Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Primink recepta,nes as darau irgi ,bet galvojau ieskoti recepto,nes nebepamenu. ax.gif
Atsakyti
Agurku salotos ziemai
5kg agurku
0.5kg svogunu
5valg.saukstai aliejaus
15 valg.saukst acto
3 saukst druskos
2 saukst cukraus
po sauja krapu,petrazoliu,pipiru,lauro lapu
viska supjaustyti griezineliais,sudeti visus ingriedientus,laikyti 6 valandas,po to sudeti i stiklainiukus,ir kaitinti ant silpnos ugnies 10 min,uzdengti ,skanaus 4u.gif
***** kazkas atsitiko ,neina ijungti lietuvisko srifto
mano seimai tos salotos labai patinka,tik ziurek ,kad nepasitaikytu kartus,sugadins visas salotas
Atsakyti
Dekui,nera kazkaip karciu siemet pas mane agurku.Kiek valgom visi saldus. ax.gif
Atsakyti
O jūs ,kaip dedat agurkus žiūrit kaip mm pas jus yra,ar nededat tuo metu g.gif
Atsakyti
Kazkur kazkada viena ausimi girdejau biggrin.gif kad tada buna minksti agurkai.Tipo ta savaite negalima vakuoti darzoviu.Bet man vis pasitaiko pats darbymetis su tom mm,jau kelinti metai nekreipiu demesio.Nebuvo dar nei sykio uzvakuoti minksti agurkai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 15:11)
Kazkur kazkada viena ausimi girdejau biggrin.gif kad tada buna minksti agurkai.Tipo ta savaite negalima vakuoti darzoviu.Bet man vis pasitaiko pats darbymetis su tom mm,jau kelinti metai nekreipiu demesio.Nebuvo dar nei sykio uzvakuoti minksti agurkai. biggrin.gif

Taip laukiau laisvu,ir agurkų ,bet sulaukiau mm lotuliukas.gif
Atsakyti
Na cia jau gamta dave,nieko nepadarysi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 08 03, 07:37)
Siandien ir as prisiskyniau kibira agurku

QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 09:39)
As vakar parsinesiau keturis kibirus agurku is kuriu kibiras peraugusiu.

kaip aš jums pavydžiu ax.gif blush2.gif
o pas mane dar dorai jie net neprasidėjo, o jau ir nebėra verysad.gif šiltnamyje pusė jau sudžiūvo, teko raut verysad.gif
QUOTE(satanele @ 2009 08 03, 14:26)
Taip laukiau laisvu,ir agurkų ,bet sulaukiau mm lotuliukas.gif

gali marinuot, nieko tas neveikia mirksiukas.gif vienais metais net tyčia pasižymėjau stikl., kuriuos sumarinavau, ir nieko, agurkai kieti, kuo puikiausi thumbup.gif aš netikiu tais prietarais schmoll.gif
Atsakyti
Na siltnamyje ir maniskiai nelabai derliu duoda,o va darzas,tai atsidekoja uz prieziura.Siandien pasiziurejau rytoj jau vel reikes skinti.
Papildyta:
Cia nuotrauka is pirmo derliaus,o kur vakar surinkau nenufotkinau.user posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 20:09)
Na siltnamyje ir maniskiai nelabai derliu duoda,o va darzas,tai atsidekoja uz prieziura.Siandien pasiziurejau rytoj jau vel reikes skinti.
Papildyta:
Cia nuotrauka is pirmo derliaus,o kur vakar surinkau nenufotkinau.user posted image

vaje kaip fainai bigsmile.gif iek agurku
Atsakyti
Tai cia nedaug,va vakar kai atitempiau keturis kibirus. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 22:19)
Tai cia nedaug,va vakar kai atitempiau keturis kibirus. biggrin.gif  doh.gif

AveM tu krizes gali laukti drasiai,o man dar pagalvoti reikia,nes pririnkau tik puse kibiriuko agurkeliu,galeciau nusipirkti,bet su trasom nenoriu schmoll.gif
Atsakyti