QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 17:26)
Mano vyras nusipirko kazkokius herbicidus,10g kainavo 70litu.Sako nupurksiu bulves ir nebus zoles.Sakau,tas bulves pats ir valgysi. 

Žinai ir aš taip būčiau pasakiusi

AveM
Vaje kik pas jus uzderejo agurku. Esate super saunuole. Dziugu kai idetas triusas duoda tokius vaisius.
O pas mane siemet pirmo sejimo neisdygo ne vienas agurkas. Tokio nutikimo nera man anksciau nutike. Sejau antra karta. Konservuoju agurkus tik is siltnamio. Turiu 10 daigu . Tai uzkonservavau tik 12 dvilitriu stiklainiu. Visada esu optimiste.Kiek bus tiek uzteks.
Vaje kik pas jus uzderejo agurku. Esate super saunuole. Dziugu kai idetas triusas duoda tokius vaisius.
O pas mane siemet pirmo sejimo neisdygo ne vienas agurkas. Tokio nutikimo nera man anksciau nutike. Sejau antra karta. Konservuoju agurkus tik is siltnamio. Turiu 10 daigu . Tai uzkonservavau tik 12 dvilitriu stiklainiu. Visada esu optimiste.Kiek bus tiek uzteks.
AveM
Kiek supratau, tai pas jus daug zemes. Todel galite paseti ar pasodinti didesni kieki darzoviu. O as turiu 6 aru soda 15 km nuo vilniaus. Todel visko po nedaug. Bet jau daug metu neperkam jokiu darzoviu.Nuo parduotuviniu galima tik susirgt. Jose nieko gero nera. Tik savo spalva ir forma tam tikros darzoves.
Kiek supratau, tai pas jus daug zemes. Todel galite paseti ar pasodinti didesni kieki darzoviu. O as turiu 6 aru soda 15 km nuo vilniaus. Todel visko po nedaug. Bet jau daug metu neperkam jokiu darzoviu.Nuo parduotuviniu galima tik susirgt. Jose nieko gero nera. Tik savo spalva ir forma tam tikros darzoves.
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 08 06, 20:28)
as kai agurku konservavimo temoj paklausiau tai moteriskes biski kaip ir grazioj formoj padurnino
ot va tiesos yra tame, gal ne kiekvienai bet yra... kitoms uogienes visos rugsta

as kai profkej mokiaus mums destytoja neleido koncervuot kai mums buvo mm.as 2 metus is eiles kopustu galvas valiau kotus pjoviau ir galvas sveriau,nes kaip tik raugt kopustus taip pas mane mm.cia mano galva kaip prietaras.
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 20:31)
O as manau,kad labai gerai pasiteisint,kai kas nors nesigauna.
Anytai kelinti metai nesigauna paraugt ziemai kopustus,bet jai jau seniai klimaksas.