiu irgi nemazai trilitriniu.Ir visai neseniai uzbaigem,kuo puikiausiai issilaike.Bet mes siemet rusiu nesildem,tai ten vesoka buvo- konservam pats tas rolleyes.gif
Bet pats paciausias tai receptas su garstyciom thumbup.gif ( irgi ten rasi).Absoliuciai visiems jis labiausiai patinka.Ir pirmiausiai susivalgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 20 liepos 2009 - 20:07

Daivad, na, aš labai paprastai darau - jau kažkuri čia panašiai rašė - paraugiu su krapais, česnako skiltelėm, krieno lapais, užpildama pasūdytu vandeniu (1litrui vandens 1 valg.šaukštas druskos), agurkai rūgsta 2-3 dienas, tada sudedu į stiklainius, raugą pakaitinu užpilu, palaukiu kiek, kol pravėsta, nupilu, vėl užkaitinu, užpilu ir uždarau. Kai pastovi, būna labai skanūs, bet negalėčiau pasakyt, kad skonis būtų lyg vos vos šviežiai paraugti, nors nėra ir perrūgę, kaip kad parduodami parduotuvėse schmoll.gif
O tu, jei turi agurkų iš tiesų labai daug, tai gali kelis receptus iš agurkų konservavimas pamėginti mirksiukas.gif gal kuris net labai patiks, su mumis pasidalinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzpuole mane agurkai lotuliukas.gif
Atsakyti
Grazus agurkeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 09:14)
Grazus agurkeliai. wub.gif

Grazus mano Radniciokai, tai grazus, bet as per juos vos ilendu. Braunuosi kaip i dziungles. Ju virsuneles jau palei stoga slenka i kita puse, tai tuoj dar ir atsitupusiai reiks landziot. Vakar vartelius blogai i ta pievute kur siltnamis uzdariau, tai mano rotveileris revizija padare, gerai, kad vyras laiku pamate. Po pomidorais pasikapste, ant agurku pagulet pabande. Gerai, kad visko neisrause. doh.gif tongue.gif
Atsakyti