Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

del agurku rauginimo - dedam juk vysniu, serbentu lapu ir krapu. Pasakykit man kvailai, ar tinka vietoj vysniu deti tresniu lapus?
Atsakyti
As dedu arba tresniu arba vysniu.Bet skirtumo tarp to visai nepajutau.
Atsakyti
Kaip smagu kad jau dedat žiemai,o aš normaliai salotom dar nepririnkau bigsmile.gif
Atsakyti
As agurkine,tai jau jei tik pasirodys ,tai pirma kol prisivalgysiu,o tada jau ziemai. ax.gif
Atsakyti
vynuogių lapų pas mus kiek tik nori bigsmile.gif visas galiu apdalint lotuliukas.gif vyras kas antrą dieną ją geni, nes be proto auga biggrin.gif
pabandysiu marinuojant įmest, kaip tik rytoj marinuosiu bigsmile.gif šiandien kelis agurkėlius nuskyniau, dar rytoj nuskinsiu ir tada į stiklainius smile.gif

agurkinės mes abi su dukra blush2.gif bet skubu primarinuot, kad žiemai būtų ką valgyt rolleyes.gif gal vėliau ir pas mane atsiras daugiau agurkų, tada prisivalgysiu, o be to agurkai kartūs doh.gif trečdalį agurko reikia nupjaut, kad toliau galėtum valgyt cool.gif

Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 12:44)
Dar yra marinuojant vyniojami agurkai i vynuogiu lapus,sako nepraranda savo zalios spalvos.Bet kadangi as dar tik siemet pasisodinau vynuoge,nera i ka sukti agurkus.

gal receptėlį būtų galima blush2.gif nežinau, kaip kreiptis " jūs " ar " tu " blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Man maloniau "tu",o taip kaip kam patogiau,as nekreipiu demesio.Tiesiog i kreipinius neziuriu,skaitau apie darzoves. biggrin.gif Receptas kiek zinau kaip ir visiems agurkams,tik jie i stiklaini dedami susukti i vynuoges lapa kiekvienas atskirai.as pati neesu dariusi todel jog neturiu vynuogiu lapu.
Papildyta:
Parasyk google pilnai pavadinima"marinuoti agurkai vynuogiu lapuose",ten yra receptai.
Atsakyti
Parsinešiau pirmais tris agurkus,iš lauko augintus,pasklaidžiau lapus ir radau ,nu ką gera pradžia pusė darbo thumbup.gif
man tai irgi kaip tu sako geriau,jus tai kažkas šalto ,o čia manau mes visos vienodos galim ir pasitujinti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 22 liepos 2009 - 20:54
Saunuole,jau sulaukei agurku. 4u.gif
Mergaites kas klauset kaip rauginti agurkus ziemai,kad jie butu lyg ka tik paraugti.Iveskit google pilnai pavadinima"Marinuoti agurkai vynuogiu lapuose",atsidare puslapi prie tu marinatu yra pavadinimas "rauginti agurkai",va ten parasyta kaip reikia viska ruosti,kad visa ziema turetumet paraugtu agurku.Skaitykit jei nerasit meginsiu aprasyma ikelti i musu puslapi.
Atsakyti
snd jau uzmarinavau pirmuosius agurkus ziemai ax.gif tiesa nedaug, bet vis pradzia 4u.gif
Atsakyti
Man patinka marinuoti po truputi,o ne taip kad atsinesi is darzo kokius keturis kibirus ir plusi visa diena iki nukritimo prie marinavimo.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 20:50)
Man maloniau "tu",o taip kaip kam patogiau,as nekreipiu demesio.

QUOTE(satanele @ 2009 07 22, 20:52)
man tai irgi kaip tu sako geriau,jus tai kažkas šalto ,o čia manau mes visos vienodos galim ir pasitujinti bigsmile.gif

visiškai su jumis sutinku drinks_cheers.gif thumbup.gif man ir maloniau " tu " rolleyes.gif

pasigooglinsiu, pažiūrėsiu receptuką rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 22:26)
Man patinka marinuoti po truputi,o ne taip kad atsinesi is darzo kokius keturis kibirus ir plusi visa diena iki nukritimo prie marinavimo.

ir man patinka po kelis stiklainiukus marinuot, o ne visą kibirą smile.gif tai, kai tik randu kelis agurkėlius, tuoj ir marinuoju ax.gif
Atsakyti
Norejau tuos receptus ikelti cia,kad nereiketu ieskoti,bet neleidzia. ax.gif
Atsakyti