Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(uoga3 @ 2009 07 21, 15:31)
Uzpuole mane agurkai  lotuliukas.gif

Keletą mestelk mums lotuliukas.gif
Atsakyti
Apziurejau as savo agurkus darze,tai keletas jau kaip sako prasiverze i prieki.Gal gi dar spes iki tu didziuju ruku duoti ir derliu.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 22, 09:42)
Keletą mestelk mums lotuliukas.gif

Mielu noru pasidalinciau. As siemet planavau erdviau sodint viska, nes pernai pirmas mano pasispardymas siltnamyje buvo, tai per tankiai susodinau. Bet gavosi, kad prisipirkau daigiuku, o paskui dar tevukas is tetos atveze dar kokia 10 agurku ir pomidoru 6. Tai teko vel persodint viska ir vel tankumynas. As jau priraisiojau agurku soninius ugliukus ant virviu, bet jie vis auga i visas puses. Jau kai reik apacioj agurka pasiekt, tai reik gerai pasistengt, kad ilysciau ten. Yra nemazai pageltusiu lapuku apcioj, bet juos isskainiot jau ne mano jegoms. Jau prasiau vyriuko, kad kai tures laiko, kad padetu apsikuopt dziunglese. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 10:17)
Apziurejau as savo agurkus darze,tai keletas jau kaip sako prasiverze i prieki.Gal gi dar spes iki tu didziuju ruku duoti ir derliu.

Bus derlius, bus ir pas jus 4u.gif console.gif
Atsakyti
Aciu uz paguodziancius zodzius,bet jei ir toliau taip kiekviena diena lis bijau,kad darzoves augdamos prades puti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 18, 18:50)
Aš šiandien nuskyniau iš lauko tri agurkus,kur buvau indeliuose auginusi,kažkokie neskanūs,maži ,bet tokie kaip būtu peraugę schmoll.gif

Labas, agurkų augintojos. Kadangi jau pirmuosius agurkus lauke nuskyniau, tai jaučiuosi galinti pas jus užsukti paplepėti. ax.gif Satanele, mano irgi agurkai nestebuklingo skonio. Karstelėję, kažkokie formos nevykusios. Gal šiemet ne agurkų metai -- drėgmės užtenka, bet šilumos mažoka? Na, bet primegztų daug, tai turėtų užtekti šeimynai ir žalių, ir konservuotų. Beje, ar konservuojant, raugiant į agurkus nededat vynuogių lapų? Tuomet jie kieti, net traškūs būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merepopins: 22 liepos 2009 - 11:06
QUOTE(merepopins @ 2009 07 22, 11:05)
Beje, ar konservuojant, raugiant į agurkus nededat vynuogių lapų? Tuomet jie kieti, net traškūs būna.

labas 4u.gif

dėl vynuogių lapų tai tikrai nieko nežinojau bigsmile.gif kieme auga net dvi vynuogės, jei tinka, gal pabandyt g.gif o kiek tų lapelių dėti į 3 ltr. stiklainį ?
Atsakyti
smile.gif sveikos smile.gif
Jungiuosi ir as prie agurku augintoju ax.gif
siemet visa siltnami jais esu uzsodinusi... tik kol kas ju kibirais dar neskinu - kazkaip letai auga...Manau, kad per tankiai busiu juos susodinusi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(uoga3 @ 2009 07 22, 10:31)
Vakar vartelius blogai i ta pievute kur siltnamis uzdariau, tai  mano rotveileris revizija padare, gerai, kad vyras laiku pamate. Po pomidorais pasikapste, ant agurku  pagulet pabande. Gerai, kad visko neisrause.  doh.gif  tongue.gif

jei maniskis vokietukas i siltnami patektu, manau kad susimastytu, kad roju aplanke... doh.gif kaip maniskiui patinka agurkeliai... lotuliukas.gif pats geriausias prielipa draugelis tampa, kai tik pamato pareinant su agurkais is siltnamio... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoonDark: 22 liepos 2009 - 12:23
Dar yra marinuojant vyniojami agurkai i vynuogiu lapus,sako nepraranda savo zalios spalvos.Bet kadangi as dar tik siemet pasisodinau vynuoge,nera i ka sukti agurkus.
Atsakyti
Man irgi būtų gaila savo vynuoges skabyti agurkams bigsmile.gif
Atsakyti
O idomu dekoratyviniu vynuogiu lapai netinka,mano visas namas jomis apsivijes,tai lapu netruksta.
Atsakyti
Žiūriu, sudominau su tais vynuogių lapais. biggrin.gif Vynuogių lapų dedu po kelis į stiklainį, kaip kitų prieskonių -- krapų, j.serbentų lapų. Vynioti kiekvieno agurko nebandžiau, tai nežinau, ar agurkų spalvą išlaiko. Jokio pašalinio kvapo nesuteikia, tiesiog kietumą išsaugo. Aišku, jei pirmus metus auga vynmedžiai, tai daug neišeina daug nuskinti, bet galima ir iš giminaičių ar draugų lapų gauti -- mano dvimetės, trimetės vynuogės bujoja taip, kad vis genėti reikia. O dėl dekoratyvinės vynuogės (greičiausiai vynvytį turit omeny) lapų -- tai nežinau, ar galima panaudoti. O jei jie nuodingi? Taip galima ir agurkėlių valgytojus žiemą išnuodyti. blink.gif
Atsakyti
Prajuokinai,reikes pora stiklainiu pasidaryti ir ant kaimynu pameginti. biggrin.gif
Atsakyti