Mamos, papasakokit apie genetikos centra. Jus savo noru ar jus siunte? Kokius ten tyrimus atliko?
QUOTE (oga @ 2004 06 17, 12:15) |
Man siandien irgi toks klausimas iskilo, nes Genetikos centre nustate, kad berniukas ir net i kortele irase ![]() |
Man lygiai tas pats - 16 savaiciu pasake kad berniukas Genetikoj ir irashe i kortele ir fotke su visais ,, irankiais" padare. Tai dabar esu 100 proc. nusiteikus berniukui ir varda net isrinkom jau. Ojei suklydo

Nescia buvau tris kartus.Visi nestumai skirtingi,ypac trecias...o turiu tris sunus
.genetikos centre 18 savaite tvirtino,kad mergaite,o 26savaite mergaitei pempe uzaugo
.Tad man atrodo kad pradzioj nestumo nelabai galima tiket kad ir naujausiu echoskopu

mes ir su vyru labai laukem echoskopijos

QUOTE (kliopa @ 2004 06 12, 19:09) |
Negi tikrai? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keista ar ne, bet... Mums su vyru visa laika atrode, kad turi gimti sunus, kitokiosversijos neiskele ir pazistami... na, o jei kalbeti apie tas mirtis... kleios dienos po to, kai suzinojom apie nestuma, mire vyro senelis. o pries kokia savaite mire mano tetos vyras... Remiantis siuo prietaru, tikrai utretu but sunus...

Niu nz, man jausaw, bet nieko dar nesake
o taip noreciau greiciau suzinoti

Va o a dar visai nezinau, nors jau beveik 33 savaites

QUOTE (smalsute @ 2004 07 22, 15:47) |
Va o a dar visai nezinau, nors jau beveik 33 savaites ![]() |
Nesijaudink, man jau gimdyti, o as dar tiksliai nezinau, koks padariukas ten pas mane, nors laaabia norejau suzinoti. Tiesa 20 sav. echo rode ligtai pimpaliuka tarp koju, bet per velesnes echo musu sunelis? buvo tikras drovuolis ir uzsidenge

Bet vis tiek labiau tikiuosi kavalieriaus

QUOTE (stebukliuke @ 2004 07 14, 17:44) |
Keista ar ne, bet... Mums su vyru visa laika atrode, kad turi gimti sunus, kitokiosversijos neiskele ir pazistami... na, o jei kalbeti apie tas mirtis... kleios dienos po to, kai suzinojom apie nestuma, mire vyro senelis. o pries kokia savaite mire mano tetos vyras... Remiantis siuo prietaru, tikrai utretu but sunus... ![]() |
man sitas prietaras nepasiteisino, kai buvau nescia (lyties nezinojau) zuvo mano brolis