Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Mano vyras nusipirko kazkokius herbicidus,10g kainavo 70litu.Sako nupurksiu bulves ir nebus zoles.Sakau,tas bulves pats ir valgysi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 17:26)
Mano vyras nusipirko kazkokius herbicidus,10g kainavo 70litu.Sako nupurksiu bulves ir nebus zoles.Sakau,tas bulves pats ir valgysi. biggrin.gif

Žinai ir aš taip būčiau pasakiusi thumbup.gif
Atsakyti
Siandien dar truputi ravejau agurkus ir vel maciau jau daugybe agurku.Jauciu peraugs jie man.Siomis dienomis neturesiu laiko ju uzvakuoti,o jie dabar jau kaip auga tai auga. biggrin.gif
Atsakyti
AveM
Vaje kik pas jus uzderejo agurku. Esate super saunuole. Dziugu kai idetas triusas duoda tokius vaisius.
O pas mane siemet pirmo sejimo neisdygo ne vienas agurkas. Tokio nutikimo nera man anksciau nutike. Sejau antra karta. Konservuoju agurkus tik is siltnamio. Turiu 10 daigu . Tai uzkonservavau tik 12 dvilitriu stiklainiu. Visada esu optimiste.Kiek bus tiek uzteks.
Atsakyti
Budavo ir man tokiu metu jog tekdavo atsodinti agurkus po kelis sykius.Siemet ilgai jie isdyge stovejo vietoje,bet dabar tai jau derlius vos ne kiekviena diena reikia nuimineti.
Atsakyti
Siu metu pavasaris ir vasara sunkoka buvo augalams. Ir nesuvokiama gausybe skruzdziu. Toj lysvej , kur neisdygo ne vienas agurkas, kai atidengiau agroplevele, buvo vien skruzdelynai. O gal jos ir sudorojo mazus dygstancius agurkus?
Atsakyti
Nezinau turbut neturetu,nes pas mane irgi siemet istisi skruzdelynai,bet agurkai isdygo ir suaugo.
Atsakyti
AveM
Kiek supratau, tai pas jus daug zemes. Todel galite paseti ar pasodinti didesni kieki darzoviu. O as turiu 6 aru soda 15 km nuo vilniaus. Todel visko po nedaug. Bet jau daug metu neperkam jokiu darzoviu.Nuo parduotuviniu galima tik susirgt. Jose nieko gero nera. Tik savo spalva ir forma tam tikros darzoves.
Atsakyti
Taip ko ko bet zemes tai jau pakankamai turiu,galiu sodinti didziulius plotus,na as ir pasodinu pavasari,kad paskui keikiu save iki rudens,kam tiek visko reikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 08 06, 20:28)
as kai agurku konservavimo temoj paklausiau tai moteriskes biski kaip ir grazioj formoj padurnino thumbup.gif ot va tiesos yra tame, gal ne kiekvienai bet yra... kitoms uogienes visos rugsta

as kai profkej mokiaus mums destytoja neleido koncervuot kai mums buvo mm.as 2 metus is eiles kopustu galvas valiau kotus pjoviau ir galvas sveriau,nes kaip tik raugt kopustus taip pas mane mm.cia mano galva kaip prietaras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUNIGEDA2: 07 rugpjūčio 2009 - 18:47
O as manau,kad labai gerai pasiteisint,kai kas nors nesigauna. biggrin.gif Anytai kelinti metai nesigauna paraugt ziemai kopustus,bet jai jau seniai klimaksas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 20:31)
O as manau,kad labai gerai pasiteisint,kai kas nors nesigauna. biggrin.gif Anytai kelinti metai nesigauna paraugt ziemai kopustus,bet jai jau seniai klimaksas. biggrin.gif

hihihi.gif čia geras
Atsakyti