Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Tau tikrai teks vaziuoti pas mane su masinos priekaba.Prikrausiu darzoviu,pailsesi prie ezeru ir namucio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 18:09)
Cia nuotrauka is pirmo derliaus,o kur vakar surinkau nenufotkinau.

vau bigsmile.gif bigsmile.gif aš tik sapnuose tokius kiekius regiu biggrin.gif auga ir pas mane dar keli daigiukai lauke ax.gif bet nežinau, ar kas užaugs g.gif tokie susisukę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 19:09)
Na siltnamyje ir maniskiai nelabai derliu duoda,o va darzas,tai atsidekoja uz prieziura.Siandien pasiziurejau rytoj jau vel reikes skinti.
Papildyta:
Cia nuotrauka is pirmo derliaus,o kur vakar surinkau nenufotkinau.user posted image

thumbup.gif va čia tai grožis wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2009 08 04, 00:39)
vau bigsmile.gif  bigsmile.gif aš tik sapnuose tokius kiekius regiu biggrin.gif auga ir pas mane dar keli daigiukai lauke ax.gif bet nežinau, ar kas užaugs g.gif tokie susisukę unsure.gif

console.gif nenusimink, jei ne šiemet, tai kitąmet tikrai užaugs mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na pas mane didziule ezia agurku,tai is daigelio ir prirenku.
Atsakyti
eina sau as vakar pagaliau 3 mazuciu agurkeliu nuskyniau doh.gif tai jau marinavimui rauginimui jauciu nelabai bus siemet na gal truputuka
Atsakyti
user posted image
Na jau ko ko ,bet agurkų tai šiemet daug....Va su pomidorais tai bus problemų. g.gif
Atsakyti
IngridaB, o kodėl kai kurie tavo agurkai tokie "neįdegę"? g.gif Čia tokia veislė? O jų skonis įprastas, derlingi?

Aš tai irgi su agurkais kas porą dienų kariauju. Vyresnės tikriausiai dar prisimenate rusišką filmuką "Petia ir agurkai" -- tai ir mane tie agurkai puola, nespėju skinti arba pasislepia po lapais ir tada perauga lotuliukas.gif . Artėja savaitgalis, teks imtis konservavimo. pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2009 08 06, 09:51)
IngridaB, o kodėl kai kurie tavo agurkai tokie "neįdegę"? g.gif Čia tokia veislė? O jų skonis įprastas, derlingi?

Čia tokia veislė-baltieji agurkai. bigsmile.gif Kartais būna kartoki,bet konservuojant gražiai atrodo stiklainiuose.Jie pas mane derlingesni nei paprastieji,matyt patiko dirvožemis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 rugpjūčio 2009 - 10:00
QUOTE(IngridaB @ 2009 08 05, 22:37)
user posted image
Na jau ko ko ,bet agurkų tai šiemet daug....Va su pomidorais tai bus problemų. g.gif

BET KAIP FAINAI ATRODO TIEK GERIO IR IVAIROVE PASKA bigsmile.gif
Atsakyti
Ajetau kokie balti neiprasti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 03, 15:06)
O jūs ,kaip dedat agurkus žiūrit kaip mm pas jus yra,ar nededat tuo metu g.gif

QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 15:11)
Kazkur kazkada viena ausimi girdejau biggrin.gif kad tada buna minksti agurkai.Tipo ta savaite negalima vakuoti darzoviu.Bet man vis pasitaiko pats darbymetis su tom mm,jau kelinti metai nekreipiu demesio.Nebuvo dar nei sykio uzvakuoti minksti agurkai. biggrin.gif

eeee, mergaitės, jei per mm konservuoti produktai jums gerai laikosi, pavydžiu unsure.gif
ogi pernai taip skaniai užraugiau agurkėlius ir iškart į šaltą vietą padėjau - po senovei, nes tada lieka traškūs, skanučiai, labai ilgai laikosi ir neperrūgsta bigsmile.gif po mėnesio pasiimu stiklainiuką pabandymui - pagedęs blink.gif minkšti šlykštukai agurkėliai blink.gif ėmiau ir kitus - visi sutižę doh.gif doh.gif doh.gif
skundžiausi savajam, klausiu - kaip taip gali būti? cry.gif
o jis - tai gal tau mmm buvo? biggrin.gif
pažiūrėjau piktai, sakau - o prie ko čia tos dienos??? stupid.gif buvo, ir ką? g.gif
o jis - negi nežinojai? Moteris tokių darbų tuo metu negali daryti, nes tai nešvaru tongue.gif
aš tada puoliau priešintis, kad šiaip jau moterys yra itin higieniškos ir švarios, neraikia sekti pasakų ir t.t. quiet.gif
bet visgi manasis nuginklavo - nėra tokio dalyko, kurį absoliučiai dezinfekuotum, o moteris, kaip besistengtų, per mmm nėra iki galo švari. Ir liepė darkart pažiūrėti į agurkus lotuliukas.gif
tai va, nuo šiol net pyrago nekepu per mmm, o apie konservavimus nė kalbos nėra schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 08 06, 19:11)
eeee, mergaitės, jei per mm konservuoti produktai jums gerai laikosi, pavydžiu  unsure.gif
ogi pernai taip skaniai užraugiau agurkėlius ir iškart į šaltą vietą padėjau - po senovei, nes tada lieka traškūs, skanučiai, labai ilgai laikosi ir neperrūgsta  bigsmile.gif  po mėnesio pasiimu stiklainiuką pabandymui - pagedęs  blink.gif  minkšti šlykštukai agurkėliai  blink.gif  ėmiau ir kitus - visi sutižę  doh.gif  doh.gif  doh.gif
skundžiausi savajam, klausiu - kaip taip gali būti?  cry.gif
o jis - tai gal tau mmm buvo?  biggrin.gif
pažiūrėjau piktai, sakau - o prie ko čia tos dienos???  stupid.gif buvo, ir ką?  g.gif
o jis - negi nežinojai? Moteris tokių darbų tuo metu negali daryti, nes tai nešvaru  tongue.gif
aš tada puoliau priešintis, kad šiaip jau moterys yra itin higieniškos ir švarios, neraikia sekti pasakų ir t.t.  quiet.gif
bet visgi manasis nuginklavo - nėra tokio dalyko, kurį absoliučiai dezinfekuotum, o moteris, kaip besistengtų, per mmm nėra iki galo švari. Ir liepė darkart pažiūrėti į agurkus  lotuliukas.gif
tai va, nuo šiol net pyrago nekepu per mmm, o apie konservavimus nė kalbos nėra  schmoll.gif  blush2.gif

as kai agurku konservavimo temoj paklausiau tai moteriskes biski kaip ir grazioj formoj padurnino thumbup.gif ot va tiesos yra tame, gal ne kiekvienai bet yra... kitoms uogienes visos rugsta
Atsakyti