QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 18:09)
Cia nuotrauka is pirmo derliaus,o kur vakar surinkau nenufotkinau.
vau

QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 19:09)
Na siltnamyje ir maniskiai nelabai derliu duoda,o va darzas,tai atsidekoja uz prieziura.Siandien pasiziurejau rytoj jau vel reikes skinti.
Papildyta:
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2009 08 04, 00:39)
vau
aš tik sapnuose tokius kiekius regiu
auga ir pas mane dar keli daigiukai lauke
bet nežinau, ar kas užaugs
tokie susisukę 

eina sau as vakar pagaliau 3 mazuciu agurkeliu nuskyniau
tai jau marinavimui rauginimui jauciu nelabai bus siemet na gal truputuka

Na jau ko ko ,bet agurkų tai šiemet daug....Va su pomidorais tai bus problemų.

IngridaB, o kodėl kai kurie tavo agurkai tokie "neįdegę"?
Čia tokia veislė? O jų skonis įprastas, derlingi?
Aš tai irgi su agurkais kas porą dienų kariauju. Vyresnės tikriausiai dar prisimenate rusišką filmuką "Petia ir agurkai" -- tai ir mane tie agurkai puola, nespėju skinti arba pasislepia po lapais ir tada perauga
. Artėja savaitgalis, teks imtis konservavimo.

Aš tai irgi su agurkais kas porą dienų kariauju. Vyresnės tikriausiai dar prisimenate rusišką filmuką "Petia ir agurkai" -- tai ir mane tie agurkai puola, nespėju skinti arba pasislepia po lapais ir tada perauga

QUOTE(merepopins @ 2009 08 06, 09:51)
IngridaB, o kodėl kai kurie tavo agurkai tokie "neįdegę"?
Čia tokia veislė? O jų skonis įprastas, derlingi?

Čia tokia veislė-baltieji agurkai.

QUOTE(IngridaB @ 2009 08 05, 22:37)
BET KAIP FAINAI ATRODO TIEK GERIO IR IVAIROVE PASKA

QUOTE(satanele @ 2009 08 03, 15:06)
QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 15:11)
Kazkur kazkada viena ausimi girdejau
kad tada buna minksti agurkai.Tipo ta savaite negalima vakuoti darzoviu.Bet man vis pasitaiko pats darbymetis su tom mm,jau kelinti metai nekreipiu demesio.Nebuvo dar nei sykio uzvakuoti minksti agurkai. 

eeee, mergaitės, jei per mm konservuoti produktai jums gerai laikosi, pavydžiu

ogi pernai taip skaniai užraugiau agurkėlius ir iškart į šaltą vietą padėjau - po senovei, nes tada lieka traškūs, skanučiai, labai ilgai laikosi ir neperrūgsta

skundžiausi savajam, klausiu - kaip taip gali būti?

o jis - tai gal tau mmm buvo?

pažiūrėjau piktai, sakau - o prie ko čia tos dienos???

o jis - negi nežinojai? Moteris tokių darbų tuo metu negali daryti, nes tai nešvaru

aš tada puoliau priešintis, kad šiaip jau moterys yra itin higieniškos ir švarios, neraikia sekti pasakų ir t.t.

bet visgi manasis nuginklavo - nėra tokio dalyko, kurį absoliučiai dezinfekuotum, o moteris, kaip besistengtų, per mmm nėra iki galo švari. Ir liepė darkart pažiūrėti į agurkus

tai va, nuo šiol net pyrago nekepu per mmm, o apie konservavimus nė kalbos nėra

QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 06, 19:11)
eeee, mergaitės, jei per mm konservuoti produktai jums gerai laikosi, pavydžiu
ogi pernai taip skaniai užraugiau agurkėlius ir iškart į šaltą vietą padėjau - po senovei, nes tada lieka traškūs, skanučiai, labai ilgai laikosi ir neperrūgsta
po mėnesio pasiimu stiklainiuką pabandymui - pagedęs
minkšti šlykštukai agurkėliai
ėmiau ir kitus - visi sutižę
buvo, ir ką?
o jis - negi nežinojai? Moteris tokių darbų tuo metu negali daryti, nes tai nešvaru
aš tada puoliau priešintis, kad šiaip jau moterys yra itin higieniškos ir švarios, neraikia sekti pasakų ir t.t.
bet visgi manasis nuginklavo - nėra tokio dalyko, kurį absoliučiai dezinfekuotum, o moteris, kaip besistengtų, per mmm nėra iki galo švari. Ir liepė darkart pažiūrėti į agurkus

as kai agurku konservavimo temoj paklausiau tai moteriskes biski kaip ir grazioj formoj padurnino