Įkraunama...
Įkraunama...

Žalias maistas / Raw food

labas rytas!

kaip man patiko sumaltos sezamo seklos!!! Dedu ju dabar visur! O mazoji mano (1m) mirkytas 7grudu koses su uogom ir sezamo seklom net cepsedama valgo. Bent pusryciams gauna RF bigsmile.gif

Mano blenderis- Brauno firmos, tas ant koto. Labai patogu visur veziotis. Atstoja kokteiline.

Eksperimentuosiu su mirkytom slyvom, avizom ir bananu. Kazkas gausis.

O kirmelyciu kai as neaptinku ir po menesio kito- tai ir nebijau valgyt mirkytas. Vis siokia tokia mesyte, pagaliau
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 08 26, 09:08)
Mano blenderis- Brauno firmos, tas ant koto. Labai patogu visur veziotis. Atstoja kokteiline.

Eksperimentuosiu su mirkytom slyvom, avizom ir bananu. Kazkas gausis.

O kirmelyciu kai as neaptinku ir po menesio kito- tai ir nebijau valgyt mirkytas. Vis siokia tokia mesyte, pagaliau

gal kokio vandenuko i ta kokteiliuka ipilk, arba bus labai tirstas padazas kam nors ax.gif

o del mesytes thumbup.gif niekada negali buti tikras

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 25, 19:04)
nu bet kažin ar tiek maisto užtenka suvalgyti per visą dieną?  unsure.gif Jeigu taip dažniau, tai iš jūsų graiučiai beliks..  unsure.gif  Kažin kiek čia kalorijų gaunasi?

Siuo atveju kaloriju neskaiciavau. Bet man tiek vakar pakako! Miegojau visa nakti toookia lengva lengva ir kaifavau nuo sito. O svarstykles nerodo mazejimo, jei ka cool.gif But gerai kokie minus 3-5 kg., bet nekrenta...Ir as visada valgiau nedaug. Tik saldumynu budavo kur kas daugiau..174 ugis 63 kg siandienai
Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif su atgyjancia tema ir RF ivedimu i musu kasdienybe + ne tik teoriskai, bet ir praktiskai tai igyvendinant, man darosi ne tik lengviau, energingiau...bet norisi Jums ir apie siltus jausmus prabilti!!! Kaip geeeeera wub.gif wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 26 rugpjūčio 2010 - 09:14
LAbas rytas smile.gif

O tas sezamo sėklas tiesiog sumalat kavamale ir viskas? Skamba visai neblogai smile.gif
Galim į smūčius sezamo sėklų, linų sėmesų ir pan dėti. Va iš čia ir susirinkti visus vitaminus ir mikroelementus susirinkti smile.gif

Dabar ir aš turiu Brauno blenderį su priedais, bet manęs nebetenkina jis... Žvalgausi į kažką galingesnio....a
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 08 26, 09:13)
Siuo atveju kaloriju neskaiciavau. Bet man tiek vakar pakako! Miegojau visa nakti toookia lengva lengva ir kaifavau nuo sito. O svarstykles nerodo mazejimo, jei ka cool.gif But gerai kokie minus 3-5 kg., bet nekrenta...Ir as visada valgiau nedaug. Tik saldumynu budavo kur kas daugiau..174 ugis 63 kg siandienai

blink.gif tavo ugis ir svoris idealus ko tu dar nori? g.gif netgi maziau g.gif
Atsakyti
dar toks klausimas, kaip sutirstinti pomidoru tyre?
Sutryniau pomidorus, saldziaja ir aitriaja paprikas, cesnaka, petrazoliu. Galvojau naudosiu, kaip uzpila, bet skystas labai.
Pati paklausiau ir pagalvojau, gal avokadu arba cukinija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silwer: 26 rugpjūčio 2010 - 09:54
QUOTE(Silwer @ 2010 08 26, 09:45)
Sutryniau pomidorus, saldziaja ir aitriaja paprikas, cesnaka, petrazoliu. Galvojau naudosiu, kaip uzpila, bet skystas labai.

