Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Mamos, papasakokit apie genetikos centra. Jus savo noru ar jus siunte? Kokius ten tyrimus atliko?
Atsakyti
QUOTE (oga @ 2004 06 17, 12:15)
Man siandien irgi toks klausimas iskilo, nes Genetikos centre nustate, kad berniukas ir net i kortele irase smile.gif) Man dabar tik 14 savaiciu. O ar neapsiriko?As galvojau, kad dukra bus, nes ir nesioju visai kitaip nei sūnų. Esu girdejus visokiu istoriju, kai gyd. apsirikdavo.

Man lygiai tas pats - 16 savaiciu pasake kad berniukas Genetikoj ir irashe i kortele ir fotke su visais ,, irankiais" padare. Tai dabar esu 100 proc. nusiteikus berniukui ir varda net isrinkom jau. Ojei suklydo g.gif . Antradieni einu paprastam echo, tai gal ten issklaidys mano siokias tokias abejones smile.gif
Atsakyti
Nescia buvau tris kartus.Visi nestumai skirtingi,ypac trecias...o turiu tris sunus clap.gif .genetikos centre 18 savaite tvirtino,kad mergaite,o 26savaite mergaitei pempe uzaugo g.gif .Tad man atrodo kad pradzioj nestumo nelabai galima tiket kad ir naujausiu echoskopu
Atsakyti
g.gif man irgi siandien pasake kad as lyg ir pimpaliuka turiu, bet paskui pagalvojus gydytoja pridure kad tai gali buti ir virkstele g.gif g.gif O visokios motereles is pilvo formos ir dar bala zino ko mergaite buria... Reiskia ir toliau galvosiu kad arba berniokas arba mergiote clap.gif Svarbu sveikutis/e heart.gif
Atsakyti

mes ir su vyru labai laukem echoskopijos smile.gif , nes pirma karta kai dare mums 19 savaite-maziukas sedejo ir nieko nerode sad.gif o dabar gydytojas dare kai mums buvo 33,5 savaites ir pasake -lyties negaliu pasakyti g.gif tai va taip ir gyvenam laukimu wink.gif vieni sako kad mergaite, kiti kad berniukas (nes pagal bobuciu pasakymus-mano pilvas aukstai smile.gif ) zodziu dar palauksim ir pamatysim kas is tikro ten pas mus pilvelyje gyvena wink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (kliopa @ 2004 06 12, 19:09)
Negi tikrai? blink.gif blink.gif blink.gif Trys dienos iki gimstant sunui, mire vyro senelis g.gif

Keista ar ne, bet... Mums su vyru visa laika atrode, kad turi gimti sunus, kitokiosversijos neiskele ir pazistami... na, o jei kalbeti apie tas mirtis... kleios dienos po to, kai suzinojom apie nestuma, mire vyro senelis. o pries kokia savaite mire mano tetos vyras... Remiantis siuo prietaru, tikrai utretu but sunus... wub.gif
Atsakyti
Mus ziurejo du gydytojai. 18sav. sake, kad turesim dukryte ir 24 sav., kitas gydytojas sake, kad turesim dukryte. o kaip bus suzinosim rugseji. rolleyes.gif
Atsakyti
Niu nz, man jausaw, bet nieko dar nesake doh.gif o taip noreciau greiciau suzinoti sunglasses2.gif
Atsakyti
Va o a dar visai nezinau, nors jau beveik 33 savaites rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 07 22, 15:47)
Va o a dar visai nezinau, nors jau beveik 33 savaites  rolleyes.gif

Nesijaudink, man jau gimdyti, o as dar tiksliai nezinau, koks padariukas ten pas mane, nors laaabia norejau suzinoti. Tiesa 20 sav. echo rode ligtai pimpaliuka tarp koju, bet per velesnes echo musu sunelis? buvo tikras drovuolis ir uzsidenge biggrin.gif
Bet vis tiek labiau tikiuosi kavalieriaus tongue.gif Mamiska intuicija
Atsakyti
laugh.gif As siandien buvau genetikos centre ir man pasake kad bus berniukas (mums 17 sav. pagal men. ir 16 sav. pagal echokopa), ir i koretele irase kad berniukas, tai gal labai isitikinusi buvo, ir parode mums kur pimpukas ir kiausiukai kaba, tai gal neapsiriko thumbup.gif clap.gif Dabar prisisvajosiu, o jei bus atvirksciai g.gif Bus gerai ir mergaite juk kad butu tik sveikas vaikelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (stebukliuke @ 2004 07 14, 17:44)
Keista ar ne, bet... Mums su vyru visa laika atrode, kad turi gimti sunus, kitokiosversijos neiskele ir pazistami... na, o jei kalbeti apie tas mirtis... kleios dienos po to, kai suzinojom apie nestuma, mire vyro senelis. o pries kokia savaite mire mano tetos vyras... Remiantis siuo prietaru, tikrai utretu but sunus... wub.gif

man sitas prietaras nepasiteisino, kai buvau nescia (lyties nezinojau) zuvo mano brolis sad.gif , o gime mergaite biggrin.gif
Atsakyti