del agurku rauginimo - dedam juk vysniu, serbentu lapu ir krapu. Pasakykit man kvailai, ar tinka vietoj vysniu deti tresniu lapus?
vynuogių lapų pas mus kiek tik nori
visas galiu apdalint
vyras kas antrą dieną ją geni, nes be proto auga
pabandysiu marinuojant įmest, kaip tik rytoj marinuosiu
šiandien kelis agurkėlius nuskyniau, dar rytoj nuskinsiu ir tada į stiklainius
agurkinės mes abi su dukra
bet skubu primarinuot, kad žiemai būtų ką valgyt
gal vėliau ir pas mane atsiras daugiau agurkų, tada prisivalgysiu, o be to agurkai kartūs
trečdalį agurko reikia nupjaut, kad toliau galėtum valgyt
Papildyta:
gal receptėlį būtų galima
nežinau, kaip kreiptis " jūs " ar " tu "

pabandysiu marinuojant įmest, kaip tik rytoj marinuosiu

agurkinės mes abi su dukra

Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 12:44)
Dar yra marinuojant vyniojami agurkai i vynuogiu lapus,sako nepraranda savo zalios spalvos.Bet kadangi as dar tik siemet pasisodinau vynuoge,nera i ka sukti agurkus.
gal receptėlį būtų galima

Man maloniau "tu",o taip kaip kam patogiau,as nekreipiu demesio.Tiesiog i kreipinius neziuriu,skaitau apie darzoves.
Receptas kiek zinau kaip ir visiems agurkams,tik jie i stiklaini dedami susukti i vynuoges lapa kiekvienas atskirai.as pati neesu dariusi todel jog neturiu vynuogiu lapu.
Papildyta:
Parasyk google pilnai pavadinima"marinuoti agurkai vynuogiu lapuose",ten yra receptai.

Papildyta:
Parasyk google pilnai pavadinima"marinuoti agurkai vynuogiu lapuose",ten yra receptai.
Saunuole,jau sulaukei agurku.
Mergaites kas klauset kaip rauginti agurkus ziemai,kad jie butu lyg ka tik paraugti.Iveskit google pilnai pavadinima"Marinuoti agurkai vynuogiu lapuose",atsidare puslapi prie tu marinatu yra pavadinimas "rauginti agurkai",va ten parasyta kaip reikia viska ruosti,kad visa ziema turetumet paraugtu agurku.Skaitykit jei nerasit meginsiu aprasyma ikelti i musu puslapi.

Mergaites kas klauset kaip rauginti agurkus ziemai,kad jie butu lyg ka tik paraugti.Iveskit google pilnai pavadinima"Marinuoti agurkai vynuogiu lapuose",atsidare puslapi prie tu marinatu yra pavadinimas "rauginti agurkai",va ten parasyta kaip reikia viska ruosti,kad visa ziema turetumet paraugtu agurku.Skaitykit jei nerasit meginsiu aprasyma ikelti i musu puslapi.
snd jau uzmarinavau pirmuosius agurkus ziemai
tiesa nedaug, bet vis pradzia

QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 20:50)
Man maloniau "tu",o taip kaip kam patogiau,as nekreipiu demesio.
QUOTE(satanele @ 2009 07 22, 20:52)
man tai irgi kaip tu sako geriau,jus tai kažkas šalto ,o čia manau mes visos vienodos galim ir pasitujinti 

visiškai su jumis sutinku

pasigooglinsiu, pažiūrėsiu receptuką

Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 22:26)
Man patinka marinuoti po truputi,o ne taip kad atsinesi is darzo kokius keturis kibirus ir plusi visa diena iki nukritimo prie marinavimo.
ir man patinka po kelis stiklainiukus marinuot, o ne visą kibirą