vakar peržiūrėjau visus eguru.lt gyvo maisto receptukus, tai ten kaip tirštiklis minimi sumalti linų sėmenys.

o ar daiginate kruopas? vakar peržiūrėjau filmuką ten pat apie daiginimą, tai reikės prisidaiginti visokių gėrybių, pirmą kartą mačiau sudaigintas saulėgražas ir grikių kruopas, skaniai atrodo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 08 26, 09:45)
Pati paklausiau ir pagalvojau, gal avokadu arba cukinija.

avokadas ar cukinija gi 90 proc vanens , juos skystinimui, bazei naudoja mirksiukas.gif

saulegrazom maltom gali, arba dazniausiai naudoja maltas semenys kaip mergiike parase
Atsakyti
Mano pietus: 5 mirkytos slyvos, 1 bananas, 2 sausktai mirkytu saulegrazu ir 3 sauksteliai maltu sezamo seklu. Sublenderavau, ipyliau nuo slyvu vandenuko. GAvosi apie 300 ml. Sukapojau su apsilaizymu!! O svarbiausia einu daryt antra porcija, nes mano 2.8 dikei patiko bigsmile.gif (ji beje, siandien irgi labai jau zaliai valgo). Toki plakini ir mazajai pasiulysiu, kai prabus. Tikras smagumelis!!!
O jus rasykit rasykit ka valgot
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 08 26, 12:01)
Mano pietus: 5 mirkytos slyvos, 1 bananas, 2 sausktai mirkytu saulegrazu ir 3 sauksteliai maltu sezamo seklu. Sublenderavau, ipyliau nuo slyvu vandenuko. GAvosi apie 300 ml. Sukapojau su apsilaizymu!! O svarbiausia einu daryt antra porcija, nes mano 2.8 dikei patiko bigsmile.gif  (ji beje, siandien irgi labai jau zaliai valgo). Toki plakini ir mazajai pasiulysiu, kai prabus. Tikras smagumelis!!!
O jus rasykit rasykit ka valgot

o kokias slyvas jūs naudojate? Džiovintas iš parduotuvės?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 26, 13:35)
o kokias slyvas jūs naudojate? Džiovintas iš parduotuvės?

is parduotuves. Dziovintas. Vakar kalbejom: vaisiai chemiskai apdoroti, dziovinti taip pat kazkokiu cheminiu budu dziovinami. A ka daryt? Jos tokios ispampusios, viliojanciai atrodo.. bigsmile.gif

Vakar kai visko prisipirkau ir uzsimerkiau, siandien kadangi labai vejuota, tupim namie ir as kas 40 min vis ka nors valgau...Kaip skanu!!! Supjaustytas kopustas (as ji per masinka perleidau), aliejukas, rozmarino, citrinos, saulegrazu seklu maltu. Jeeega!!! Valgau tiek, kiek telpa i viena sauja...Bet daznai palyginus, nes mintys taip ir sukasi: reik dar kazka isbandyt! Ir praktiskai bemalant, bemirkant ir visaip kaip kombinuojant- racionas mitybos nera skurdus!!! Sociai variantu!
Tik jauciu migdolupieno tai tingesiu darytis...
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 08 26, 13:53)
is parduotuves. Dziovintas. Vakar kalbejom: vaisiai chemiskai apdoroti, dziovinti taip pat kazkokiu cheminiu budu dziovinami. A ka daryt? Jos tokios ispampusios, viliojanciai atrodo.. bigsmile.gif

Tik jauciu migdolupieno tai tingesiu darytis...

džiovinant vaisius naudojama siera.. Jeigu negalit nusipirkti eko džiovintų vaisių, tai bent jau nenaudokite maistui to vandens, kuriame mirkote ..

O aš ką tik pasidariau migdolų pieno.. Skanu.. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti